1. Ko mu je sastavio tako lep citat?Kosovo je odavno samostalno a uskoro ce dobiti oficionalno status samostalne Republike.Cena nije jos dogovorena.Marija
  (Marija Schneckener, 13. mart 2006 08:38)

  # Link komentara

 2. g. Kostunica vi citirate da je jedan autobus kamenovao ili se desilo jedan incident kod groblja i sa ovim vi smatrate da su Srbi na Kosovu ugrozeni.Pa molim vas gdje ste vi bili 1988-1999 to su jedanaest godina kada su nas kamenovali, kada su nas tukli, kada su nas silovali ,nam zatvorili skole ( a vi ste gospodine profesor univerziteta )kada nas ubili, kada su nas zapalili, kada nas isterali van Kosova. Tada je to bio u redu za vas.... E pa gospodine vi treba da znate da su Srbi ucinili mnogo zlocina. Ima Albanska porodica koja izgubila sve clanove porodice od tih Srba do juce komsije. I sada Srbi nisu slobodni!!! Pa naravno da nisu kad znaju sta su sve uradili ... ne da ih neko dira nego se plase da neko i prepozna za sve ono sto su uradili. I na Kosovo danas i nema omladine sem staraca. Pa g. Kostunica mi nismo kao vi mi smo vec prosli ono kroz sta sada Srbi sa Kosova prolaze. Ima mesta za Srbe na Kosovo naravno niko ih ne dira ali je problem sto oni vise nisu sigurni ni u sebe jer svi Srbi sa Kosova dobro znaju na sto su nas primorili da prodjemo. Ima jedna provedba kaze: Sto radis nekome vratice se.
  G. Kostunica i vi znate da Kosovo ne pripada Srbiju u to sam siguran, samo niste hrabar , vi se plasite da to kazete svom narodu.Objasinite to svome narodu da Kosovo ne pripada nama i nikada nije pripalo( Kosovo pripada samo narodu koji tamo zivi)Ucinite istorijski korak i jednom za uvjek krenite razvojom, prosperitetom gde gradjani Srbije vise nece gladovati i njena deca sutra bice sretnija.
  (Christian, 1. mart 2006 20:39)

  # Link komentara

 3. Dragi gospodine meni nije jasno kako to mislis sacuvati Kosovo sa Albancima u njoj ili po onoj staroj svi preko proletija kao i tvoji pajtasi.
  jos pamtim tvoju sliku sa kalasnikovom u rici u moje rodjeno mest Drenicu.
  Ovaj put pazi da ne pogrsis i ubijes sebe stim.
  (Drenicanin, 1. mart 2006 12:40)

  # Link komentara

 4. gospodine kostunica ne trebaju vise cuvari iz srbije da cuva kosovo hvala vam ima ko da cuva kosovo sada je TMK ona ce da cuva kosovoa srbska vojska nek cuva srbiju bez crno gore bedrirashica
  (bedrirashica, 27. februar 2006 14:29)

  # Link komentara

 5. Zaista je glupo gajiti nadu u nesto je sigurno izgubljeno, ako je ono stvarno izgubljeno.Otkud pravo Kostunici da kaze da je to teritorija Srbije ako je ono okupirano protiv zelje vecine koja tamo zivi.
  Pa nije smak sveta za srbe sa Kosovom ili bez nje.
  Postojale su kolonije koje su i duze bile pod okupacijom , duze nego Kosovo pod Srbijom do 1999g.
  Okrenite se buducnosti , popravite standard gradjana(ako ste to u stanju) a ne da zamajavate narod sa raznim bajkama i gluparijama radikalne stranke
  i njihovih vodja.
  Krenite konacno u 21 vek a ne tamo u 15 ili 16 sti, gde vam nije mesto.Srbija ima vecih potencijala nego ovi sto ga nazalost vode.
  Vreme dolazi kad nece biti vazno ni gde zivis a kamo li kako se zoves ili gde zivis.
  Okrenite se napred , gledajte u buducnost bez pogleda na Kosovo.
  (alban, 27. februar 2006 14:01)

  # Link komentara