Od sutra popis Roma ispod Gazele

Beograd -- Još se ne zna kude će romsko stanovništvo koje živi ispod mosta Gazela u Beogradu biti preseljeno, ali počinje njihov popis.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Da ne bi opet bilo problema tipa "necemo Cigane" ili samih Roma koji nece da se mrdnu odatle treba raseliti te ljude svuda po gradu ali na takav nacin da oni budu zadovoljni, tj ne deliti porodice i ako je moguce dati im neke stanove, mozda napustene kuce, dati im napustenu zemlju da obradjuju i svi ce biti zadovoljni! Samo da to ne resimo, kao po obicaju, na brzinu i u zadnjem momentu pa da se posle cudimo odakle problemi...
    (Radovan, 31. jul 2007 15:10)

    # Link komentara

  2. Nudim gradskim celnicima da: popisem i prikupim podatke o 247 ljudi koji zive ispod Gazele, kreiram bazu podataka i unesem prikupljene podatke u istu. I sve to u mesec dana kao sto je i planirano i to za 138900 dinara, tj. za 10 puta manje novca nego sto je planirano. Naravno, ima jedan nemoguc uslov: da ostatak predvidjenog novca ostane u budzetu za nesto pametnije! Oko 17400 Evra za akciju popisa i prikupljanja podataka od 247 ljudi! Sta cete svima krv da im vadite?!
    (Natasa, 31. jul 2007 16:28)

    # Link komentara