Većina za EU i protiv ulaska u NATO

Beograd -- Istraživanje javnog mnjenja agencije Politikum pokazalo da većina građana Srbije između EU i Kosova biraju Kosovo.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. A zasto je bas to Ministarstvo bas narucio takvo istrazivanje?? He,he svi mi blesavi, ma necu ni da proveravam KAKVA je to agencija i ko je vlasnik...naravno da ne verujem NISTA, naravno da je pitanje podmetnuto, kontramozgu i logici. Sve to da bi BAS SADA voleli da saznaju sta mi mislimo!!! Sve sto su do sada uradili, rekli i slagali govori upravo suprotno, da je naruceno istrazivanje i da im ne verujem.A nisam jedina koja misli da spoljnu politiku zemlje vodi Putin, po nasim ledjima.
  Zasto mene niko ne nadje za anketu, nikad nisam bila u uzorku pitanih. Molim agenciju da me kontaktira (NE BIA)!!!
  (GuC, 31. oktobar 2007 18:01)

  # Link komentara

 2. Nije mi jasno zasto je tzv.Ministarstvo za Kosovo narucilo ovu anketu? Mislim da je Samardzic mogao, bez trosenja para, da izdiktira ove rezultate (mozda cak i bolje!!).A sto se mene tice, Kosovo mi je "deveta" rupa na svirali, i Srbija bi propala ako bi kojim slucajem Kosovo ostalo u njenom sastavu.
  (Leo Krstin, 31. oktobar 2007 18:09)

  # Link komentara

 3. kladim se da se ova vlast i njeno ministarstvo za kosovo nece zaustaviti sve dok procenat onih za najtesnje veze sa rusijom ne izbije na prvo mesto. pre samo nekoliko godina, na rusiju niko nije ni pomisljao, velika vecina (od preko 80%) je zelela eu, preko pola je bilo za ulazak u nato. jedno ubistvo je bilo dovoljno da se stanje promeni, a princ krvavih ruku je i dalje na prestolu. ima cak i svoju predsednicku dvorsku ludu.
  (baby, 31. oktobar 2007 18:13)

  # Link komentara

 4. pa onda nista - ostacemo i van eu i bez kosova. ne bi me zacudilo da u sledecem istrazivanju javnog mnenja postave pitanje "da li zelite putina za predsednika".
  (6g2pjw, 31. oktobar 2007 18:29)

  # Link komentara

 5. Istrazivanja su jedno, a realnost drugo. Za odluke kao sto su pridruzivanje EU ili NATO-u, MORA da se odrzi referendum – sve ostalo bi bilo nelegitimno !
  (obican gradjanin, 31. oktobar 2007 18:58)

  # Link komentara

 6. Dajte mi dovoljno novca, pa cu da izradim istrazivanje javnog mnenja sa rezultatima koje zelite. :)
  (arhimed, 31. oktobar 2007 19:31)

  # Link komentara

 7. Ovaj Samardzic trosi pare na gluposti. A i sam je trosak za ovu nasu jadnu zemlju.
  (Marko, 31. oktobar 2007 19:33)

  # Link komentara

 8. Ima 150 zaposlenih u Ministarstvu za Kosovo pa su narucili istrazivanje da ne ispadne da ih poreski obveznici finansiraju bez veze. Kao mnogo nam je svima stalo do Kosova...ma nemoj!
  (herojulice, 31. oktobar 2007 19:59)

  # Link komentara

 9. na kolikom li je uzorku radjeno ovo istrazivanje i koja starosna grupa??????
  (znatizeljni, 31. oktobar 2007 20:49)

  # Link komentara

 10. Zasto toliko potenciraju Kosovo, pa Kosovo, pa nece Kosovo da odleti, ma ko upravljao njime.
  (Dejan, 31. oktobar 2007 21:01)

  # Link komentara

 11. Pa da, agencija Politikum Djordje Vukadinović, pa stvarno, jedino da nam je svraka popila mozak pa da verujemo tom ispitivanju javnog mnjenja. Gospodine ministre ja nemam ama baš ništa protiv da se Vi lepo prselite u Vašu majčicu Rusiju i da tamo lepo i srećno živite medju toliko obožavanim i dragim Vam Rusima. Srećan Vam put i daleko Vam lepa kuća i mačica Rusija.
  (Brankica, 31. oktobar 2007 23:55)

  # Link komentara

 12. Čista propaganda. Mogli su anketi da dodaju još tri pitanja:
  1) Da li ste ikada bili na Kosovu (ah da, i Metohiji)?
  2) Da li planirate uskoro da ga posetite?
  3) Da li znate zbog čega su Srem, Banat i Bačka ušli u sastav srpske države?
  (u razdeljak te..., 1. novembar 2007 09:49)

  # Link komentara

 13. Da, jos da poverujem anketi BIA, i jos da mi Puitin vodi spoljnu politiku Srbije preko srpskih ledja protiv Zapada. Nije ova zemlja rasistila jos sa UDBOM (BIA) koja vuce sve konce. rak.
  (Milan, 1. novembar 2007 09:59)

  # Link komentara