Na Adi se postavlja zaštitna ograda

Beograd -- Javno preduzeće "Ada ciganlija" saopštilo je da je na levoj obali Savskog jezera kod Sudijskog tornja u toku postavljanje zaštitne ograde.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Molio bih autore članka da u geografsko-prostornim odrednicama ne koriste levo, desno itd. već severno, južno itd. Ako se za obalu reke zbog njenog toka eventualno i može reći "leva" ili "desna", to svakako ne važi za jezero. "Leva obala jezera" ne kazuje apsolutno ništa.
  (niko bitan, 30. maj 2008 02:26)

  # Link komentara

 2. hocu da vozim bicikl na Adi bez bojazni da me udari neki motor ili auto. Ejj ljudi, auto na biciklistickoj stazi! za neverovati.
  (dejan, 29. maj 2008 22:28)

  # Link komentara

 3. Aman ljudi iz JKP "Ada Ciganlija" - omugućite korisnicima biciklističko-rolerske staze da na spokojan način koriste istu a ne da strahuju da ih batice sa sekicama na krševima od motora i skutera "počiste" i unakaze za čitav život!! Dokle bre više majstori??? Znate da zovete šintere svake nedelje a ne znate da zovete i organizujete akciju MUP-a i srodnih struktura kako bi ove zauvek rigoroznim kaznama usmerili na Obrenovački put i slične lokalitete, gde i pripadaju!! Takođe, zar svaki gazda kafića i njegov konobar, pa njihova ekipa i sl. MORAJU da svojim krševima (a ima ih i sa limuzinama) takođe ugrožavaju sigurnost korisnika Ade Ciganlije??? Da li ste čuli za dostavna vozila na električni pogon, na primer??
  (Giant, 29. maj 2008 20:53)

  # Link komentara

 4. Nece im pomoci ni da puste 220V kroz tu ogradu. Uvek ce se naci neko "pametan" ko ce pokusati(i uspeti) tu da udje.
  (Damir, 29. maj 2008 20:20)

  # Link komentara