Devet godina od ubistva Ćuruvije

Beograd -- Danas se navršava devet godina od ubistva Slavka Ćuruvije. Do sada nije poznato ko su nalogodavci i ko ga je ubio.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kako ide ona pesma: "...pretorijanska garda zakulisno vlada, kroz pacovske kanale ispod vecitog grada(BG-dedinje), i dalje NIKO/?!?/ ne zna pod ciju sapu spada za mnoga pokolenja to ce biti stroga tajna..."
  (Raja sirotinja, 11. april 2008 22:16)

  # Link komentara

 2. Odgovorni za ubistvo Slavka Ćuruvije, Dade Vujasinović i dr. su ovde, pretvoreni u kameleone bitišu negde u vrhu odakle i dalje vuku konce, a neki su dobili (čitaj: kupili) azil u "bratskoj" Rusiji.
  (bezimena, 11. april 2008 21:24)

  # Link komentara

 3. samo MARSAL PLAN ovu drzavu spasava od tog kostunicinog sljama
  (nato, 11. april 2008 20:32)

  # Link komentara

 4. Slavko je bio divan hrabar covek i njegova porodica, familija i prijatelji su ponosni sto su bili deo njegovog zivota.Necemo se zavaravati vise sa apelima raznih politicara da se ucini ovo ili ono. U Srbiji je vladala i vlada mafija , i apsurd je ocekivati postovanje zakona od onih koji su van njega.
  (VESNA, 11. april 2008 19:37)

  # Link komentara

 5. imali ste pet godina da rešite sve rebuse , pustite nas LDP
  (sumadinac, 11. april 2008 18:50)

  # Link komentara

 6. Srbija je i dalje zemlja mraka, u kandzama te skorpije zvane DB. A politicka vrhuska ne pokazuje ni malo zelje da demontira taj tumor naseg drustva. Nego, bitno da se je Tadic evo bas ozbiljno angazovao po pitanju slucaja Curuvija i apelovao da se razrese svi nereseni slucajevi ubistava, napada i pretnji. Onako, bas energicno je nastupio, svi su se smrzli sada, verovatno ce strahoviti lomovi da nastanu. Super mu je taj apel. Evo, da se nadovezem, ja pozivam da prestanu ratovi sirom sveta, svo zlo, da se pomogne gladnima, bolesnima i nesrecnima, da se kazne zlocini, da se isprave nepravde...
  (Posmatrac, NL, 11. april 2008 17:33)

  # Link komentara

 7. Ako neko vec daje izjave sa kim ce u postizbornoj koaliciji, a sa kim nece,onda je valjda jasno da neki i ne zele da se istina sazna,a ostanak na vlast bi bio pun pogodak pa makar i u koaliciju sa crnim davolom.
  (zoran, 11. april 2008 17:05)

  # Link komentara

 8. Srbijo,seti se da je Tomislav Nikolić rekao da mu nije žao što je Slavko Ćuruvija ubijen,pa vidi ko sutra može da ti postane premijer...
  (Figaro, 11. april 2008 16:48)

  # Link komentara

 9. zasto majka Rusija ne pomaze da se nadje ubica posto oni imaju iskustva u ubistvima novinara
  (Tex Willer, 11. april 2008 16:17)

  # Link komentara

 10. Ibarska magistrala, Curuvija, Stambolic, Budva, slucaj Strpce, zrtvovanje radnika RTS-a 99, premijer Djindjic, ubijeni Sudija koji je zadrzao u pritvoru onog iz Zemunskog klana, svedok atentata iz Admirala Geprata, vojnici u kasarni na Topcideru i bezbroj drugih dusa koje su poubijali ne bi li ostali na vlasti...Samo se pitam kolika ce jos cena biti da bi ovakvi "patrioti" sebe zadrzali na vlasti? ...
  (Gavran, 11. april 2008 14:35)

  # Link komentara

 11. Jedina koja je odmakla (u) istrazi je novopecena Moskovljanka.
  Kada budete saznali imena ubica ljudi koji su svoje zivote polozili za evropsku Srbiju, znacete da je sloboda na dohvat ruke.
  Do tada - maskarada.
  (Maja_V, 11. april 2008 12:32)

  # Link komentara

 12. Devet godina je proslo, a imena ubica neko mocan, i ocigledno iznad zakona ove zemlje, ne dozvoljava da se objave. To nije samo cinjenica, to je dijagnoza stanja u kome se nase drustvo danas nalazi. To znaci da su oni koji su ga ubili, jos uvek namocniji i da se od tada do danas nije promenio odnos snaga u Srbiji. A gde se ono nalazi Mira Markovic?
  (Baksuz, 11. april 2008 12:03)

  # Link komentara

 13. Patri(j)ote (s pravom) galame na Tribunal u Hagu, zbog puštanja na slobodu Haradinaja, a ništa ne govore o sprečavanju pravde u slučaju ovog ubistva. Nalogodavac ubistva je više nego dobro zaštićen(a).
  To otvara 3 pitanja za patri(j)ote:
  - Da li je ubistvo opravdano ako žrtva nije patri(j)ota?
  - Da li službe bezbednosti koje organizuju i/ili zataškavaju političko ubistvo rade u interesu države i naroda?
  - Da li strana država koja štiti ubice može da se smatra prijateljskom?

  Svako ko na bilo koje od ova 3 pitanja odgovori potvrdno ima problem u glavi.
  (Dušan, 11. april 2008 11:58)

  # Link komentara

 14. Kako to da svi znamo ko je ubica, a još nije imenovan? Ko je ovde Pinokio? Demagozi, policajci, debeovci i svi ostali dušebrižnici, da vas vidimo sad, koliko volite ovaj narod i ovu zemlju, koliko ste jeftini a koliko skupi? Ništa ne košta, samo par imena i malo dobre volje. A možda košta vlasti?
  (Calypso, 11. april 2008 11:19)

  # Link komentara

 15. Ni jedno ubistvo ni atentat na novinara u Srbiji nije razotkriven, jer nalogodavci rade na razotkrivanju svih slučajeva…
  (Josip Vasilj, 11. april 2008 10:57)

  # Link komentara

 16. Ovo je samo dokaz da su zlocinacke strukture iz devedesetih jos uvek na vlasti, barem u vojnoj sluzbi, i Bia!...
  (sasa jokic, 11. april 2008 10:37)

  # Link komentara

 17. "Nema svedoka ubistva"
  A gde su onih 27 pripadnika DB?
  (Zlobni., 11. april 2008 10:18)

  # Link komentara

 18. Sve dok se politicka klima ne promeni u ovoj zemlji nece biti otkrivene ubice.Tajne sluzbe to ne dozvoljavaju.Politicari, policija i mediji ne smeju da im se suprotstave, cak izvrsavaju njihove zahteve.Prognoza otkrivanja ubica je jako losa.Setimo se kakav teror je sprovodio Arkan.
  (Mirjana, 11. april 2008 09:32)

  # Link komentara

 19. Sećam se "DNEVNOG TELEGRAFA" kao i što se sećam onih koji su ga osudili na smrt.Da li se neko seća i onih koji su bili LEVA I DESNA RUKA PORODICE MILOŠEVIĆ?Da li je neko odgovarao za smrt ĆURUVIJE?Gde leži pravda u ovoj zemlji ?ODGOVORI SU U MOSKVI?
  (Vladan, 11. april 2008 09:18)

  # Link komentara

 20. Zna se i ko je ubica i ko su nalogodavci samo se ne saopštava javno. Sramota.
  (Mila, 11. april 2008 09:08)

  # Link komentara