1. Gresite sto jednima dozvoljavate da rade a druge koji se bore za zivot, ugnjetavate. Slabo se vrsi kontrola . Zatvorite skole. Sve koje znam i koji imaju covid19 su se zarazili od svoje dece koja idu u skolu. Ugostitelji neka rade. Oni koji prekrše mere, kaznite. Ostale koji posteno rade, neka rade. Nemojte drugima oduzimati posao jer nemate dobru kontrolu istih. Narod je na ivici nerava...
  (ivan, 6. mart 2021 13:02)

  # Link komentara

 2. Ne otvarajte srednje skole nikako, one su najveci rasadnici zaraze pored ugostiteljskih objekata. Razumem da je problem vakcinisati mlade zbog nedovoljno ispitanih vakcina ali sacekajte sa otvaranjem skola bar dok se 40-50% stanovnistva ne vakcinise. Kada smo mi isli u srednju imali smo strajkove, bombardovanje, rusenje Slobe, daj Boze da smo 2 od 4 skolske godine proveli u klupama i nista nam ne fali. Klinci danas imaju i online nastavu koju mi nismo imali.
  (Zer01, 6. mart 2021 11:42)

  # Link komentara

 3. Primenite kineski model. Žrtvujte 2 meseca sa strogim merama do spustanja na dvocifreni broj zarazenih koje strogo pratite do prakticno nestanka virusa. Svaki ulaz u zemlju 2 nedelje karantin u posebnim hotelima. Za ovaj metod nisu potrebne vakcine, Kina je vakcinisala samo 1.5% populacije i nema virusa. U ovom slucaju bi svi nastavili da zivimo normalno , ne bi uopste bilo prica o kaficima, skijalistima itd. posto bi sve normalno radilo. Ovaj sistem su primenili uspesno Novi Zeland i Australija, videli ste na australian openu da su tribine prepune :)
  (Conte, 6. mart 2021 10:59)

  # Link komentara

 4. Kako umiru pacijenti iz sata u sat, kad u celoj Srbiji ima 16-17 preminulih dnevno? Ko ovde ne govori istinu!?
  (titoslav, 6. mart 2021 10:32)

  # Link komentara