Utorak, 28.04.2009.

00:22

Saslušan Sreten Jocić

Policija saslušala Sretena Jocića o slučaju ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića. Jocić sutra pred istražnim sudijom Specijalnog suda, saznaje B92.

Izvor: B92

Saslušan Sreten Jociæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Zagrepčanin

pre 14 godina

Nasa policija nase kriminalce nesmije da dira. Zato mozemo vama pomoci da uhapsite svoje kriminalce. Mozda bi prije resili kriminal kada bi nasa policija radila po Beogradu a vasa po Zagrebu.

slavisa nikodinovic

pre 14 godina

Da sumiramo.
Narod smo pileceg pamcenja.Zasluzujemo ono sto nam se desava.Kakav narod takva vlast.Kuca u Tolstojevoj, Uzickoj....mogao bi USA predsednik da kupi Belu kucu, zasto ne.Sve su nam oteli , dozvolili smo, kad ne bude sta da se vise otima ovi nasi slatki sarmantni ili manje sarmantni politicari i biznizmeni - ce otici u svoje domove sirom sveta ili u posete svojoj deci smestene na sigurno po USA Spanijama , raznoraznim ostrvima ....a nas ce ostaviti u kosturu zemlje , zvecace sve koliko je prazno, bicemo na nekadasnjem svom a sada na otetom -prodatom .Svaka nama cast a dicimo se kako smo naj, naj

HRvat

pre 14 godina

Pa ljudi, još vam i kriminalce moramo zatvarati, zar baš ništa ne možete sami? :-) Zezam se, drago mi je da je jedan kriminalac manje na slobodi na ovom svijetu. Nadam se da će ga vaše pravoduđe poslati na dugo razmišljanje u zatvorsku ćeliju. Navodno je hrvatska policija poslala jako čvrste dokaze, sad je na vama da odradite svoj dio. Svima će nam biti bolje kad ovaj i ovakvi budu pod ključem.

Mialn

pre 14 godina

Vasic je sve objasnio."Procitaj ponovo".Prosto i jasno.Provera imovine i placenog poreza.Ali tu nastaje problem,vecina politicara na vlasti ima problem da objasni isto!!!!

Dragan Pavlovic

pre 14 godina

Igranka bez prestanka. Ajde da damo narodu novu zabavu. Uhapsimo Jocu Amsterdama,pa nek se jos pojavi i Hadji Dragan Antic, a sve se to desava u kuci Milosevica u Tolstojevoj 33. I narod opet ima pricu. Zaboravili svi aferu Satelit - Davinic, onda Usce i 9 hektara zemlje a luka Beograd i 220 hektara pa Miladin i milion dolara, pa izdavanje laznih pasosa ...Niko ne spominje politicku pozadinu ubistva premijera, a gde je Mladic, pa ubistvo vojnika u kasarni u Topcideru....Ko da se seti svega.... E narode ovo si i zasluzio...Onda ce malo da isporucuju firera Davidovica iz Italije, a onda nam bace kosku u vidu zakona o diskriminaciji, pa onda uklanjaju Rome iz nehigijenskih naselja a seljaci prosipaju mleko jer ne mogu da izvoze sirovo mleko vec ga moraju predati monopolisti (da mu ne spominjem ime). A oni mucenici u Novom Pazaru seku sebi prste. Narode,gde su pare... neka ih vrate. Ako nece onda preduzmite nesto, nemoj da gledate velikog brata i svadbu 48 sati...

JoKS

pre 14 godina

Kao prvo nemam nista protiv onih koji pljuju jocu i ostale ali dobro zapamtite da su ti ljudi jedni od onih koji pokrecu sve bas zato sto imaju brdo love i siguran sam da ako se dogovori sa njima moze sve da se drzi pod kontrolom pre neko sto u organizovani kriminal u srbiji pocnu da vladaju albanci kao sto je to slucaj u bosni i hercegovini ili hrvatskoj gde su ih primali rasirenih ruku dok su silne pare donosili ... I ako neko misli da su to samo gluposti nek se seti ko pokrece pola evrope i celu ameriku i ko im placa tako skupe kandidature ?? Da li se oni pitaju odaklen tim ljudima pare kad im poklanjaju milione a da li misle da nece nista traziti zauzvrat ... Najlakse je strpati najsposobnije ljude u zatvor i pustiti druge glupane da se slome jer neznaju ... Tako je isto davnih godina nestao Ljubomir Magas a posle njega nastale duge godine haosa i krvi ...

bezimena

pre 14 godina

Sprega kriminalaca i političara čini MAFIJU, mi takvih "organizacija" imamo na pretek, hapšenje ovog kriminalca je iznudjeno hrvatskim traženjem. Po našem "nezavisnom" pravosudju on bi se još protezao i ´ladio b.bubrege, po vilama g-dje sa cvetom u kosi%co, što ovde, što u Rusiji!

slikar

pre 14 godina

U kući živi džabe. Ma to mu Mira i Marko otplaćuju što je odradio sa Markom šverc cigara. (Čitaj nošenje gajbica). Drugim rečima živi od naših para koje su gore pomenuti izneli za vreme svoje vladavine. A i zapitajte se u kojim se sve firmama i nekretninama u Srbiji nalaze njihove pare naravno preko raznih tajFuna što reče gospodin Šojić. Prijatno.

Pera ribolovac

pre 14 godina

Molim da neko upućen objasni hoćemo li sada i Hrvatskoj morati da platimo zato što po ustavu ne možemo da izručimo Sretena Jocića (ako Hrvatska to zatraži), kao što smo Americi platili zato što po ustavu nismo mogli da izručimo Miladina Kovačevića? Što je Hrvatska gora od SAD?

scoby

pre 14 godina

Evo prave prilike da se popune rupe u budžetu i da se ne smanjuju plate ''narodnim'' poslanicima. Ovog puta visina kaucije bi morala enormno da skoči (šta je mizernih 300.000 evra), ali to treba sačuvati kao vrhunsku tajnu , da se ne ponovi slučaj kaucije za srbskog heroja miladina. I na kraju, šta je taj ''tebra'' joca učinio? Da li samo to što je poštovalac lika i dela još jednog srbskog heroja (doduše pokojnog) u čijoj bivšoj vili je svio svoje toplo porodično gnezdo? Kad su nam ga isporučili, u sklopu humane razmene ''svi za sve'', naivni holanđani su verovatno očekivali da ćemo im isporučiti još jednog srbskog heroja koji se ovde već godinama krije o trošku poreskih obveznika. Ti stranci nikako da shvate - naši heroji nisu na prodaju, ako treba platićemo koliko treba samo da su sa nama, a ako su voljni sami da to finansiraju, našoj sreći nema kraja.

Kole

pre 14 godina

Jocic Sreten je jedan od "najuglednijih" klijenata Agencije za privatizaciju. Od pustanja iz zatvora, on je proveo vise vremena u agenciji nego u Tolstojevoj. Da ne govorim o tome koliko su se dnevne novine utrkivale da ga hvale i predstavljaju kao domaceg patriotu i biznismena. Pogledajte samo sta je pisalo po novinama kada je kupio zgradu Saveznog Mup-a (!) iako su sve ovo znali svi urednici i novinari.

Realan

pre 14 godina

Činjenica je da je Joca Amsterdam visoko kotiran u krugovima podzemlja i da je verovatno kriv za 90% optužbi koje imaju protiv njega, ali ništa manje nije bio (bez putera na glavi) ni dotični pokojni gosp. Pukanić za koga se zna da je svojim saznanjima ucenjivao veliki broj "biznismena" pa se pretpostavljam neko od njih poveo onom narodnom "Mi jesmo braća al' nam kese nisu sestre"

predlog stednje

pre 14 godina

Posto nasa vlada najavljuje veliku stednju, predlazem da nasa vlada odmah isporuci ovog "finog" gospodina Hrvatskoj, jer ce u zatvoru imati obezbedjen dorucak, rucak i veceru. A nasi mnogi penzioneri sebi taj "luksuz" ne mogu da priuste.

Darko (zagreb)

pre 14 godina

Badave se veselite sto je Joca uhapšen.
Pa zivimo u regiji gdje je in
ako si kao Joca.
A cim se on makne doci ce neki drugi.

mimi

pre 14 godina

Ocekujem da istraga utvrdi kako, gde i preko koga placa kiriju Mirjani Markovic, osobi koja je u bekstvu i za kojom je bila raspisana poternica!
MOLIM vas, nemojte biti kratkog pamcenja i hvaliti Ivicu Dacica za ovo! Zaboga ljudi, setite se ko je taj covek!

Fabio

pre 14 godina

Hvala komsijama Hrvatima koji pritiskaju Srbiju da uhapsi Jocica. Da ne bi komsija i Karle , Srbija bi bila najnazadnija zemlja ove planete.

milla

pre 14 godina

To sto je Joca rentirao Slobinu kuću to je uradio isključivo iz prestiža, čovek se toliko nafatirao i iskombinovao da je obezbedio i svoje praunuke!
Ne branim ministra policije ali je svakako smesno povezivati ga sa Slobinom kućom, pogotovo ako se zna da su poslednjih 5,6 god dok je Sloba bio živ njih dvojica bili u velikom sukobu.
Nepristrasno i objektivno sve pohvale za ministra!!!

Mirjana

pre 14 godina

Drzava opet stiti i ovog kriminalca.To da nije dao iskaz, znaci, da policija prikriva tragove ne samo njegove nego i tragove umesanih likova iz visokog drustva (Miloseviceva kuca sa nezaobilaznim Zdenkom Tomanovicem).To su rezultati nacionalnog pomirenja Tadic-Dacic.Nista se nazalost nije promenilo od 2000.Samo novi igraci u istom kolu.

Munze Konza

pre 14 godina

nasim klincima je normalno da se policajcu gura upaljena baklja u usta, ili da se kolima pregazi policajac, ili da se puca na policiju. Nasa omladina (fakulteti,srednje skole) postuje ljude koji su pesnicari, siledzije, ulicni sljam. To ce trajati jos veoma dugo, a glavni uzroci jesu ti sto niko ne kaznjava (pravovremeno i ozbiljno) tuce ucenika osnovnih i srednjih skola i taj sto se sa medija stalno afirmisu ZESTOKI MOMCI i tako se formira psiholoski sistem vrednosti da je normalno i dobro kada koristis fizicko nasilje. Iz iskustva znam da pola Beograda sa postovanjem gleda na Jocu Amsterdama. Nije ovde glavni problem u ulicnom sljamu (ili organizovanom kriminalu) vec u tome sto se sistematski i u kontinuitetu reklamiraju i afirmisu ulicari i kriminal. Pa ljudi, termin ZESTOK MOMAK lansirao je Vanja Bulic 1991, taj termin se i dan danas koristi. Pa sta je lepo u tome da bodes ljude nozem, da lomis arkade, da pucas na policiju? Je li to socijalno prihvatljivo ponasanje? Pogledajte malo nase srednjoskolce i navijace, za stvari koje oni rade u SAD se ide u zatvor

sasa jokic

pre 14 godina

Ziveo je u kuci tvorca najvece zlocinacke organizacije u istoriji Srbije, mozda i Balkana! Ko mu je prvi pritekao u pomoc? Hadzi Antic, verovatno veza sa Mirom i Markom! Treba ga utamniciti dozivotno, covek je klasicna masina za ubijanje, i nema sta da trazi na slobodi. Bojim se samo da ce ekipa za koju je odradio ubistvo Pukanica(jer on nije imao licni motiv, a znamo da je cesto boravio u Crnoj Gori)uciniti sve,ali bas sve da ga izvuce, ili eventualno ukloni. Mislim da je i to jedan od motiva hapsenja, da se spase uklanjanja jer je provaljen! NA slobodi je meta narucioca!

ana

pre 14 godina

mene samo zanima KO moze da izda u zakup kucu Slobodana Milosevica?
Znaci opet se vrtimo u krug....cini mi se da su svi na istoj strani......

Sveki

pre 14 godina

Vazno da oni hapse zbog ubistva hrvatskog novinara, a 10godina NECE da uhapse nikoga zbog ubistva Slavka Curuvije i ostalih srpskih novinara!
Mislite o tome!!!

mile

pre 14 godina

E sta ti se desi kad ne placas redovno kiriju "legitimnom nasledniku" objekta, a jos imas nesrecu da on postane ministar policije!!! E zivoteee lutalico! :)
p.s. Sve ovo je jako tuzno, ali ... "plakacu sutra..."

srdjan

pre 14 godina

Ljudi, zasto se zgrazavate na cinjenicu da je ovaj ziveo u Slobinoj kuci. Pa nismo valjda zaboravili ciji je advokat bio Zdenko Tomanovic?!
Verovatno je covek jos u kontaktu sa Milosevicima, ali zasto je kuca i dalje njihova?!
Sklanjanjem Joce Amsterdama moze biti prekinuta jos jedna karika izmedju Marka Milosevica i ovdasnjeg podzemlja.
Pomolimo se da bude tako.
Samo da posle njega ne ostane ogromna rupa koju ce neko da popuni. A popunice, sigurno.

Dragan

pre 14 godina

Ovo kao da je prvaprilska šala... Zamilslite, zadržan u policiji!!! Pa ko je njega uopšte i pustio na slobodu?! E, Srbijo zemljo, plači...

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

... ma ne gospodo, niste vi to lepo protumacili, nije on iznajmio kucu vec ispred svake dobre i skupe kuce stoji Pas cuvar, tako i Joca sebi dodelio ulogu cuvara (mada vise vremene provodi iznutra)kuce bivseg i dragog nam Cika Slobe... (bez uvrede, ko koga voli, nek izvoli, ovo je demokratska drzava zasnovana na 3 glavana elementa po sloganom: covered and protected by Tadic - Dacic - Dinkic and co) i vi ste neki, odmah se ljutite umesto da temu malo obradite i zapamtite, bice kao sto sam vam rekao, on samo cuva kucu, nista drugo ne radi tamo, pustice ga kuci kada utvrde ovo sto sam vam rekao... no hajde zivi bili pa videli!

Dragutin,Dragi

pre 14 godina

Pored svih rekalma i pedigrea i sumnjicenja i sudjenja iz predhodnih narucenih ubistava, bio je neophodan zasticeni svedok iz Hrvatske da se ovaj voda "taloga",kako rece nas g-odin Predsednik nadje gde mu je mesto.

Samo pretpostavljam

pre 14 godina

Interesantno. Da nije ta "neka dokumentacija" o dragom i obojenom kamenju, i to na "belgijskom" i "bangkoškom" jeziku? Ili je možda u pitanju "finta telom" da se "neka dokumentacija" od bivših stanara...? A ..., ko i Koštunica onomad 28. juna 2001, na putu u inostranstvu - "nit' luk jeo, nit' luk mirisao"?

Nele

pre 14 godina

"Kuća koju je Jocić iznajmio od Slobodana Miloševića", ccc...
Kako lepo drustvo je imao Milosevic, svaka cast. Sada nije jasno, kada je Jocic iznajmio kucu od Milosevica, pre ili posle Slobine smrti? Kome on placa kiriju, da li se to zna? Ko preuzima pare i kome ih i gde prosledjuje? To mene zanima a to sto je uhapsen, ne bi me cudilo ni da ga puste. U svakom slucaju, Ivica Dacic (mada mu necu zaboraviti prosla vremena), kao ministar policije mi se sve vise svidja.

Gospodja

pre 14 godina

Ko bi rekao? :) Deluje da je fin gospodin a on tako... :)Vidjala sam ga samo nasmejanog u vestima,kako ulazi u pratnji policije u SUD :) Obzirom da je stanovao u kuci Slobodana Milosevica , ovi nasi su mu mozda i dnevnicu davali kada se pojavi na svedocenju :)

Dragana

pre 14 godina

AU, AU....Čekamo Borisa da pohvali Ivicu za "savršeno profesionalno obavljen posao" i eto novih glasača Dačiću od Tadića. A to što je uhićen krimnos svetskih razmera u kući Miloševića i to rentiranoj...videćemo kada će se neko tim povodom oglasiti.......Gaga

Srki

pre 14 godina

Neverovatne stvari pročitah o ovom čoveku ("jedan od vodećih narko-bosova u Evropi, poznat kao kralj kokaina, likvidacije, zastrašivanja i ucene..."), i posle svega ovoga on se brani sa slobode i živi u kući bivšeg predsednika?!
Ponekad smo stvarno neverovatni!

Srki

pre 14 godina

Neverovatne stvari pročitah o ovom čoveku ("jedan od vodećih narko-bosova u Evropi, poznat kao kralj kokaina, likvidacije, zastrašivanja i ucene..."), i posle svega ovoga on se brani sa slobode i živi u kući bivšeg predsednika?!
Ponekad smo stvarno neverovatni!

Gospodja

pre 14 godina

Ko bi rekao? :) Deluje da je fin gospodin a on tako... :)Vidjala sam ga samo nasmejanog u vestima,kako ulazi u pratnji policije u SUD :) Obzirom da je stanovao u kuci Slobodana Milosevica , ovi nasi su mu mozda i dnevnicu davali kada se pojavi na svedocenju :)

Dragan

pre 14 godina

Ovo kao da je prvaprilska šala... Zamilslite, zadržan u policiji!!! Pa ko je njega uopšte i pustio na slobodu?! E, Srbijo zemljo, plači...

srdjan

pre 14 godina

Ljudi, zasto se zgrazavate na cinjenicu da je ovaj ziveo u Slobinoj kuci. Pa nismo valjda zaboravili ciji je advokat bio Zdenko Tomanovic?!
Verovatno je covek jos u kontaktu sa Milosevicima, ali zasto je kuca i dalje njihova?!
Sklanjanjem Joce Amsterdama moze biti prekinuta jos jedna karika izmedju Marka Milosevica i ovdasnjeg podzemlja.
Pomolimo se da bude tako.
Samo da posle njega ne ostane ogromna rupa koju ce neko da popuni. A popunice, sigurno.

Nele

pre 14 godina

"Kuća koju je Jocić iznajmio od Slobodana Miloševića", ccc...
Kako lepo drustvo je imao Milosevic, svaka cast. Sada nije jasno, kada je Jocic iznajmio kucu od Milosevica, pre ili posle Slobine smrti? Kome on placa kiriju, da li se to zna? Ko preuzima pare i kome ih i gde prosledjuje? To mene zanima a to sto je uhapsen, ne bi me cudilo ni da ga puste. U svakom slucaju, Ivica Dacic (mada mu necu zaboraviti prosla vremena), kao ministar policije mi se sve vise svidja.

Dragana

pre 14 godina

AU, AU....Čekamo Borisa da pohvali Ivicu za "savršeno profesionalno obavljen posao" i eto novih glasača Dačiću od Tadića. A to što je uhićen krimnos svetskih razmera u kući Miloševića i to rentiranoj...videćemo kada će se neko tim povodom oglasiti.......Gaga

Munze Konza

pre 14 godina

nasim klincima je normalno da se policajcu gura upaljena baklja u usta, ili da se kolima pregazi policajac, ili da se puca na policiju. Nasa omladina (fakulteti,srednje skole) postuje ljude koji su pesnicari, siledzije, ulicni sljam. To ce trajati jos veoma dugo, a glavni uzroci jesu ti sto niko ne kaznjava (pravovremeno i ozbiljno) tuce ucenika osnovnih i srednjih skola i taj sto se sa medija stalno afirmisu ZESTOKI MOMCI i tako se formira psiholoski sistem vrednosti da je normalno i dobro kada koristis fizicko nasilje. Iz iskustva znam da pola Beograda sa postovanjem gleda na Jocu Amsterdama. Nije ovde glavni problem u ulicnom sljamu (ili organizovanom kriminalu) vec u tome sto se sistematski i u kontinuitetu reklamiraju i afirmisu ulicari i kriminal. Pa ljudi, termin ZESTOK MOMAK lansirao je Vanja Bulic 1991, taj termin se i dan danas koristi. Pa sta je lepo u tome da bodes ljude nozem, da lomis arkade, da pucas na policiju? Je li to socijalno prihvatljivo ponasanje? Pogledajte malo nase srednjoskolce i navijace, za stvari koje oni rade u SAD se ide u zatvor

Sveki

pre 14 godina

Vazno da oni hapse zbog ubistva hrvatskog novinara, a 10godina NECE da uhapse nikoga zbog ubistva Slavka Curuvije i ostalih srpskih novinara!
Mislite o tome!!!

Dragutin,Dragi

pre 14 godina

Pored svih rekalma i pedigrea i sumnjicenja i sudjenja iz predhodnih narucenih ubistava, bio je neophodan zasticeni svedok iz Hrvatske da se ovaj voda "taloga",kako rece nas g-odin Predsednik nadje gde mu je mesto.

Fabio

pre 14 godina

Hvala komsijama Hrvatima koji pritiskaju Srbiju da uhapsi Jocica. Da ne bi komsija i Karle , Srbija bi bila najnazadnija zemlja ove planete.

mile

pre 14 godina

E sta ti se desi kad ne placas redovno kiriju "legitimnom nasledniku" objekta, a jos imas nesrecu da on postane ministar policije!!! E zivoteee lutalico! :)
p.s. Sve ovo je jako tuzno, ali ... "plakacu sutra..."

ana

pre 14 godina

mene samo zanima KO moze da izda u zakup kucu Slobodana Milosevica?
Znaci opet se vrtimo u krug....cini mi se da su svi na istoj strani......

mimi

pre 14 godina

Ocekujem da istraga utvrdi kako, gde i preko koga placa kiriju Mirjani Markovic, osobi koja je u bekstvu i za kojom je bila raspisana poternica!
MOLIM vas, nemojte biti kratkog pamcenja i hvaliti Ivicu Dacica za ovo! Zaboga ljudi, setite se ko je taj covek!

Samo pretpostavljam

pre 14 godina

Interesantno. Da nije ta "neka dokumentacija" o dragom i obojenom kamenju, i to na "belgijskom" i "bangkoškom" jeziku? Ili je možda u pitanju "finta telom" da se "neka dokumentacija" od bivših stanara...? A ..., ko i Koštunica onomad 28. juna 2001, na putu u inostranstvu - "nit' luk jeo, nit' luk mirisao"?

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

... ma ne gospodo, niste vi to lepo protumacili, nije on iznajmio kucu vec ispred svake dobre i skupe kuce stoji Pas cuvar, tako i Joca sebi dodelio ulogu cuvara (mada vise vremene provodi iznutra)kuce bivseg i dragog nam Cika Slobe... (bez uvrede, ko koga voli, nek izvoli, ovo je demokratska drzava zasnovana na 3 glavana elementa po sloganom: covered and protected by Tadic - Dacic - Dinkic and co) i vi ste neki, odmah se ljutite umesto da temu malo obradite i zapamtite, bice kao sto sam vam rekao, on samo cuva kucu, nista drugo ne radi tamo, pustice ga kuci kada utvrde ovo sto sam vam rekao... no hajde zivi bili pa videli!

Mirjana

pre 14 godina

Drzava opet stiti i ovog kriminalca.To da nije dao iskaz, znaci, da policija prikriva tragove ne samo njegove nego i tragove umesanih likova iz visokog drustva (Miloseviceva kuca sa nezaobilaznim Zdenkom Tomanovicem).To su rezultati nacionalnog pomirenja Tadic-Dacic.Nista se nazalost nije promenilo od 2000.Samo novi igraci u istom kolu.

sasa jokic

pre 14 godina

Ziveo je u kuci tvorca najvece zlocinacke organizacije u istoriji Srbije, mozda i Balkana! Ko mu je prvi pritekao u pomoc? Hadzi Antic, verovatno veza sa Mirom i Markom! Treba ga utamniciti dozivotno, covek je klasicna masina za ubijanje, i nema sta da trazi na slobodi. Bojim se samo da ce ekipa za koju je odradio ubistvo Pukanica(jer on nije imao licni motiv, a znamo da je cesto boravio u Crnoj Gori)uciniti sve,ali bas sve da ga izvuce, ili eventualno ukloni. Mislim da je i to jedan od motiva hapsenja, da se spase uklanjanja jer je provaljen! NA slobodi je meta narucioca!

Kole

pre 14 godina

Jocic Sreten je jedan od "najuglednijih" klijenata Agencije za privatizaciju. Od pustanja iz zatvora, on je proveo vise vremena u agenciji nego u Tolstojevoj. Da ne govorim o tome koliko su se dnevne novine utrkivale da ga hvale i predstavljaju kao domaceg patriotu i biznismena. Pogledajte samo sta je pisalo po novinama kada je kupio zgradu Saveznog Mup-a (!) iako su sve ovo znali svi urednici i novinari.

predlog stednje

pre 14 godina

Posto nasa vlada najavljuje veliku stednju, predlazem da nasa vlada odmah isporuci ovog "finog" gospodina Hrvatskoj, jer ce u zatvoru imati obezbedjen dorucak, rucak i veceru. A nasi mnogi penzioneri sebi taj "luksuz" ne mogu da priuste.

Darko (zagreb)

pre 14 godina

Badave se veselite sto je Joca uhapšen.
Pa zivimo u regiji gdje je in
ako si kao Joca.
A cim se on makne doci ce neki drugi.

Dragan Pavlovic

pre 14 godina

Igranka bez prestanka. Ajde da damo narodu novu zabavu. Uhapsimo Jocu Amsterdama,pa nek se jos pojavi i Hadji Dragan Antic, a sve se to desava u kuci Milosevica u Tolstojevoj 33. I narod opet ima pricu. Zaboravili svi aferu Satelit - Davinic, onda Usce i 9 hektara zemlje a luka Beograd i 220 hektara pa Miladin i milion dolara, pa izdavanje laznih pasosa ...Niko ne spominje politicku pozadinu ubistva premijera, a gde je Mladic, pa ubistvo vojnika u kasarni u Topcideru....Ko da se seti svega.... E narode ovo si i zasluzio...Onda ce malo da isporucuju firera Davidovica iz Italije, a onda nam bace kosku u vidu zakona o diskriminaciji, pa onda uklanjaju Rome iz nehigijenskih naselja a seljaci prosipaju mleko jer ne mogu da izvoze sirovo mleko vec ga moraju predati monopolisti (da mu ne spominjem ime). A oni mucenici u Novom Pazaru seku sebi prste. Narode,gde su pare... neka ih vrate. Ako nece onda preduzmite nesto, nemoj da gledate velikog brata i svadbu 48 sati...

milla

pre 14 godina

To sto je Joca rentirao Slobinu kuću to je uradio isključivo iz prestiža, čovek se toliko nafatirao i iskombinovao da je obezbedio i svoje praunuke!
Ne branim ministra policije ali je svakako smesno povezivati ga sa Slobinom kućom, pogotovo ako se zna da su poslednjih 5,6 god dok je Sloba bio živ njih dvojica bili u velikom sukobu.
Nepristrasno i objektivno sve pohvale za ministra!!!

bezimena

pre 14 godina

Sprega kriminalaca i političara čini MAFIJU, mi takvih "organizacija" imamo na pretek, hapšenje ovog kriminalca je iznudjeno hrvatskim traženjem. Po našem "nezavisnom" pravosudju on bi se još protezao i ´ladio b.bubrege, po vilama g-dje sa cvetom u kosi%co, što ovde, što u Rusiji!

scoby

pre 14 godina

Evo prave prilike da se popune rupe u budžetu i da se ne smanjuju plate ''narodnim'' poslanicima. Ovog puta visina kaucije bi morala enormno da skoči (šta je mizernih 300.000 evra), ali to treba sačuvati kao vrhunsku tajnu , da se ne ponovi slučaj kaucije za srbskog heroja miladina. I na kraju, šta je taj ''tebra'' joca učinio? Da li samo to što je poštovalac lika i dela još jednog srbskog heroja (doduše pokojnog) u čijoj bivšoj vili je svio svoje toplo porodično gnezdo? Kad su nam ga isporučili, u sklopu humane razmene ''svi za sve'', naivni holanđani su verovatno očekivali da ćemo im isporučiti još jednog srbskog heroja koji se ovde već godinama krije o trošku poreskih obveznika. Ti stranci nikako da shvate - naši heroji nisu na prodaju, ako treba platićemo koliko treba samo da su sa nama, a ako su voljni sami da to finansiraju, našoj sreći nema kraja.

Realan

pre 14 godina

Činjenica je da je Joca Amsterdam visoko kotiran u krugovima podzemlja i da je verovatno kriv za 90% optužbi koje imaju protiv njega, ali ništa manje nije bio (bez putera na glavi) ni dotični pokojni gosp. Pukanić za koga se zna da je svojim saznanjima ucenjivao veliki broj "biznismena" pa se pretpostavljam neko od njih poveo onom narodnom "Mi jesmo braća al' nam kese nisu sestre"

Mialn

pre 14 godina

Vasic je sve objasnio."Procitaj ponovo".Prosto i jasno.Provera imovine i placenog poreza.Ali tu nastaje problem,vecina politicara na vlasti ima problem da objasni isto!!!!

Pera ribolovac

pre 14 godina

Molim da neko upućen objasni hoćemo li sada i Hrvatskoj morati da platimo zato što po ustavu ne možemo da izručimo Sretena Jocića (ako Hrvatska to zatraži), kao što smo Americi platili zato što po ustavu nismo mogli da izručimo Miladina Kovačevića? Što je Hrvatska gora od SAD?

slikar

pre 14 godina

U kući živi džabe. Ma to mu Mira i Marko otplaćuju što je odradio sa Markom šverc cigara. (Čitaj nošenje gajbica). Drugim rečima živi od naših para koje su gore pomenuti izneli za vreme svoje vladavine. A i zapitajte se u kojim se sve firmama i nekretninama u Srbiji nalaze njihove pare naravno preko raznih tajFuna što reče gospodin Šojić. Prijatno.

HRvat

pre 14 godina

Pa ljudi, još vam i kriminalce moramo zatvarati, zar baš ništa ne možete sami? :-) Zezam se, drago mi je da je jedan kriminalac manje na slobodi na ovom svijetu. Nadam se da će ga vaše pravoduđe poslati na dugo razmišljanje u zatvorsku ćeliju. Navodno je hrvatska policija poslala jako čvrste dokaze, sad je na vama da odradite svoj dio. Svima će nam biti bolje kad ovaj i ovakvi budu pod ključem.

Zagrepčanin

pre 14 godina

Nasa policija nase kriminalce nesmije da dira. Zato mozemo vama pomoci da uhapsite svoje kriminalce. Mozda bi prije resili kriminal kada bi nasa policija radila po Beogradu a vasa po Zagrebu.

slavisa nikodinovic

pre 14 godina

Da sumiramo.
Narod smo pileceg pamcenja.Zasluzujemo ono sto nam se desava.Kakav narod takva vlast.Kuca u Tolstojevoj, Uzickoj....mogao bi USA predsednik da kupi Belu kucu, zasto ne.Sve su nam oteli , dozvolili smo, kad ne bude sta da se vise otima ovi nasi slatki sarmantni ili manje sarmantni politicari i biznizmeni - ce otici u svoje domove sirom sveta ili u posete svojoj deci smestene na sigurno po USA Spanijama , raznoraznim ostrvima ....a nas ce ostaviti u kosturu zemlje , zvecace sve koliko je prazno, bicemo na nekadasnjem svom a sada na otetom -prodatom .Svaka nama cast a dicimo se kako smo naj, naj

JoKS

pre 14 godina

Kao prvo nemam nista protiv onih koji pljuju jocu i ostale ali dobro zapamtite da su ti ljudi jedni od onih koji pokrecu sve bas zato sto imaju brdo love i siguran sam da ako se dogovori sa njima moze sve da se drzi pod kontrolom pre neko sto u organizovani kriminal u srbiji pocnu da vladaju albanci kao sto je to slucaj u bosni i hercegovini ili hrvatskoj gde su ih primali rasirenih ruku dok su silne pare donosili ... I ako neko misli da su to samo gluposti nek se seti ko pokrece pola evrope i celu ameriku i ko im placa tako skupe kandidature ?? Da li se oni pitaju odaklen tim ljudima pare kad im poklanjaju milione a da li misle da nece nista traziti zauzvrat ... Najlakse je strpati najsposobnije ljude u zatvor i pustiti druge glupane da se slome jer neznaju ... Tako je isto davnih godina nestao Ljubomir Magas a posle njega nastale duge godine haosa i krvi ...

Fabio

pre 14 godina

Hvala komsijama Hrvatima koji pritiskaju Srbiju da uhapsi Jocica. Da ne bi komsija i Karle , Srbija bi bila najnazadnija zemlja ove planete.

JoKS

pre 14 godina

Kao prvo nemam nista protiv onih koji pljuju jocu i ostale ali dobro zapamtite da su ti ljudi jedni od onih koji pokrecu sve bas zato sto imaju brdo love i siguran sam da ako se dogovori sa njima moze sve da se drzi pod kontrolom pre neko sto u organizovani kriminal u srbiji pocnu da vladaju albanci kao sto je to slucaj u bosni i hercegovini ili hrvatskoj gde su ih primali rasirenih ruku dok su silne pare donosili ... I ako neko misli da su to samo gluposti nek se seti ko pokrece pola evrope i celu ameriku i ko im placa tako skupe kandidature ?? Da li se oni pitaju odaklen tim ljudima pare kad im poklanjaju milione a da li misle da nece nista traziti zauzvrat ... Najlakse je strpati najsposobnije ljude u zatvor i pustiti druge glupane da se slome jer neznaju ... Tako je isto davnih godina nestao Ljubomir Magas a posle njega nastale duge godine haosa i krvi ...

Nele

pre 14 godina

"Kuća koju je Jocić iznajmio od Slobodana Miloševića", ccc...
Kako lepo drustvo je imao Milosevic, svaka cast. Sada nije jasno, kada je Jocic iznajmio kucu od Milosevica, pre ili posle Slobine smrti? Kome on placa kiriju, da li se to zna? Ko preuzima pare i kome ih i gde prosledjuje? To mene zanima a to sto je uhapsen, ne bi me cudilo ni da ga puste. U svakom slucaju, Ivica Dacic (mada mu necu zaboraviti prosla vremena), kao ministar policije mi se sve vise svidja.

Dragana

pre 14 godina

AU, AU....Čekamo Borisa da pohvali Ivicu za "savršeno profesionalno obavljen posao" i eto novih glasača Dačiću od Tadića. A to što je uhićen krimnos svetskih razmera u kući Miloševića i to rentiranoj...videćemo kada će se neko tim povodom oglasiti.......Gaga

Srki

pre 14 godina

Neverovatne stvari pročitah o ovom čoveku ("jedan od vodećih narko-bosova u Evropi, poznat kao kralj kokaina, likvidacije, zastrašivanja i ucene..."), i posle svega ovoga on se brani sa slobode i živi u kući bivšeg predsednika?!
Ponekad smo stvarno neverovatni!

Samo pretpostavljam

pre 14 godina

Interesantno. Da nije ta "neka dokumentacija" o dragom i obojenom kamenju, i to na "belgijskom" i "bangkoškom" jeziku? Ili je možda u pitanju "finta telom" da se "neka dokumentacija" od bivših stanara...? A ..., ko i Koštunica onomad 28. juna 2001, na putu u inostranstvu - "nit' luk jeo, nit' luk mirisao"?

sasa jokic

pre 14 godina

Ziveo je u kuci tvorca najvece zlocinacke organizacije u istoriji Srbije, mozda i Balkana! Ko mu je prvi pritekao u pomoc? Hadzi Antic, verovatno veza sa Mirom i Markom! Treba ga utamniciti dozivotno, covek je klasicna masina za ubijanje, i nema sta da trazi na slobodi. Bojim se samo da ce ekipa za koju je odradio ubistvo Pukanica(jer on nije imao licni motiv, a znamo da je cesto boravio u Crnoj Gori)uciniti sve,ali bas sve da ga izvuce, ili eventualno ukloni. Mislim da je i to jedan od motiva hapsenja, da se spase uklanjanja jer je provaljen! NA slobodi je meta narucioca!

milla

pre 14 godina

To sto je Joca rentirao Slobinu kuću to je uradio isključivo iz prestiža, čovek se toliko nafatirao i iskombinovao da je obezbedio i svoje praunuke!
Ne branim ministra policije ali je svakako smesno povezivati ga sa Slobinom kućom, pogotovo ako se zna da su poslednjih 5,6 god dok je Sloba bio živ njih dvojica bili u velikom sukobu.
Nepristrasno i objektivno sve pohvale za ministra!!!

Sveki

pre 14 godina

Vazno da oni hapse zbog ubistva hrvatskog novinara, a 10godina NECE da uhapse nikoga zbog ubistva Slavka Curuvije i ostalih srpskih novinara!
Mislite o tome!!!

Gospodja

pre 14 godina

Ko bi rekao? :) Deluje da je fin gospodin a on tako... :)Vidjala sam ga samo nasmejanog u vestima,kako ulazi u pratnji policije u SUD :) Obzirom da je stanovao u kuci Slobodana Milosevica , ovi nasi su mu mozda i dnevnicu davali kada se pojavi na svedocenju :)

mimi

pre 14 godina

Ocekujem da istraga utvrdi kako, gde i preko koga placa kiriju Mirjani Markovic, osobi koja je u bekstvu i za kojom je bila raspisana poternica!
MOLIM vas, nemojte biti kratkog pamcenja i hvaliti Ivicu Dacica za ovo! Zaboga ljudi, setite se ko je taj covek!

Dragan

pre 14 godina

Ovo kao da je prvaprilska šala... Zamilslite, zadržan u policiji!!! Pa ko je njega uopšte i pustio na slobodu?! E, Srbijo zemljo, plači...

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

... ma ne gospodo, niste vi to lepo protumacili, nije on iznajmio kucu vec ispred svake dobre i skupe kuce stoji Pas cuvar, tako i Joca sebi dodelio ulogu cuvara (mada vise vremene provodi iznutra)kuce bivseg i dragog nam Cika Slobe... (bez uvrede, ko koga voli, nek izvoli, ovo je demokratska drzava zasnovana na 3 glavana elementa po sloganom: covered and protected by Tadic - Dacic - Dinkic and co) i vi ste neki, odmah se ljutite umesto da temu malo obradite i zapamtite, bice kao sto sam vam rekao, on samo cuva kucu, nista drugo ne radi tamo, pustice ga kuci kada utvrde ovo sto sam vam rekao... no hajde zivi bili pa videli!

mile

pre 14 godina

E sta ti se desi kad ne placas redovno kiriju "legitimnom nasledniku" objekta, a jos imas nesrecu da on postane ministar policije!!! E zivoteee lutalico! :)
p.s. Sve ovo je jako tuzno, ali ... "plakacu sutra..."

Pera ribolovac

pre 14 godina

Molim da neko upućen objasni hoćemo li sada i Hrvatskoj morati da platimo zato što po ustavu ne možemo da izručimo Sretena Jocića (ako Hrvatska to zatraži), kao što smo Americi platili zato što po ustavu nismo mogli da izručimo Miladina Kovačevića? Što je Hrvatska gora od SAD?

srdjan

pre 14 godina

Ljudi, zasto se zgrazavate na cinjenicu da je ovaj ziveo u Slobinoj kuci. Pa nismo valjda zaboravili ciji je advokat bio Zdenko Tomanovic?!
Verovatno je covek jos u kontaktu sa Milosevicima, ali zasto je kuca i dalje njihova?!
Sklanjanjem Joce Amsterdama moze biti prekinuta jos jedna karika izmedju Marka Milosevica i ovdasnjeg podzemlja.
Pomolimo se da bude tako.
Samo da posle njega ne ostane ogromna rupa koju ce neko da popuni. A popunice, sigurno.

ana

pre 14 godina

mene samo zanima KO moze da izda u zakup kucu Slobodana Milosevica?
Znaci opet se vrtimo u krug....cini mi se da su svi na istoj strani......

Mirjana

pre 14 godina

Drzava opet stiti i ovog kriminalca.To da nije dao iskaz, znaci, da policija prikriva tragove ne samo njegove nego i tragove umesanih likova iz visokog drustva (Miloseviceva kuca sa nezaobilaznim Zdenkom Tomanovicem).To su rezultati nacionalnog pomirenja Tadic-Dacic.Nista se nazalost nije promenilo od 2000.Samo novi igraci u istom kolu.

Realan

pre 14 godina

Činjenica je da je Joca Amsterdam visoko kotiran u krugovima podzemlja i da je verovatno kriv za 90% optužbi koje imaju protiv njega, ali ništa manje nije bio (bez putera na glavi) ni dotični pokojni gosp. Pukanić za koga se zna da je svojim saznanjima ucenjivao veliki broj "biznismena" pa se pretpostavljam neko od njih poveo onom narodnom "Mi jesmo braća al' nam kese nisu sestre"

scoby

pre 14 godina

Evo prave prilike da se popune rupe u budžetu i da se ne smanjuju plate ''narodnim'' poslanicima. Ovog puta visina kaucije bi morala enormno da skoči (šta je mizernih 300.000 evra), ali to treba sačuvati kao vrhunsku tajnu , da se ne ponovi slučaj kaucije za srbskog heroja miladina. I na kraju, šta je taj ''tebra'' joca učinio? Da li samo to što je poštovalac lika i dela još jednog srbskog heroja (doduše pokojnog) u čijoj bivšoj vili je svio svoje toplo porodično gnezdo? Kad su nam ga isporučili, u sklopu humane razmene ''svi za sve'', naivni holanđani su verovatno očekivali da ćemo im isporučiti još jednog srbskog heroja koji se ovde već godinama krije o trošku poreskih obveznika. Ti stranci nikako da shvate - naši heroji nisu na prodaju, ako treba platićemo koliko treba samo da su sa nama, a ako su voljni sami da to finansiraju, našoj sreći nema kraja.

Darko (zagreb)

pre 14 godina

Badave se veselite sto je Joca uhapšen.
Pa zivimo u regiji gdje je in
ako si kao Joca.
A cim se on makne doci ce neki drugi.

Dragutin,Dragi

pre 14 godina

Pored svih rekalma i pedigrea i sumnjicenja i sudjenja iz predhodnih narucenih ubistava, bio je neophodan zasticeni svedok iz Hrvatske da se ovaj voda "taloga",kako rece nas g-odin Predsednik nadje gde mu je mesto.

Munze Konza

pre 14 godina

nasim klincima je normalno da se policajcu gura upaljena baklja u usta, ili da se kolima pregazi policajac, ili da se puca na policiju. Nasa omladina (fakulteti,srednje skole) postuje ljude koji su pesnicari, siledzije, ulicni sljam. To ce trajati jos veoma dugo, a glavni uzroci jesu ti sto niko ne kaznjava (pravovremeno i ozbiljno) tuce ucenika osnovnih i srednjih skola i taj sto se sa medija stalno afirmisu ZESTOKI MOMCI i tako se formira psiholoski sistem vrednosti da je normalno i dobro kada koristis fizicko nasilje. Iz iskustva znam da pola Beograda sa postovanjem gleda na Jocu Amsterdama. Nije ovde glavni problem u ulicnom sljamu (ili organizovanom kriminalu) vec u tome sto se sistematski i u kontinuitetu reklamiraju i afirmisu ulicari i kriminal. Pa ljudi, termin ZESTOK MOMAK lansirao je Vanja Bulic 1991, taj termin se i dan danas koristi. Pa sta je lepo u tome da bodes ljude nozem, da lomis arkade, da pucas na policiju? Je li to socijalno prihvatljivo ponasanje? Pogledajte malo nase srednjoskolce i navijace, za stvari koje oni rade u SAD se ide u zatvor

bezimena

pre 14 godina

Sprega kriminalaca i političara čini MAFIJU, mi takvih "organizacija" imamo na pretek, hapšenje ovog kriminalca je iznudjeno hrvatskim traženjem. Po našem "nezavisnom" pravosudju on bi se još protezao i ´ladio b.bubrege, po vilama g-dje sa cvetom u kosi%co, što ovde, što u Rusiji!

Zagrepčanin

pre 14 godina

Nasa policija nase kriminalce nesmije da dira. Zato mozemo vama pomoci da uhapsite svoje kriminalce. Mozda bi prije resili kriminal kada bi nasa policija radila po Beogradu a vasa po Zagrebu.

Dragan Pavlovic

pre 14 godina

Igranka bez prestanka. Ajde da damo narodu novu zabavu. Uhapsimo Jocu Amsterdama,pa nek se jos pojavi i Hadji Dragan Antic, a sve se to desava u kuci Milosevica u Tolstojevoj 33. I narod opet ima pricu. Zaboravili svi aferu Satelit - Davinic, onda Usce i 9 hektara zemlje a luka Beograd i 220 hektara pa Miladin i milion dolara, pa izdavanje laznih pasosa ...Niko ne spominje politicku pozadinu ubistva premijera, a gde je Mladic, pa ubistvo vojnika u kasarni u Topcideru....Ko da se seti svega.... E narode ovo si i zasluzio...Onda ce malo da isporucuju firera Davidovica iz Italije, a onda nam bace kosku u vidu zakona o diskriminaciji, pa onda uklanjaju Rome iz nehigijenskih naselja a seljaci prosipaju mleko jer ne mogu da izvoze sirovo mleko vec ga moraju predati monopolisti (da mu ne spominjem ime). A oni mucenici u Novom Pazaru seku sebi prste. Narode,gde su pare... neka ih vrate. Ako nece onda preduzmite nesto, nemoj da gledate velikog brata i svadbu 48 sati...

predlog stednje

pre 14 godina

Posto nasa vlada najavljuje veliku stednju, predlazem da nasa vlada odmah isporuci ovog "finog" gospodina Hrvatskoj, jer ce u zatvoru imati obezbedjen dorucak, rucak i veceru. A nasi mnogi penzioneri sebi taj "luksuz" ne mogu da priuste.

Kole

pre 14 godina

Jocic Sreten je jedan od "najuglednijih" klijenata Agencije za privatizaciju. Od pustanja iz zatvora, on je proveo vise vremena u agenciji nego u Tolstojevoj. Da ne govorim o tome koliko su se dnevne novine utrkivale da ga hvale i predstavljaju kao domaceg patriotu i biznismena. Pogledajte samo sta je pisalo po novinama kada je kupio zgradu Saveznog Mup-a (!) iako su sve ovo znali svi urednici i novinari.

slikar

pre 14 godina

U kući živi džabe. Ma to mu Mira i Marko otplaćuju što je odradio sa Markom šverc cigara. (Čitaj nošenje gajbica). Drugim rečima živi od naših para koje su gore pomenuti izneli za vreme svoje vladavine. A i zapitajte se u kojim se sve firmama i nekretninama u Srbiji nalaze njihove pare naravno preko raznih tajFuna što reče gospodin Šojić. Prijatno.

Mialn

pre 14 godina

Vasic je sve objasnio."Procitaj ponovo".Prosto i jasno.Provera imovine i placenog poreza.Ali tu nastaje problem,vecina politicara na vlasti ima problem da objasni isto!!!!

HRvat

pre 14 godina

Pa ljudi, još vam i kriminalce moramo zatvarati, zar baš ništa ne možete sami? :-) Zezam se, drago mi je da je jedan kriminalac manje na slobodi na ovom svijetu. Nadam se da će ga vaše pravoduđe poslati na dugo razmišljanje u zatvorsku ćeliju. Navodno je hrvatska policija poslala jako čvrste dokaze, sad je na vama da odradite svoj dio. Svima će nam biti bolje kad ovaj i ovakvi budu pod ključem.

slavisa nikodinovic

pre 14 godina

Da sumiramo.
Narod smo pileceg pamcenja.Zasluzujemo ono sto nam se desava.Kakav narod takva vlast.Kuca u Tolstojevoj, Uzickoj....mogao bi USA predsednik da kupi Belu kucu, zasto ne.Sve su nam oteli , dozvolili smo, kad ne bude sta da se vise otima ovi nasi slatki sarmantni ili manje sarmantni politicari i biznizmeni - ce otici u svoje domove sirom sveta ili u posete svojoj deci smestene na sigurno po USA Spanijama , raznoraznim ostrvima ....a nas ce ostaviti u kosturu zemlje , zvecace sve koliko je prazno, bicemo na nekadasnjem svom a sada na otetom -prodatom .Svaka nama cast a dicimo se kako smo naj, naj