Tadić: Srećna Nova 2007.

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić očekuje da 2007. Srbija postane kandidat za članstvo u Evropskoj uniji.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. pametno...!!!
  (Ronin, 31. decembar 2006 12:27)

  # Link komentara

 2. Sticem utisak da Tadic zadnjih nekoliko intervijua stalno ponavlja fraze da on zeli da kaze istinu gradjanima a ne da im prica nesto drugo, sto je poznata zelja iz inostranstva u okviru tzv. pripreme gradjana za Ahtisarijevo resenje. Time se Boris Tadic se samo bruka i rusi rejtig.
  (Alex, 31. decembar 2006 13:10)

  # Link komentara

 3. Odlično! Da više završimo s ovim. Kosovo ne damo, legalno ga uzeti ne možete. Hoćete Kosovo, moraćete da ga otmete. A onda će u svim knjigama za vjek vjekov biti napisano - Kosovo je oteto. I svima će biti jasno da sva ona frka, Milošević, bombardovanje, KFOR itd. je bila priprema da bi se silom otela teritorija jednoj državi. Pa, ko voli nek izvoli...
  (džontra, 31. decembar 2006 13:31)

  # Link komentara

 4. Kakva ce nam biti sledeca godina u velikoj meri zavisi i od nas samih - za koga se na izborima opredelimo da nas zastupa! Zato, izadjimo na izbore i pamet u glavu!
  (Mimi, 31. decembar 2006 17:38)

  # Link komentara

 5. dve opcije postoje: ili ce Kosovo biti nezavisno pa zbog naseg lepog ponasanja u celoj toj zbrci, dobijamo kartu za ulazu EU, ili ulazimo zajedno s Kosovom u EU sa garancijama izvesnog nivoa nezavisnosti Kosovu pod patronatom same EU. To su dve jedine mogucnosti, naseg ulaska u EU.
  Srecna Nova Godina i Vama gospodine Predsednice.
  (Mirko Kontic, 31. decembar 2006 17:39)

  # Link komentara

 6. Sa Kosovom u EU?Kosovo u EU?! E ljudi koliko smo mi nerealni...Znate li vi koji je standard na Kosovu,kakvi su uslovi zivota,kakav je kvalitet svakodnevnog zivota? Kada jednog dana budemo trebali da udjemo u EU, trazice se od nas da standardi i zakoni budu isti na nivou cele teritorije.Ako Kosovo ostane u Srbiji,morace da se dovede i ono do nivoa EU,da bi Srbija mogla da pristupi Uniji.A za to ce biti potrebne decenije!
  (pejatheboy, 31. decembar 2006 18:48)

  # Link komentara

 7. Srecna i Vama predsednice sa zeljom da u novoj 2007-oj pohapsite sve barabe, manipulante, kriminalce i olos koji postenom narodu zagorcavaju zivot i ugrozavaju golu egzistenciju :)
  Zivkovic Srdjan iz Zajecara
  (srdjan zivkovic, 31. decembar 2006 18:59)

  # Link komentara

 8. Zelim Srbiji i svim njenim gradjanima uspesnu i srecnu Novu 2007. i naravno, nadam se da ce izborima jos jednom potvrditi da spada u civilizacijske okvire njenog evropskog okruzenja. Mi koji smo neko vreme sa strane, van Srbije svakim novim dolaskom primecujemo napretke i to me stvarno raduje. Samo neka se tako nastavi
  (2007, 31. decembar 2006 20:28)

  # Link komentara