Halimi: Ima li Vlada plan za jug

Preševo -- Riza Halimi kaže da je pitanje da li Vlada Srbije zna stvarno stanje na jugu Srbije i da li ima plan za rešavanje problema.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Poštovani gospodine Halimi, veliko je pitanje da li vlada uopšte ima nekakav plan za bilo koji deo Srbije ili celu državu, ili samo improvizuju i prodaju maglu tako da dobro zvuči a i da može malo da se ućari sa strane.
  (Boban, 31. avgust 2008 15:38)

  # Link komentara

 2. Gospodo koja se prepucavate u skupstini, obratite paznju, i ugledajte se na gospodina Halimija: to je pravi narodni poslanik - covek koji je poslat da brani interese naroda svoga kraja. Ocigledno ste zaboravili sta znaci "narodni poslanik" i koja je njegova funkcija.
  (Dejan HH, 31. avgust 2008 16:20)

  # Link komentara

 3. Nasilnim odcepljenjem Kosova postavlja se pred Srbiju odn. srpsku vladu još važniji zadatak da učini da život Albanaca i Srba na jugu Srbije bude po kvalitetu bolji od onoga šta oni mogu da ostvare na Kosovu inače je oživljavanje separatističkih tendencija neminovno.
  (SVD, 31. avgust 2008 16:24)

  # Link komentara

 4. G.Halimi Vi ste napravili "dobar" pocetni korak iskljucivanjem Srba iz ucesca u vlasti u Bujanovcu. Da se niste prekombinovali.
  Bujanovac
  (brako, 31. avgust 2008 23:19)

  # Link komentara