Fejsbuk: Javnost protiv neonacizma

Beograd -- Reakcija nadležnih na najavu desničarskih organizacija o održavanju marša 11. oktobra izostala je, ali su se protivnici takvog skupa organizovali na Fejsbuku.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Tuzni, izmanipulisani, mladi ljudi... Fasizam u Srbiji je glup koliko i fasizam u Izraelu. Pa ipak, glupost nekako uvek pobedjuje.
  (Jedan od onih, 26. septembar 2008 23:04)

  # Link komentara

 2. Neonacisticki mars u Srbiji nikada nije dobrodosao, ali, u ovom trenutku ima posebnu tezinu i pogubnu za inicijativu Srbije u GS UN i MSP. Zamislite, kolona neonacista, transparenti, ratoborni poklici, i sve drugo sto ide uz tu ikonografiju, a blicevi sevaju, kamere direktno prenose u GS i pokazuju onim koji se upravo spremaju da glasaju za nasu Rezoluciju sta treba da rade. Pa jos ako dodje do sukoba, pozeljna je i krv, sa antifasistima, zagovaraci i protagonisti NATO kolonije "K" ne treba da brinu za ishod. Pitam se, zasto mars bas sada i to u Beogradu?
  (Aleksandar, 26. septembar 2008 21:02)

  # Link komentara

 3. NON PASSERANNO!

  fedayn/curva sud/roma
  (da roma!, 26. septembar 2008 15:39)

  # Link komentara

 4. Sama ideja fasizma je srpskom narodu strana i na to se primaju samo nezreli i emocionalno suplji likovi koji u zelji da budu drugaciji ne vide koliko je to sto rade stetno. Ali oni koji ih organizuju (a postoje indicije da su to razni vrhovi moci u ovoj zemlji) vrlo dobro znaju sta rade i cemu im sluze ovakve grupe. Vrlo opasna igra koja se uvek zavrsi krvavo, videli smo to na nekoliko mitinga "patriotskih" snaga.
  (No Pasaran!!!, 26. septembar 2008 15:17)

  # Link komentara

 5. Niste valjda stvarno ocekivali reakcju "nadleznih"? Kako kad su vecina tih "likova" saradnici "nadleznih"! Red je i da mi drugi nesto preduzmemo. Ja odavno nisam setao, bas sam se uzeleo, mislim da nas ima podosta...
  (setac, 26. septembar 2008 14:39)

  # Link komentara