DSS: Nema zvaničnog poziva od SRS-a

Beograd -- Portparol DSS-a Andreja Mladenović izjavio je da stranci nije upućen zvaničan poziv iz SRS-a o koaliciji za sledeće izbore.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. DSS: "Nema zvaničnog poziva od SRS-a"
  Eto razloga da se čovek totalno demorališe i padne u depresiju.
  (Maksimalno orao pozitivno, 31. avgust 2008 13:21)

  # Link komentara

 2. "koalicija Čanka, Tadića, Dačića, Krkobabića... "
  Smeta? A pre par meseci ste i vi rado hteli u koaliciju sa polovinom ove koalicije!
  (Srki, 31. avgust 2008 13:22)

  # Link komentara

 3. Vec vidjeno
  (Bg boy, 31. avgust 2008 13:29)

  # Link komentara

 4. Jezim se od stava nekih samozvanih ,,nacionalista'' i ,,patriota'' povodom poziva ruskog ambasadora. Oni bi stitili nase nacionalne interese? Pa to su najveci poltroni u Srbiji! Sve bi dali Rusima u bescenje i ponizili nas najgore! A za izbore treba da sacekaju neko vreme....cetiri godine. Mislim da ce ova vlada da bude stabilna i da ce Srbija mnogo prosperirati za njeno vreme, da li zbog njenog delovanja ili promene svesti samih ljudi ne znam, ali bitna je sustina.
  (BranislavO., 31. avgust 2008 13:35)

  # Link komentara

 5. Neka neko obavesti Kostunicu da su sledeci izbori 2012. godine.
  (Milos, 31. avgust 2008 14:27)

  # Link komentara

 6. Jos jednom neobavesteni. Kakav poziv vama treba pa da budete obavesteni. ako se to i desi, onda ce Kostunica da se nevoljno premislja i premislja .... Tako je najbolje. Kostunice, tvoje je vreme, na srecu svih nas, zauvek proslo. Idi i ne vracaj se vise!!!!
  (vladimir holi, 31. avgust 2008 14:29)

  # Link komentara

 7. U principu sam zagovonik sloboda ljudi, nikome ne treba braniti da voli ono sto izabere. Tako i u slucaju rusofilstva u Srbiji, nemam nista protiv da neko voli Ruse manje ili vise. To sto ih ja ne volim, ne znaci da ne dajem za pravo drugima da ih vole.

  Medjutim, u spoljnoj politici, Milosevic i njegovi naslednici su sklopili cvrsto saveznistvo sa Rusijom, sto je Srbiju preskupo kostalo u poslednjih 17 godina. Rusija je Srbiju izdala nebrojeno puta kako u istoriji, tako i u ovom periodu.

  Zaista, potpuno je besmisleno po Srbiju da i dalje bude u saveznistvu sa Rusijom, samim tim suprotstavljena Americi i NATO-u. Ovde se ne postavlja pitanje ko koga voli, ko je dobar, rdjav, los ili zao.

  Ovde se radi o tome da se ne moze zbog svojih licnih interesa (Milosevicevih tajkuna cija je moc skoncentrisana u Moskvi) ili patoloske rusofilske ljubavi prema onome ko te uvek izdaje (Rusima) nanositi zlo i steta narodu Srbije i drzavi Srbiji. Svakako, kao sto rekoh na pocetku, svako ima pravo da voli koga hoce, ali nema pravo da nanosi zlo i stetu svome narodu zbog te ljubavi.

  Licno, ne volim ni Ruse ni Amerikance toliko, da bih zbog njih ratovao sa bilo kim, ali volim narod svoje Srbije vise od svakog drugog i zelim mu samo dobro - sto je i normalno za sve ljude na ovom svetu, svako najvise voli svoje.
  (Bojan Zdravic, 31. avgust 2008 15:04)

  # Link komentara

 8. Koga je jos briga kakva neslaganja su medju vama? Vi ste proslost. Ajmo da nadjemo Mladica i 2009 da nam se otvore granice.
  (poletarac, 31. avgust 2008 15:22)

  # Link komentara