Peranovićevi centri i metod lečenja

Loznica -- Pored Crne Reke, Branislav Peranović upravlja u još nekoliko takvih takozvanih duhovnih centara u Srbiji. Samo u okolini Loznice smeštena su tri takva objekta.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Pa tek se sad vidi da je Peranovic imao pune ruke... lopata.
  (Mile pile, 27. maj 2009 19:49)
 2. Nisam kompetentan da argumentovano govorim o batinama, ali me zbunjuje jedan tehnicki detalj - kako se udaranje kolenom u lice moze uopste svrstavati u (obicne) batine? To je de fakto fizicki napad na neko lice, sa neizbeznim nanosenjem telesnih povreda, jer se susrecu necije koleno, kao vrlo tvrd predmet, i lice zrtve, sa mnogim osetljivim tackama - zubi, oci itd. Slicno je i sa pesnicama. Zbog ovoga se "normalne" batine uglavnom i daju po mekim delovima tela. Istina je, da i tamo postoji mogucnost nanosenja telesnih povreda, pogotovu ako zrtvu udaraju nekim tankim predmetom - bic, kabl i slicno.

  Cela stvar je uglavnom debeo poraz drustva i zvanicne medicine, koja toga ima na pretek. Svojevremeno sam imao zdravstveni problem za koji se zvanicna, DRZAVNA medicina, proglasila nenadleznom i prepustila me samom sebi. Jednostavno, "za to niko ne dolazi kuci" a da idem kod njih nisa mogao zbog nekih drugih teskoca, takodje zdravstvenih, ali to mi inace nije problem. Da nije bilo privatne medicine, koja je dosla u moju kucu i pomogla mi, ko zna sta bi bilo.

  Takvo ponasanje i drustva i zvanicne medicine ostavlja vakuum i onda ljudi u nevolji pristaju na sve.
  (svi (ni)su isti, 27. maj 2009 21:13)
 3. Sta, ima toga jos?
  (regla, 27. maj 2009 21:19)
 4. A po izjavama "pacijenata" Crna Reka je I Čistilište (sabirni logor), odakle, zavisno od "zasluga" štićenici presvetog nadrilekara, bivaju upućeni na mesta gde se, navodno, "samo" šamara, to verovatno ako poljoprivredne i druge radove ne obave "o roku"!?
  Ja bih ovo nazvala robovanjem ali i ono je ZAKONOM ZABRANJENO! Ko je, ako je, "pacijentima" pružao lekarsku pomoć u slučaju bolesti, to još niko ne spominje!?
  (bezimena, 27. maj 2009 21:46)
 5. Svi pucaju u pogresno. Batine, da ili ne?!
  Ja bih da pitam da li neko sme da izadje odatle i da o tome govori "napolju".
  Ovi organizatori izgledaju kao predstavnici neke sekte, a sticenici jako zaplaseno.
  (srdjan, 27. maj 2009 22:58)
 6. Ljudi, bruje svi svetski mediji o nama, snimci su obisli ceo svet, a video klipovi iz Crne reke mogu cak u Brazilu da se skinu i gledaju. Opet smo mi nesto neobicni....ajde da malo vidimo kako se u Sibiru leci narkomanija, ili u Spaniji a takodje i u USA, ali oni to kriju!
  (Ana, 27. maj 2009 23:17)
 7. Dajte popu da vodi neku jacu kompaniju....zna da siri biznis.
  (piquet, 29. maj 2009 08:42)