Sutra počinje školska godina

Beograd -- Sutra, 1. septembra, počinje nova školska godina. Tim povodom Ministarstvo prosvete objavilo je čestitku u nekoliko dnevnih listova.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Cestitam svoj nasoj deci polazak u skolu i posebno zelim da porucim malim Romima da je skola za njih spas od siromastva, prosjacenja i losih uslova zivota. Zato deco, idite u skolu, vredno ucite, druzite se, bavite se sportom i umetnostima. Na vama ostaje nasa buducnost. Zelim vam da skolu vidite kao nesto lepo, da se druzite sa knjigom i drugom decom, jer to su najlepsa prijateljstva iz skolskih dana. Znam da je skola za decu ponekad i teret i nije lako biti djak i uciti, ali potrudite se, sigurno ce vas zivot za to nagraditi. Vi ste sva nasa sreca, misleci na vas i mi odrasli radimo, da vam obezbedimo sto bolje uslove za zivot i skolovanje, i prenosimo vam nasa znanja i iskustvo. I zapocnimo skolsku godinu sa onom pesmom: Skola mi je najmilija kuca. Bila bela, plava ili zuta, skola mi je na pocetku puta.
  (Tanja, 31. avgust 2006 13:12)

  # Link komentara

 2. Učiteljica velika mama? Pa super, a gde su učitelji. Uuuuu kad sad krenu zezanja učitelja slična kao i sa muškim medicinskim sestrama.
  (Pedja, 31. avgust 2006 19:02)

  # Link komentara

 3. Sećam se mojih prvih dana školovanja, i moram priznati da nije bilo lepo đacima prvacima tokom devedesetih (osete klinci kad je rat)... Neka novije generacije nikad ne prođu kroz ono što sam ja prošao!
  (Nenad, 1. septembar 2006 03:02)

  # Link komentara