Poslanici DS-a plate dali deci

Beograd -- Poslanici Demokratske stranke su novac od plata iz Skupštine Srbije uplatili u humanitarne svrhe.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Hej, ne mogu da vjerujem da se i ove dobre stvari tamo dogadaju. Cestitam, da sad hoce svi da vas slede pa neka je i polititicki marketing, ali, kakav god bio, dobar je. Hvala i da bogda dijelili uvijek. Kazu, daj, pa ce ti se dati..
  (sneza gresnica, 30. decembar 2005 15:34)

  # Link komentara

 2. Zanima me sta ce materijalno ugrozenoj deci, dobrim ucenicima i sportistima, pokloniti poslanici SRS i SPS koji su milione zgrnuli na blagajni Skupstine? Verovatno nista, kao i do sada.
  (Tetka Ljilja, 30. decembar 2005 16:15)

  # Link komentara

 3. Divna vest. Sada da vidimo radikale, neka od podignutih putnih troskova daju malo deci,siromasnima, izbeglicama. Ljudi, da li bi to bilo moguce?
  (Ana, 30. decembar 2005 17:09)

  # Link komentara

 4. Pazi boga ti. Podelili nezaredjeno. Na osnovu ccega su primili platu? I joss ispadosse humanitarci? Smessno i zzalosno.
  (Milos Ilic, 30. decembar 2005 17:34)

  # Link komentara

 5. Jos jednom ste dokazali da ste ljudi a ne jajare koje prelaze za par meseci 188 hiljada kilometara. BRAVO!!!
  (Miroslav I, 30. decembar 2005 17:37)

  # Link komentara

 6. Ako je i politicki marketing - menesu kupili. Bravo.
  (Maja, 30. decembar 2005 17:44)

  # Link komentara

 7. Kada su doneli odluku da bojkotuju zasedanja Skustine, poslanici Demokratke Stranke su rekli da ce svoje plate davati u humanitarne svrhe. Casni ljudi, uvek, postuju zadatu rec. Hvala im u ime dece koju su pokloni obradovali.
  (Cika Sava, 30. decembar 2005 17:50)

  # Link komentara

 8. Divno je kad neko svoju platu , bez obzira na to sto je nije zasluzio jer nije bio na radnom mestu, poklanja onima kojima je potrebnija i kojima znaci puno vise od jedne plate, mada je isto tako uzasno da bi neki drugi koji takodje nisu na radnom mestu (u skupstini) a dobijaju platu, za takvu ideju bili izopsteni iz kruga svojih "prijatelja i stranackih kolega" zato sto se usudjuju da nekome otvore oci i pokazu mu kako se vrsi bojkot. MNOGO MI JE DRAGO STO NISU ODBILI DA PRIME TU PLATU, MOZDA BI OTISLA U MLADICEVU PENZIJU!!!!!

  Cinično (zbog legalista), šta je sa dnevnicama.


  Još jednom POŠTOVANjE !!!!
  (Zamfir Aleksov, 30. decembar 2005 20:27)

  # Link komentara

 9. Znate sta volim najvise DS od svih partija i glasala sam za njih ali nevolim jeftine marketinske trikove. Ne samo kod njih! Politika je nuzno zlo, a rekao je .....
  (Danica Petrovic, 31. decembar 2005 00:56)

  # Link komentara