"Bajden jasno da kaže - da ili ne"

Kijev -- Zelenski je rekao da očekuje da se Bajden izjasni o davanju plana Ukrajini za pridruživanje NATO-u.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Treba buditi se svako jutro i biti Ukrajinac, a to nije lako. Samoobmana je glumačka sposobnost, zna to predsednik, ali ovog puta prenesena na čitav narod
  (blokator, 14. jun 2021 23:24)

  # Link komentara

 2. Da li ovo ljudi stvarno gaje nadu da će ih primiti u NATOn???
  Pa to bi istog trenutka značilo treći svetski rat, jer bi NATO morao da interveniše na na Krimu koji Rusija smatra svojom teritorijom i tu ne bilo nazad.
  Evo baš su svi u NATO ludi od želje da Ukrajini oslobode deo države koji su izgubili? Ne mogu da ga povrate sami a verovatno i sa NATO.
  (Srle, 14. jun 2021 22:34)

  # Link komentara

 3. Pa već je rekao ne. Stvarno si komičar.
  (MXT, 14. jun 2021 22:03)

  # Link komentara

 4. Da su vas hteli u NATO paktu vec bi bili tamo i to je svima jasno. Stvar je u tome sto ako je neko u NATO paktu obaveza NATO pakta je da brani svim sredstima tu clanicu od bilo kog spoljnog napada bez pogovora u ovom slucaju od Rusije ali posto Alijansi ne odgovara i nikada nije odgovarao direktan sukob sa Rusijom ostacete samo mucena drzava za potkusurivanje izmedju dve svetske sile a kroz istoriju znamo kako su prolazile drzave koje su sluzile Rusima i Amerima za tako nesto.
  (DuffNS, 14. jun 2021 21:26)

  # Link komentara

 5. Nemoguce da je neko ovoliko naivan...Traziti zastitu SAD na Ruskoj granici je decije naivno i glupo ?? Naravno da ce dobiti tapsanje po ramenu u druzenje do poslednjeg ukrajinca .
  (Rale, 14. jun 2021 21:08)

  # Link komentara

 6. Ne loži se čoveče, neće ti oni ništa dobro doneti!
  (rassa, 14. jun 2021 20:54)

  # Link komentara