Šabić se zalaže za "insajdera"

Beograd -- Otpušteni radnik "Puteva Srbije" Goran Milošević, koji je bio ključni svedok u razotkrivanju "drumske mafije", biće vraćen na posao.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Strašno je kroz šta sve čovek mora da prodje da bi samo dobio priliku za normalan život. Miloševiću junačino, Miloševiću Srbine - svaka ti čast!!! Održao si lekciju svim političarima a narodu si pokazao kako se treba boriti za državne i vlastite interese. Nadam se da na budućem radnom mestu nećeš imati nekih negativnih konsekvenci zbog ovoga. Tadiću šta čekaš? - pohvali ovog hrabrog i pametnog čoveka!
  (dipl.ing.Miroslav Paunović, 11. novembar 2008 09:44)

  # Link komentara

 2. Da li je moralo ovoliko da se čeka? Gorane srećno
  (Alexa, 10. novembar 2008 22:49)

  # Link komentara

 3. Bravo Gorane!!! Sve čestitke tebi i Šabiću. Samo napred, Srbija ima poštenih ljudi.
  (Dalibor, 10. novembar 2008 19:24)

  # Link komentara

 4. Sta znaci bice vracen na posao. Ne da treba da bude vracen, nego firma treba da mu isplati nagradu i to ne malu jer je otkrio i sprecio kradju izuzetnih razmera!
  (Bojan RF, 10. novembar 2008 16:05)

  # Link komentara

 5. Ne da treba da vrate coveka na posao nego da mu isplate i odstetu u vidu svih zarada koju nije ostvario i to ako se on slozi da ne uzme kamatu (tj da to ne bude i vise). Nek se sete da on moze da ih tuzi za to sto su ga otpustili, a ne da moli da ga vrate na posao. Ucinio je veliku uslugu preduzecu a za to je kaznjen.
  (Aleksandar, 10. novembar 2008 16:03)

  # Link komentara