NATO: Upozorenje Albancima

Oslo, Beograd, Pariz -- Ministri spoljnih poslova NATO-a upozorili su kosovske Albance da ne pribegavaju jednostranom proglašenju nezavisnosti, javio je AP.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Onda izmislite rec "nezavisna autonomija" i naterajte albance da je prihvate,nek imaju sve kao drzava osim stolice u UN a na pasosima nek im pise Srbija pa ispod toga Kosovo i eto resenja.Nek sklapaju medjudrzavne ugovore,nek imaju svoje reprezentacije u sportu,nek su deo Srbije samo na papiru.Srbija ce to da prihvati.Dakle imali bi vise nego Republika Srpska!
  (D.Savic,Paris, 27. april 2007 15:31)

  # Link komentara

 2. Na kraju se sve poklapa. NATO se poceo igrati sa "nezavisnocu" KiM i obecanjima cija je pozadina bila, na kraju, samo strateski interesi te vojne super sile i njenih cinitelja. Sad mora da smiruje "naivne" Albance koji su otprilike vise vjerovali u NATO silu nego medjunarodne zakone.Tu se pominje i ruska strana koju je NATO u svojim ranijim akcijama ignorisao i sada se cudi da se Rusi ne slazu sa jednom od najotvorenijih agresija sadasnjeg vremena. Ta agresija je nesto slicno zaraznoj "influenci" od koje su, na kraju, i Rusi poceli da kijaju.
  (vasilije knezevic, 27 april, 2007)
  (vasilije knezevic, 27. april 2007 17:46)

  # Link komentara