Utorak, 23.09.2008.

11:42

Šešelj o Nikoliću pred Tribunalom

Vojislav Šešelj odrekao se dojučerašnjih saradnika Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića i tokom rasprave u sudnici Haškog tribunala.

Izvor: B92

Šešelj o Nikoliæu pred Tribunalom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Cvele

pre 15 godina

Drago mi je da dojucerasnji Seseljovi poslusnici,na svojoj kozi osete etiketu stranih placenika i izdajnika koju su do juce lepili svakom ko ne misli kao oni.Toliko su mrznje prosuli po neistomisljenicima,da su narod podelili,svesno koristeci priglupost jadnog, nepismenog naroda.Svi su ponavljali Seseljeve tekstove koje im je pisao,pa je izgledalo kao da su klonirani.Oni nisu slusali ni pitanja gostujuci po studijima,niti su znali koja je tema u Skupstini,oni su imali tekst i ponavljali kao papagaji.Zlo mi je bilo da slusam skupstinu,gde si radikali moraju da izrecituju Seseljev tekst.Sada ce ih biti makar malo manje.

ljiljana

pre 15 godina

Jedino sto treba da kaze je zasto je pobegao iz Srbije dve nedelje po atentatu na Zorana Djindjica, i koga je molio da ga sklone u hag.

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Ko je ikad mogao pomisliti, da su Todorovic i Radeta "SKUPLJI" od Nikolica i Vucica, kad njih "tajne sluzbe" nisu mogle KUPITI ???

marijana

pre 15 godina

Sta, da necemo sad i Tomu da zalimo zbog buntovnickog pacenistva?! Pa do prekjuce je ponavljao iste budalastine kao i Voja i radio bi isto sto i vodja! Nece on nestati iz politike, osladilo mu se, pa ce se pojaviti na sledecim izborima...

Tvrdi demokrata

pre 15 godina

Tomu Nikolica nije sramota nicega?
Bas lepo.
Znaci da je tu sukob iskljucivo licne prirode. Prema tome, price o Tomi kao meksem radikalu i reformisti su smesne.

Sandro

pre 15 godina

Pa nek tribunal instalira Shekiju SKYPE!!! I da mu stave neku staru centralu i Dial Up... Pa da vidi kako smo mi ziveli godinama.. nek provede malo vremena u redu za mleko... sta mene briga za zocine protiv drugih naroda, ja prvo hocu da im mi sudimo, njemu i ovima u parlamentu sto su se obogatili na promasenim generacijama - uporedio bih ih sa vremenom janicara i turaka, deca su nam sve ludja, misle da na granici postoji nevidljivi stit iz zvezdanih staza i ne da nemaju prave idole, nego to boli koje nepismene idiote i bolesne umove uzimaju za idole... za to treba da plate!!

D.Savic,Paris

pre 15 godina

Sad mi je tek jasno sto je Kostunica izgubio Kosovo,tj nije hteo da napravi odmah vladu sa SRS vec je isao na izbore koje SRS nije dobio ne zbog Tome koji je covek koji retko kad da je nesto slagao nego i zato sto je Seselj zaista usao u neku psihozu a Toma lepo zna da se stranka iz zatvora ne vodi a pogotovo ne drzava.Zato je Toma izgubio na izborima,zato sto je dobio Tadic zato je i proglasena nezavisnost Kosova,Seselj i Kostunica su krivi sto je Tadic dobio i sto je Kosovo nezavisno,dakle oni su izdajnici!

j o k e r

pre 15 godina

"Nikolić je dodao da mu je žao Šešelja i da ga nije sramota nijednog trenutka koje je sa njim proveo u političkom životu ili u prijateljskim odnosima...!?...

vuk dlaku menja ali cud nikada!!!tako i ovaj ...promenice stranku ,ali ce ostati veran "kumu" i njegovim principima i ideji,samo ne ce da mu "masni"vise komanduje?! ... jer se ovaj pa opet,ponasa prema njemu kao da je toalet papir!!!...e jako kumstvo i kumovi!...?.

Milos

pre 15 godina

Nikolic nije nista bolji ili veci demokrata od Seselja.Poznaje coveka 18 godina i sa njim vodi stranku i tek sada "saznaje" da ovaj vodi suludu politiku.Svakom normalnom covjeku je to bilo jasno jos devedesetih godina.Nikolic mora da snosi bar politicku odgovornost za ono sto je radio zajedno sa Seseljem.Cini mi se da neko svesno gura tezu kako je Nikolic sada demokrata veci od bilo koga ,a u stvari je jedan jako jako mali covjek.

Dejan

pre 15 godina

Pa covece oni su ko neka najgora sekta.On ga pljuje,a ovaj i dalje misli sve najbolje o njemu.Trebalo bi sve ove SRS sekte zabraniti zakonom.

Ivan

pre 15 godina

ove seseljeve reci najbolje odslikavaju duh i razmisljanje srpskog drustva u posledje dve decenije, koje nas je dovelo dokle dgje smo danas...do dna!

Aster Blistok

pre 15 godina

Sto se tice zdravstva i takvih kvalifikacija ja sam potpuni laik ali imam svoje misljenje o Seselju: mislim da je u pitanju paranoidna sizofrenija.

zoox

pre 15 godina

Drug Seselj je ostao mali seoski hercegovacki komunista, jednostavno ga je pregazilo vreme sa tim glupim fazonima.Najveca sramota je to sto pola Srbije jos uvek glasa za ovog hercegovackog klovna.

MajaM

pre 15 godina

Zbog ove slike na pocetku priloga sam zaboravila sta sam bese htela da napisem... Ah, da: ovaj Seselj je kao pokvarena ploca. Cim mu neko ne odgovara taj je odmah strani placenik, CIA agent itd, itd... Ali neka on samo nastavi ovako, pa da vise nema radikala u Srbiji!!!!

Draža

pre 15 godina

Ma dosta više o njima! Pa ima u Srbiji pametnijih stvari kojima se trebamo okrenuti. Može po koji red, pored plana za isključenje vode i struje, više i ne zaslužuju.

(Vlast)a

pre 15 godina

Bojim se da je kod Seselja u zatvoru eskaliralo ono sto na nasu nesrecu krasi vecinu harizmaticno-autoritarnih stranackih vodja cija je uvek poslednja.
Ovaj nesrecnik je vec uzeo za sebe prerogative boga(sa malim ili velikim "b",svejedno)koji o svemu prosudjuje, presudjuje, zakljucuje i deli packe.Da ne znaju da je to prevazidjeno,oni i ne bi imali stranku,posto su stranka oni sami.Trenutno moze da nas uveseljava ovaj sto je daleko,ali sta da radimo sa onima pored nas...

Marko

pre 15 godina

Ej, ne vracajte nam ga. U njegovom slucaju slozicemo se i sa najnepravednijom presudom pa i sa izmisljenom krivicom, samo nam ga ne vracajte. Ko ce da slusa njegove avanture u Hagu, 'herojske' dosetke i 'junacko' drzanje pomesane sa kakofonijom govorne mane, lazima, pretnji i uvreda. Ne vracajte nam ga nasega zdravlja radi.

MIlan I

pre 15 godina

Ljudi ima li negde da se akumulira pozitivna energije , bas mi se smucilo sto sam u Srbiji i slusam i gledam ove spodobe koje se medjusobno vole , pa malo pljuju , pa se pozivaju na Srpstvo , pa brane huligane , ubijaju komsije navijaju za nekoga koje pokusao da ubije ili ubio nekoga.......
Kada bi svanulo jutro i da ih vise nema u nasoj podmicenoj prciji .
EU ajde vise ne moze se ovo izdrzati !!!

Milan

pre 15 godina

Vreme brzo leti, nadam se da će se uskoro saznati ko je šta radio i sa kim u ovom našem balkanskom loncu. Žalosna je činjenica da su uvek gradjani osudjeni na velika razočaranja. A šešelj je uvek bio veliki majstor da ubedljivo napada baš one sa kojima je krojio našu i svoju sudbinu. Tek toliko da se raja ne doseti...

pactko

pre 15 godina

Šešelj i njegovi radikali su vrlo zabavni kada se ovako bespomoćno batrgaju, ali zamislite samo šta bi bilo da su uspeli da ugrabe vlast - a bili su vrlo blizu! Nemačka 45' bi ličila na Diznilend u odnosu na Srbiju koju bi radikali ostavili za sobom. Srpski narod koji je toliko stradao od fašizma bi trebao da bolje prepoznaje to ZLO i u svojim redovima.Trebalo bi suzbiti njihovo političko delovanje, pa i Tome "izdajnika", koji je do juče bio Šešeljev glasnogovornik

nenad

pre 15 godina

protiv radikala rade mnoge tajne sluzbe ali daleko najaktivnija je ona iz diznilenda,postoji cak i casopis preko kog oni raznenjuju sifrovane informacije"nedeljni zabavnik".

Bas nezgodno

pre 15 godina

Ccc... Kako li se sada oseca 40% mojih sunarodnika koji su glasali za SRS kada im vodja stranke saopstava da su godinama glasali za ljude koji rade za strane obavestajne sluzbe, koji nemaju trunke morala itd. Pritom ne znam kako moze da im da garancije da za par godina nece zakljuciti da i ovaj novi "vrh" stranke ne radi za strane obavestajne sluzbe. Ko zna, mozda predpostavlja da njegovi glasaci mozda uopste ne razmisljaju?

Pedja

pre 15 godina

U pravu je drug Seselj. Druga Nikolica zavrbovala je drzavna bezbednost bloka 45. Znam to pouzdani posto imam insajdere u savetu mesene zajednice.

Aleksa

pre 15 godina

Novi prilozi vojvode od zardjale kasike za Zbornik novije istorije srpske politicke psihopatologije. Doduse on sam bi od svojih izvala mogao da kompletira svoju 104 ili 105 knjigu. Samo ne znam kako bi je nazvao, mozda "Zbornih mojih centralnootadzbinskih budalastina za zamajavanje nesrecnika koji mi jos veruju"?

Istina je negde tamo!!!

pre 15 godina

Kolika paranoja izbija iz ovog coveka!!!
Konstantno su tu neke okolne zle sile, obavestajne sluzbe, sekte, Vatikan, CIA...
Sve same jake izjave, a nigde cinjenice da ih potkrepe

Pion

pre 15 godina

Na kraju ce se SRS svesti na jednog clana: Vojislava Seselja. Koliko se secam, tako je i pocelo. Bio je jedini poslanik, sedeo je u prvom redu i stalno nesto dobacivao...

Miloš

pre 15 godina

Jašta. Strani plaćenici, domaći izdajnici...

Nije sigurno hteo da se odvoji od "slepog vođe" sa kojim su ga trpali u isti koš...

Ilija Veljkovic

pre 15 godina

Boze kakva tragikomedija iz SRS-a. Prvi covek optuzuje drugog (kuma) i treceg da su spijuni Mosada, FSB-a i CIA-e, da su placeni od oligarha, da su zavrbovani od Cvetkovica...Neverovatni su. Bas me interesuje sta je sledece!?

mr.bibi

pre 15 godina

ovaj "čovek" stvarno živi u nekom svom svetu iluzija...
sanja li sanja
dosta više s njim i tako je ružna prošlost.............
doviđemmja i nikad ne ponovilo se više.......

Ivica

pre 15 godina

E moj Ssesselju u trci da imass ssto visse neprinatelja sada si u te ljude i agente obavesstajnih sluzzbi svrstao i Tomu Nikolicha, Sramota

GuC

pre 15 godina

Molim haskog tuzitelja da mu se ne potkrade nikakva greska u postupku, takodje, molim sudije da se udube u predmet i ovog zlocinca zaista kazne onako kako oni "znaju". Godine koje ce imati da razmislja, donece njegovim zrtvama kakvu takvu pradvu. A nama, obicnim gradjanima ,za cije se interese on "borio", zrtvama njegove sumanute politike, takodje treba pravde...mozda bi i neka specijalizovana institucija mogla da mu pomogne u refleksijama njegovog mozga.

vanjabg77

pre 15 godina

Sramota me je zbog ovog coveka, sramota me je sto jos postoje ljudi koji mu veruju i koji zive blizu tu nas, i oni koji ga koriste protiv nas.... a on je potpuno lud

Aleksa

pre 15 godina

Novi prilozi vojvode od zardjale kasike za Zbornik novije istorije srpske politicke psihopatologije. Doduse on sam bi od svojih izvala mogao da kompletira svoju 104 ili 105 knjigu. Samo ne znam kako bi je nazvao, mozda "Zbornih mojih centralnootadzbinskih budalastina za zamajavanje nesrecnika koji mi jos veruju"?

Istina je negde tamo!!!

pre 15 godina

Kolika paranoja izbija iz ovog coveka!!!
Konstantno su tu neke okolne zle sile, obavestajne sluzbe, sekte, Vatikan, CIA...
Sve same jake izjave, a nigde cinjenice da ih potkrepe

Ilija Veljkovic

pre 15 godina

Boze kakva tragikomedija iz SRS-a. Prvi covek optuzuje drugog (kuma) i treceg da su spijuni Mosada, FSB-a i CIA-e, da su placeni od oligarha, da su zavrbovani od Cvetkovica...Neverovatni su. Bas me interesuje sta je sledece!?

GuC

pre 15 godina

Molim haskog tuzitelja da mu se ne potkrade nikakva greska u postupku, takodje, molim sudije da se udube u predmet i ovog zlocinca zaista kazne onako kako oni "znaju". Godine koje ce imati da razmislja, donece njegovim zrtvama kakvu takvu pradvu. A nama, obicnim gradjanima ,za cije se interese on "borio", zrtvama njegove sumanute politike, takodje treba pravde...mozda bi i neka specijalizovana institucija mogla da mu pomogne u refleksijama njegovog mozga.

Pion

pre 15 godina

Na kraju ce se SRS svesti na jednog clana: Vojislava Seselja. Koliko se secam, tako je i pocelo. Bio je jedini poslanik, sedeo je u prvom redu i stalno nesto dobacivao...

Bas nezgodno

pre 15 godina

Ccc... Kako li se sada oseca 40% mojih sunarodnika koji su glasali za SRS kada im vodja stranke saopstava da su godinama glasali za ljude koji rade za strane obavestajne sluzbe, koji nemaju trunke morala itd. Pritom ne znam kako moze da im da garancije da za par godina nece zakljuciti da i ovaj novi "vrh" stranke ne radi za strane obavestajne sluzbe. Ko zna, mozda predpostavlja da njegovi glasaci mozda uopste ne razmisljaju?

Pedja

pre 15 godina

U pravu je drug Seselj. Druga Nikolica zavrbovala je drzavna bezbednost bloka 45. Znam to pouzdani posto imam insajdere u savetu mesene zajednice.

zoox

pre 15 godina

Drug Seselj je ostao mali seoski hercegovacki komunista, jednostavno ga je pregazilo vreme sa tim glupim fazonima.Najveca sramota je to sto pola Srbije jos uvek glasa za ovog hercegovackog klovna.

vanjabg77

pre 15 godina

Sramota me je zbog ovog coveka, sramota me je sto jos postoje ljudi koji mu veruju i koji zive blizu tu nas, i oni koji ga koriste protiv nas.... a on je potpuno lud

MIlan I

pre 15 godina

Ljudi ima li negde da se akumulira pozitivna energije , bas mi se smucilo sto sam u Srbiji i slusam i gledam ove spodobe koje se medjusobno vole , pa malo pljuju , pa se pozivaju na Srpstvo , pa brane huligane , ubijaju komsije navijaju za nekoga koje pokusao da ubije ili ubio nekoga.......
Kada bi svanulo jutro i da ih vise nema u nasoj podmicenoj prciji .
EU ajde vise ne moze se ovo izdrzati !!!

Marko

pre 15 godina

Ej, ne vracajte nam ga. U njegovom slucaju slozicemo se i sa najnepravednijom presudom pa i sa izmisljenom krivicom, samo nam ga ne vracajte. Ko ce da slusa njegove avanture u Hagu, 'herojske' dosetke i 'junacko' drzanje pomesane sa kakofonijom govorne mane, lazima, pretnji i uvreda. Ne vracajte nam ga nasega zdravlja radi.

pactko

pre 15 godina

Šešelj i njegovi radikali su vrlo zabavni kada se ovako bespomoćno batrgaju, ali zamislite samo šta bi bilo da su uspeli da ugrabe vlast - a bili su vrlo blizu! Nemačka 45' bi ličila na Diznilend u odnosu na Srbiju koju bi radikali ostavili za sobom. Srpski narod koji je toliko stradao od fašizma bi trebao da bolje prepoznaje to ZLO i u svojim redovima.Trebalo bi suzbiti njihovo političko delovanje, pa i Tome "izdajnika", koji je do juče bio Šešeljev glasnogovornik

nenad

pre 15 godina

protiv radikala rade mnoge tajne sluzbe ali daleko najaktivnija je ona iz diznilenda,postoji cak i casopis preko kog oni raznenjuju sifrovane informacije"nedeljni zabavnik".

Tvrdi demokrata

pre 15 godina

Tomu Nikolica nije sramota nicega?
Bas lepo.
Znaci da je tu sukob iskljucivo licne prirode. Prema tome, price o Tomi kao meksem radikalu i reformisti su smesne.

Ivan

pre 15 godina

ove seseljeve reci najbolje odslikavaju duh i razmisljanje srpskog drustva u posledje dve decenije, koje nas je dovelo dokle dgje smo danas...do dna!

Milos

pre 15 godina

Nikolic nije nista bolji ili veci demokrata od Seselja.Poznaje coveka 18 godina i sa njim vodi stranku i tek sada "saznaje" da ovaj vodi suludu politiku.Svakom normalnom covjeku je to bilo jasno jos devedesetih godina.Nikolic mora da snosi bar politicku odgovornost za ono sto je radio zajedno sa Seseljem.Cini mi se da neko svesno gura tezu kako je Nikolic sada demokrata veci od bilo koga ,a u stvari je jedan jako jako mali covjek.

marijana

pre 15 godina

Sta, da necemo sad i Tomu da zalimo zbog buntovnickog pacenistva?! Pa do prekjuce je ponavljao iste budalastine kao i Voja i radio bi isto sto i vodja! Nece on nestati iz politike, osladilo mu se, pa ce se pojaviti na sledecim izborima...

Sandro

pre 15 godina

Pa nek tribunal instalira Shekiju SKYPE!!! I da mu stave neku staru centralu i Dial Up... Pa da vidi kako smo mi ziveli godinama.. nek provede malo vremena u redu za mleko... sta mene briga za zocine protiv drugih naroda, ja prvo hocu da im mi sudimo, njemu i ovima u parlamentu sto su se obogatili na promasenim generacijama - uporedio bih ih sa vremenom janicara i turaka, deca su nam sve ludja, misle da na granici postoji nevidljivi stit iz zvezdanih staza i ne da nemaju prave idole, nego to boli koje nepismene idiote i bolesne umove uzimaju za idole... za to treba da plate!!

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Ko je ikad mogao pomisliti, da su Todorovic i Radeta "SKUPLJI" od Nikolica i Vucica, kad njih "tajne sluzbe" nisu mogle KUPITI ???

j o k e r

pre 15 godina

"Nikolić je dodao da mu je žao Šešelja i da ga nije sramota nijednog trenutka koje je sa njim proveo u političkom životu ili u prijateljskim odnosima...!?...

vuk dlaku menja ali cud nikada!!!tako i ovaj ...promenice stranku ,ali ce ostati veran "kumu" i njegovim principima i ideji,samo ne ce da mu "masni"vise komanduje?! ... jer se ovaj pa opet,ponasa prema njemu kao da je toalet papir!!!...e jako kumstvo i kumovi!...?.

(Vlast)a

pre 15 godina

Bojim se da je kod Seselja u zatvoru eskaliralo ono sto na nasu nesrecu krasi vecinu harizmaticno-autoritarnih stranackih vodja cija je uvek poslednja.
Ovaj nesrecnik je vec uzeo za sebe prerogative boga(sa malim ili velikim "b",svejedno)koji o svemu prosudjuje, presudjuje, zakljucuje i deli packe.Da ne znaju da je to prevazidjeno,oni i ne bi imali stranku,posto su stranka oni sami.Trenutno moze da nas uveseljava ovaj sto je daleko,ali sta da radimo sa onima pored nas...

Dejan

pre 15 godina

Pa covece oni su ko neka najgora sekta.On ga pljuje,a ovaj i dalje misli sve najbolje o njemu.Trebalo bi sve ove SRS sekte zabraniti zakonom.

Ivica

pre 15 godina

E moj Ssesselju u trci da imass ssto visse neprinatelja sada si u te ljude i agente obavesstajnih sluzzbi svrstao i Tomu Nikolicha, Sramota

mr.bibi

pre 15 godina

ovaj "čovek" stvarno živi u nekom svom svetu iluzija...
sanja li sanja
dosta više s njim i tako je ružna prošlost.............
doviđemmja i nikad ne ponovilo se više.......

MajaM

pre 15 godina

Zbog ove slike na pocetku priloga sam zaboravila sta sam bese htela da napisem... Ah, da: ovaj Seselj je kao pokvarena ploca. Cim mu neko ne odgovara taj je odmah strani placenik, CIA agent itd, itd... Ali neka on samo nastavi ovako, pa da vise nema radikala u Srbiji!!!!

Miloš

pre 15 godina

Jašta. Strani plaćenici, domaći izdajnici...

Nije sigurno hteo da se odvoji od "slepog vođe" sa kojim su ga trpali u isti koš...

Aster Blistok

pre 15 godina

Sto se tice zdravstva i takvih kvalifikacija ja sam potpuni laik ali imam svoje misljenje o Seselju: mislim da je u pitanju paranoidna sizofrenija.

Draža

pre 15 godina

Ma dosta više o njima! Pa ima u Srbiji pametnijih stvari kojima se trebamo okrenuti. Može po koji red, pored plana za isključenje vode i struje, više i ne zaslužuju.

Milan

pre 15 godina

Vreme brzo leti, nadam se da će se uskoro saznati ko je šta radio i sa kim u ovom našem balkanskom loncu. Žalosna je činjenica da su uvek gradjani osudjeni na velika razočaranja. A šešelj je uvek bio veliki majstor da ubedljivo napada baš one sa kojima je krojio našu i svoju sudbinu. Tek toliko da se raja ne doseti...

D.Savic,Paris

pre 15 godina

Sad mi je tek jasno sto je Kostunica izgubio Kosovo,tj nije hteo da napravi odmah vladu sa SRS vec je isao na izbore koje SRS nije dobio ne zbog Tome koji je covek koji retko kad da je nesto slagao nego i zato sto je Seselj zaista usao u neku psihozu a Toma lepo zna da se stranka iz zatvora ne vodi a pogotovo ne drzava.Zato je Toma izgubio na izborima,zato sto je dobio Tadic zato je i proglasena nezavisnost Kosova,Seselj i Kostunica su krivi sto je Tadic dobio i sto je Kosovo nezavisno,dakle oni su izdajnici!

ljiljana

pre 15 godina

Jedino sto treba da kaze je zasto je pobegao iz Srbije dve nedelje po atentatu na Zorana Djindjica, i koga je molio da ga sklone u hag.

Cvele

pre 15 godina

Drago mi je da dojucerasnji Seseljovi poslusnici,na svojoj kozi osete etiketu stranih placenika i izdajnika koju su do juce lepili svakom ko ne misli kao oni.Toliko su mrznje prosuli po neistomisljenicima,da su narod podelili,svesno koristeci priglupost jadnog, nepismenog naroda.Svi su ponavljali Seseljeve tekstove koje im je pisao,pa je izgledalo kao da su klonirani.Oni nisu slusali ni pitanja gostujuci po studijima,niti su znali koja je tema u Skupstini,oni su imali tekst i ponavljali kao papagaji.Zlo mi je bilo da slusam skupstinu,gde si radikali moraju da izrecituju Seseljev tekst.Sada ce ih biti makar malo manje.

GuC

pre 15 godina

Molim haskog tuzitelja da mu se ne potkrade nikakva greska u postupku, takodje, molim sudije da se udube u predmet i ovog zlocinca zaista kazne onako kako oni "znaju". Godine koje ce imati da razmislja, donece njegovim zrtvama kakvu takvu pradvu. A nama, obicnim gradjanima ,za cije se interese on "borio", zrtvama njegove sumanute politike, takodje treba pravde...mozda bi i neka specijalizovana institucija mogla da mu pomogne u refleksijama njegovog mozga.

Istina je negde tamo!!!

pre 15 godina

Kolika paranoja izbija iz ovog coveka!!!
Konstantno su tu neke okolne zle sile, obavestajne sluzbe, sekte, Vatikan, CIA...
Sve same jake izjave, a nigde cinjenice da ih potkrepe

Aleksa

pre 15 godina

Novi prilozi vojvode od zardjale kasike za Zbornik novije istorije srpske politicke psihopatologije. Doduse on sam bi od svojih izvala mogao da kompletira svoju 104 ili 105 knjigu. Samo ne znam kako bi je nazvao, mozda "Zbornih mojih centralnootadzbinskih budalastina za zamajavanje nesrecnika koji mi jos veruju"?

D.Savic,Paris

pre 15 godina

Sad mi je tek jasno sto je Kostunica izgubio Kosovo,tj nije hteo da napravi odmah vladu sa SRS vec je isao na izbore koje SRS nije dobio ne zbog Tome koji je covek koji retko kad da je nesto slagao nego i zato sto je Seselj zaista usao u neku psihozu a Toma lepo zna da se stranka iz zatvora ne vodi a pogotovo ne drzava.Zato je Toma izgubio na izborima,zato sto je dobio Tadic zato je i proglasena nezavisnost Kosova,Seselj i Kostunica su krivi sto je Tadic dobio i sto je Kosovo nezavisno,dakle oni su izdajnici!

pactko

pre 15 godina

Šešelj i njegovi radikali su vrlo zabavni kada se ovako bespomoćno batrgaju, ali zamislite samo šta bi bilo da su uspeli da ugrabe vlast - a bili su vrlo blizu! Nemačka 45' bi ličila na Diznilend u odnosu na Srbiju koju bi radikali ostavili za sobom. Srpski narod koji je toliko stradao od fašizma bi trebao da bolje prepoznaje to ZLO i u svojim redovima.Trebalo bi suzbiti njihovo političko delovanje, pa i Tome "izdajnika", koji je do juče bio Šešeljev glasnogovornik

Marko

pre 15 godina

Ej, ne vracajte nam ga. U njegovom slucaju slozicemo se i sa najnepravednijom presudom pa i sa izmisljenom krivicom, samo nam ga ne vracajte. Ko ce da slusa njegove avanture u Hagu, 'herojske' dosetke i 'junacko' drzanje pomesane sa kakofonijom govorne mane, lazima, pretnji i uvreda. Ne vracajte nam ga nasega zdravlja radi.

Pedja

pre 15 godina

U pravu je drug Seselj. Druga Nikolica zavrbovala je drzavna bezbednost bloka 45. Znam to pouzdani posto imam insajdere u savetu mesene zajednice.

mr.bibi

pre 15 godina

ovaj "čovek" stvarno živi u nekom svom svetu iluzija...
sanja li sanja
dosta više s njim i tako je ružna prošlost.............
doviđemmja i nikad ne ponovilo se više.......

MIlan I

pre 15 godina

Ljudi ima li negde da se akumulira pozitivna energije , bas mi se smucilo sto sam u Srbiji i slusam i gledam ove spodobe koje se medjusobno vole , pa malo pljuju , pa se pozivaju na Srpstvo , pa brane huligane , ubijaju komsije navijaju za nekoga koje pokusao da ubije ili ubio nekoga.......
Kada bi svanulo jutro i da ih vise nema u nasoj podmicenoj prciji .
EU ajde vise ne moze se ovo izdrzati !!!

Draža

pre 15 godina

Ma dosta više o njima! Pa ima u Srbiji pametnijih stvari kojima se trebamo okrenuti. Može po koji red, pored plana za isključenje vode i struje, više i ne zaslužuju.

Dejan

pre 15 godina

Pa covece oni su ko neka najgora sekta.On ga pljuje,a ovaj i dalje misli sve najbolje o njemu.Trebalo bi sve ove SRS sekte zabraniti zakonom.

Tvrdi demokrata

pre 15 godina

Tomu Nikolica nije sramota nicega?
Bas lepo.
Znaci da je tu sukob iskljucivo licne prirode. Prema tome, price o Tomi kao meksem radikalu i reformisti su smesne.

Ilija Veljkovic

pre 15 godina

Boze kakva tragikomedija iz SRS-a. Prvi covek optuzuje drugog (kuma) i treceg da su spijuni Mosada, FSB-a i CIA-e, da su placeni od oligarha, da su zavrbovani od Cvetkovica...Neverovatni su. Bas me interesuje sta je sledece!?

vanjabg77

pre 15 godina

Sramota me je zbog ovog coveka, sramota me je sto jos postoje ljudi koji mu veruju i koji zive blizu tu nas, i oni koji ga koriste protiv nas.... a on je potpuno lud

Ivan

pre 15 godina

ove seseljeve reci najbolje odslikavaju duh i razmisljanje srpskog drustva u posledje dve decenije, koje nas je dovelo dokle dgje smo danas...do dna!

Aster Blistok

pre 15 godina

Sto se tice zdravstva i takvih kvalifikacija ja sam potpuni laik ali imam svoje misljenje o Seselju: mislim da je u pitanju paranoidna sizofrenija.

Milos

pre 15 godina

Nikolic nije nista bolji ili veci demokrata od Seselja.Poznaje coveka 18 godina i sa njim vodi stranku i tek sada "saznaje" da ovaj vodi suludu politiku.Svakom normalnom covjeku je to bilo jasno jos devedesetih godina.Nikolic mora da snosi bar politicku odgovornost za ono sto je radio zajedno sa Seseljem.Cini mi se da neko svesno gura tezu kako je Nikolic sada demokrata veci od bilo koga ,a u stvari je jedan jako jako mali covjek.

Ivica

pre 15 godina

E moj Ssesselju u trci da imass ssto visse neprinatelja sada si u te ljude i agente obavesstajnih sluzzbi svrstao i Tomu Nikolicha, Sramota

Miloš

pre 15 godina

Jašta. Strani plaćenici, domaći izdajnici...

Nije sigurno hteo da se odvoji od "slepog vođe" sa kojim su ga trpali u isti koš...

Milan

pre 15 godina

Vreme brzo leti, nadam se da će se uskoro saznati ko je šta radio i sa kim u ovom našem balkanskom loncu. Žalosna je činjenica da su uvek gradjani osudjeni na velika razočaranja. A šešelj je uvek bio veliki majstor da ubedljivo napada baš one sa kojima je krojio našu i svoju sudbinu. Tek toliko da se raja ne doseti...

Bas nezgodno

pre 15 godina

Ccc... Kako li se sada oseca 40% mojih sunarodnika koji su glasali za SRS kada im vodja stranke saopstava da su godinama glasali za ljude koji rade za strane obavestajne sluzbe, koji nemaju trunke morala itd. Pritom ne znam kako moze da im da garancije da za par godina nece zakljuciti da i ovaj novi "vrh" stranke ne radi za strane obavestajne sluzbe. Ko zna, mozda predpostavlja da njegovi glasaci mozda uopste ne razmisljaju?

(Vlast)a

pre 15 godina

Bojim se da je kod Seselja u zatvoru eskaliralo ono sto na nasu nesrecu krasi vecinu harizmaticno-autoritarnih stranackih vodja cija je uvek poslednja.
Ovaj nesrecnik je vec uzeo za sebe prerogative boga(sa malim ili velikim "b",svejedno)koji o svemu prosudjuje, presudjuje, zakljucuje i deli packe.Da ne znaju da je to prevazidjeno,oni i ne bi imali stranku,posto su stranka oni sami.Trenutno moze da nas uveseljava ovaj sto je daleko,ali sta da radimo sa onima pored nas...

MajaM

pre 15 godina

Zbog ove slike na pocetku priloga sam zaboravila sta sam bese htela da napisem... Ah, da: ovaj Seselj je kao pokvarena ploca. Cim mu neko ne odgovara taj je odmah strani placenik, CIA agent itd, itd... Ali neka on samo nastavi ovako, pa da vise nema radikala u Srbiji!!!!

zoox

pre 15 godina

Drug Seselj je ostao mali seoski hercegovacki komunista, jednostavno ga je pregazilo vreme sa tim glupim fazonima.Najveca sramota je to sto pola Srbije jos uvek glasa za ovog hercegovackog klovna.

j o k e r

pre 15 godina

"Nikolić je dodao da mu je žao Šešelja i da ga nije sramota nijednog trenutka koje je sa njim proveo u političkom životu ili u prijateljskim odnosima...!?...

vuk dlaku menja ali cud nikada!!!tako i ovaj ...promenice stranku ,ali ce ostati veran "kumu" i njegovim principima i ideji,samo ne ce da mu "masni"vise komanduje?! ... jer se ovaj pa opet,ponasa prema njemu kao da je toalet papir!!!...e jako kumstvo i kumovi!...?.

marijana

pre 15 godina

Sta, da necemo sad i Tomu da zalimo zbog buntovnickog pacenistva?! Pa do prekjuce je ponavljao iste budalastine kao i Voja i radio bi isto sto i vodja! Nece on nestati iz politike, osladilo mu se, pa ce se pojaviti na sledecim izborima...

Cvele

pre 15 godina

Drago mi je da dojucerasnji Seseljovi poslusnici,na svojoj kozi osete etiketu stranih placenika i izdajnika koju su do juce lepili svakom ko ne misli kao oni.Toliko su mrznje prosuli po neistomisljenicima,da su narod podelili,svesno koristeci priglupost jadnog, nepismenog naroda.Svi su ponavljali Seseljeve tekstove koje im je pisao,pa je izgledalo kao da su klonirani.Oni nisu slusali ni pitanja gostujuci po studijima,niti su znali koja je tema u Skupstini,oni su imali tekst i ponavljali kao papagaji.Zlo mi je bilo da slusam skupstinu,gde si radikali moraju da izrecituju Seseljev tekst.Sada ce ih biti makar malo manje.

Pion

pre 15 godina

Na kraju ce se SRS svesti na jednog clana: Vojislava Seselja. Koliko se secam, tako je i pocelo. Bio je jedini poslanik, sedeo je u prvom redu i stalno nesto dobacivao...

nenad

pre 15 godina

protiv radikala rade mnoge tajne sluzbe ali daleko najaktivnija je ona iz diznilenda,postoji cak i casopis preko kog oni raznenjuju sifrovane informacije"nedeljni zabavnik".

Sandro

pre 15 godina

Pa nek tribunal instalira Shekiju SKYPE!!! I da mu stave neku staru centralu i Dial Up... Pa da vidi kako smo mi ziveli godinama.. nek provede malo vremena u redu za mleko... sta mene briga za zocine protiv drugih naroda, ja prvo hocu da im mi sudimo, njemu i ovima u parlamentu sto su se obogatili na promasenim generacijama - uporedio bih ih sa vremenom janicara i turaka, deca su nam sve ludja, misle da na granici postoji nevidljivi stit iz zvezdanih staza i ne da nemaju prave idole, nego to boli koje nepismene idiote i bolesne umove uzimaju za idole... za to treba da plate!!

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Ko je ikad mogao pomisliti, da su Todorovic i Radeta "SKUPLJI" od Nikolica i Vucica, kad njih "tajne sluzbe" nisu mogle KUPITI ???

ljiljana

pre 15 godina

Jedino sto treba da kaze je zasto je pobegao iz Srbije dve nedelje po atentatu na Zorana Djindjica, i koga je molio da ga sklone u hag.