Obrt: Krivokapić ipak nije pisao patrijarhu?

Beograd -- Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je patrijarhu srpskom Porfiriju uputio samo jedno pismo, 21. maja, saznaje Tanjug iz izvora bliskih Crkvi.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Krivokapica treba najuriti sto pre dok ne napravi jos vise stete.
  Covek je katastrofa.
  (C i n i k, 11. jun 2021 22:10)

  # Link komentara

 2. Bravo za Krivokapića. Ne može crkva da kroji zakon. U pravu je za obe sporne tačke. Naročito za praznike. A svaka mu čast jer izdržava i pod udarom DPS-a i Vučićevih podanika u vidu DF-a, a i generalno pod udarom Milo-Alek sprege. Umesto režimu u BG-u da bude drago što su Srbi konačno u vlasti u CG, i što nisu građani drugog reda, BG (SNS) vodi najprljaviju kampanju protiv Krivokapića. Briga Vućića za srpski narod u CG, stalo mu je samo do svojih interesa. A to će se obiti o glavu najviše liderima DF. Na sledećim (verovatno prevremenim) izborima, Krivokapić će predvoditi srpsku listu.
  (ja, 11. jun 2021 19:36)

  Kojo srbi su na vlasti u CG? Krivokapić sad za sebe kaže da je crnogorac, ne znam samo da li sa malim ili velikim c/C. Potpuno mi je nebitno. Crnogorci u traženju novog identiteta gube i poništavaju sami sebe. To narod koji drži do sebe ne bi radio. Od onog momenta kad je Milo priznao tzv kosovo i ostao na vlasti, za mene c/Crnogorci i Crna Gora. ne postoje, u smislu da me baš briga šta im se dešava. A želim im sve najbolje i da se jednom i za navek okanu Srbije.
  (Valdens, 11. jun 2021 20:25)

  # Link komentara

 3. Podrska za premijera! Izgleda da su se zmije iz savamale preselile u petrijarsiju…
  (Savo, 11. jun 2021 20:11)

  # Link komentara

 4. Pravi Srbin i Crnogorac ovaj Krivokapic. Svaka cast. Gospodin...
  (Bole..., 11. jun 2021 19:59)

  # Link komentara

 5. Kako ga nije sramota ? Izgleda da je Amfilohije gajio zmiju u nedrima.
  (Deli, 11. jun 2021 19:49)

  # Link komentara

 6. Bravo za Krivokapića. Ne može crkva da kroji zakon. U pravu je za obe sporne tačke. Naročito za praznike. A svaka mu čast jer izdržava i pod udarom DPS-a i Vučićevih podanika u vidu DF-a, a i generalno pod udarom Milo-Alek sprege. Umesto režimu u BG-u da bude drago što su Srbi konačno u vlasti u CG, i što nisu građani drugog reda, BG (SNS) vodi najprljaviju kampanju protiv Krivokapića. Briga Vućića za srpski narod u CG, stalo mu je samo do svojih interesa. A to će se obiti o glavu najviše liderima DF. Na sledećim (verovatno prevremenim) izborima, Krivokapić će predvoditi srpsku listu.
  (ja, 11. jun 2021 19:36)

  # Link komentara

 7. Sa ovim Krivokapićem stalno neki cirkus.
  (brdski, 11. jun 2021 19:26)

  # Link komentara

 8. Ma koga briga,dva nebitna lika.
  (Miki Hajnekenjaj, 11. jun 2021 19:26)

  # Link komentara