1. Odlicno, a racun za te pare posaljite Radikalima, da se nauce pameti!
  (Djape, 30. jul 2008 11:40)

  # Link komentara

 2. Svaka cast gospodine Risticu. Mozda ce se neko konacno setiti da da vas posao itekako znaci za cistocu, ne-otpad vec recikaza, a i materijalno dobro.
  Drago mi je da je neko pokazao sta treba raditi u korist svih. Dosta je otpada koji je koristan, ne samo u ovakvim prilikama nego svaki dan. Neko treba i biti placen za to. U inostranstvu je istina da je reciklaza vrlo unosan i koristan posao.
  Svaka cast
  (olja, 30. jul 2008 11:49)

  # Link komentara

 3. Sad racun za stetu uputiti lepo organizatorima mitinga i tako svaki put. Zasto ja kad nesto polimom u hotelskoj sobi moram sam da podnosim troskove stete a mnogo bogatije organizacije za mnogo vece stete ostanu ne kaznjene i opet placaju gradjani? ...
  (ko placa stetu?, 30. jul 2008 11:55)

  # Link komentara

 4. Bravo za gradsku čistoću. Da nam sve funkcioniše kao oni posle protesta gde bi nam bio kraj?
  (Milan, 30. jul 2008 12:15)

  # Link komentara

 5. svejedno je huliganima bili prvaci evrope u kosarci ili skidali vlast, uvijek olese centar grada...
  (mostarac, 30. jul 2008 13:21)

  # Link komentara

 6. I onako smo siromašni, ajde da budemo još siromašniji. Mene ne čudi, to su deca koja su "učena" da mrze zapad (a to znači i da mrze grad, gradsku kulturu!). Već 5 miting zaredom u kome učestvuje SRS u kome je cenrat grada razlupan! Neka drže proteste van centra grada u prirodi, na Ušću i sličnim lokacijama! Da se ja pitam postupila bi kao u Turskoj, pa bi na 5 ili 10 godina, zabranila rad stranci koja radi protiv ustava zemlje!
  (Kaća, 30. jul 2008 15:08)

  # Link komentara

 7. Racun isporuciti navijacima i njihovim idejnim vodjama SRS. Ako nisu pri parama, njive samo cekaju da se obrade a nema ko da radi.
  A koliko vidim ima ih puno u ovome gradu koji nista ne rade.
  (Dragana, 30. jul 2008 15:31)

  # Link komentara

 8. Ne mogu da verujem sta cu upravo reci... Beograde, izvini...
  Ja nemam zasto da ti se izvinjavam, ali me je toliko sramota bilo sinoc, da se nadam da ces prihvatiti i ovo moje jadno izvinjenje, bez potrebe i razloga... Oni koji treba da te mole za oprostaj, to nikad nece uciniti... Ali znam kako ti je, i moj grad je lomljen, a nadam se da nece biti vise... Kao ni Ti... Nisi zasluzio, zaista nisi...
  (Novosadjanka, 30. jul 2008 16:23)

  # Link komentara

 9. Ne samo organizatorima nego i svim identifikovanim izgrednicima i vandalima isporuciti racune,a naplata obavezna,uz pretnju plenidbe.Ko nema bas nista,na volonterski rad pod nadzorom dok ne isplati dug.Od necega poceti,a nije lose da to bude konacno odgovornost za sredinu u kojoj zivis i da ne mozes da se igras a da mi,koji se ne igramo,placamo racune koje nismo napravili!Obavezno uracunati i cenu za dodatni vredni rad sluzbi koje su sve to sanirale!
  ((Vlast)a, 30. jul 2008 22:23)

  # Link komentara