U napadu na školu poginulo šestoro

Gaza, Bejrut -- Šest Palestinaca jutros je poginulo u izraelskom napadu na školu kojom upravljaju UN na severu pojasa Gaze, rekli su palestinski bolnički izvori i očevici.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Nikoga nije briga za ove zločine, a posle se bune zašto se javlja ekstremizam i radikalizam u Arapskim zemljama
  i na kraju kada se normalni ljudi pobune na sve ove zverske napade, to jevrejski lobi širom sveta smatra kao antisemitizam-lepo skrojeno, nema šta !!!
  (lendjel, 17. januar 2009 11:37)

  # Link komentara

 2. Zbog raketnih napada u kojima je poginulo 3 Jevreja Izrael je pobio 1150 ljudi??? To je odmazda 400 za jednog??? Pa to ni u Kragujevcu nije bilo!!! Bas me interesuje da li ce ikad iko odgovarati zbog ovog zlocina...

  Svi znamo da su Jevreju bili stravicno proganjani i ubijani u istoriji, ne samo od Hitlerovih Nemaca, ali u ovom trenutku su oni ti koji cine genocid i ne smeju se kriti iza zlocina pocinjenih nad njima.
  ------
  Više od 1.150 Palestinaca je poginulo i 5.100 je ranjeno od početka izraelske ofanzive u pojasu Gaze 27. decembra prošle godine. U istom periodu u borbama je poginulo 10 izraelskih vojnika, a tri civila su poginula u palestinskim raketnim napadima na izraelsku teritoriju iz Gaze.
  (pedja m, 17. januar 2009 12:08)

  # Link komentara

 3. Degutantno.
  Ono sto daje nade je cinjenica da postoje i ovakvi ljudi:
  [link]
  (Shomi, 17. januar 2009 13:34)

  # Link komentara

 4. Nevjerovatno sta sebi Israel dozvoljava u ime "borbe protiv terorizma".Ovakvo ponasanje je za najvecu osudu internacionalne zajednice i neko mora odgovarati za ratne zlocine koji su ucinjeni nad nevinim stanovnistvom Gaze.
  (Tihomir, 17. januar 2009 18:32)

  # Link komentara