Stručno osposobljavanje mladih Roma

Bogatić -- U Bogatiću je, uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta, organizovana tromesečna obuka za deficitarna zanimanja za 30 mladih Roma.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. u svakom slucaju da budu osposobljeni i kvalifikovani , nego da ostanu bez ikakve kvalifikacije, smatram da svako ljudsko bice Srbiji ima pravo na podjedanake uslove u usavrsavanju.
  (marko djokovic, 30. septembar 2009 12:13)

  # Link komentara

 2. Cekajte malo, nesto mi tu nije jasno. Projekat iz oblasti zaposljavanja (znaci resor Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja) sprovodi Ministarstvo sporta i omladine? Da li zato sto je Snezana Markovic iz Dinkicevog jata, pa je svejedno ko se cime bavi, ili Ministarstvo omladine i sporta nema cime konkretnim da se bavi ili pak nesto trece? Da ova dva ministartsva zajednicki realizuju projekat, pa i da ti bude jasno, a ovako....

  Sto se tice mene, poreskog obveznika ove zemlje, meni ne treba toliki broj ministarstava, ministara, pomocnika ministara i pomocnika pomocnikovih pomocnika.... Dosta vise!
  (dno dna, 30. septembar 2009 11:53)

  # Link komentara

 3. A koliko je ukupno nezaposlenih sa srednjom školom u Bogatiću, koliko u celom šabačkom kraju? I koja su to danas, zapravo, deficitarna zanimanja? Pomenuli ste zanimanje frizer, ali frizera ima dovoljno, čak i previše. Ovde, očigledno nedostaje logički okvir projekta.
  (Panta rei?, 30. septembar 2009 01:26)

  # Link komentara