"Strategija za mlade kao prioritet"

Beograd -- Usvajanje strategije za mlade jedan od osnovnih prioriteta Ministarstva omladine i sporta, kaže Snežana Samardžić-Marković.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Mnogo su mi zanimljive licnosti poput aktuelne ministarke. Pojave se niodkud i odjednom postanu eksperti za tu oblast. U proslom sazivu je nesto radila na reformi vojske (!?), a sada je odjednom ekspet za omladinu i sport! Da nije mnogo?

  Molim vas, spasite nas od univerzalnih strucnjaka. Nadala sam se sa je zavrseno sa "horizontalnom rotacijom" koju smo imali u prethodnom periodu: malo ministar privrede, pa gradonacelnik, pa patrijarh!!! Dokle?
  (Drcna baba, 31. maj 2007 13:11)

  # Link komentara

 2. Pitanje kadrova u Vladi je vec neko vreme definisano politickim potkusuravanjima. Steta sto jedan veliki broj ljudi koji su stvarno strucnjaci za pitanja mladih nije dobio priliku da nesto uradi na ovoma planu. To, sa druge strane, ne znaci da nova ministarka nece uraditi nista. Da vidimo.

  Po meni je mnogo vaznije da smo opet dobili ministarstvo koje ce pokusati da uradi nesto za mlade. Za sport se ne brinem jer su oni posebna mafija koja se snalazi u svakoj situaciji i vezana je za sve druge mafije u nas - kriminalnu, politicku, policijsku, itd.

  Briga o mladima je investicija za buducnost koju mi, kao i mnoge druge investicije, nismo pametno uradili. Jos jednom, nadam se da ce nesto od ovoga biti
  (Milutin, 31. maj 2007 15:03)

  # Link komentara