Vondra: Češka će priznati Kosovo

Tirana, Prag -- Češki vicepremijer Aleksander Vondra, izjavio je da će Češka "pre ili kasnije priznati Kosovo, ali sigurno ne pre Uskrsa".

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. A Kurdistan?
  (Mrgud, 11. mart 2008 12:54)

  # Link komentara

 2. Jel moze neko da objasni zbog cega velike nacije poput egipta, indonezije itd...ne zele da priznaju nezavisnost kosova i metohije ?
  Sta je to sto ih deli s obzirom da su iste vere?
  (Goran, 11. mart 2008 12:55)

  # Link komentara

 3. Cekaj cekaj... Jos malo.
  I te zemlje ce je polako priznati. (Svi ce redom)...
  Dok mi budemo "spavali".
  (student, 11. mart 2008 15:49)

  # Link komentara

 4. Nema zemlje na Bliskom istoku koja se ne sastoji od mnostva nacija. Takodje tamo nema zemlje koja ima bilo kakvog poverenja u SAD (osim Izraela). Svi su videli sta se desilo sa Irakom, koji je do 1990. bio u veoma bliskim odnosima sa SAD, i jasno im je da koliko sutra "demokratija" moze da dodje i kod njih, ako pokazu znake nezavisnosti. Turska zbog svog strateskog polozaja ima osiguranu americku pordsku, pa mogu da laju do mile volje, ostale zemlje ce cekati razvoj situacije i imati na oku posledice aneksije Kosova.
  (ivan, 11. mart 2008 15:57)

  # Link komentara

 5. Vecina zemalja koja nece priznati nezavisnost Kosova ,imaju unutrashnje probleme ,a ako mislite da pri odlucivanju o nezavisnosti ,vera ima neki znacaj grdno se varate.Tu postoji jedino INTERES i nishta vishe.
  (PETRITI, 11. mart 2008 15:58)

  # Link komentara

 6. Ovo mi lici na neko umirivanje nekoga ko je nestrpljiv da Ceska prizna Kosovo ali to izgleda definitivno nije Ceska javnost...Jedino se kalkulise sa mogucim terminom priznavanja a "ZASTO?" se ne spominje. Nadam se da ce neko u Ceskoj i to pitanje postaviti, bar uz pivo i plzenski gulas, eto barem nekog reda radi.
  (Simon, 11. mart 2008 18:59)

  # Link komentara