1. @Mirko
  Ti shvati da prvenstvo na vakcinu imaju svi gradjani Srbije bez obzira na nacionalnost, pa tek onda moze biti price o necemu drugome. Gradjani ove zemlje placaju porez Srbiji i Srbija jedino nama gradjanima odgovara, gradjanj rep. Srpske ne placaju porez nama. Dosta vise.
  (nikola, 20. januar 2021 22:23)

  # Link komentara

 2. O boze koji hejteri u komentarima. Shvatite da smo ako su sve price iz novina tacne do sad dobili ok 1,5m razlicitih vakcina. Za vakcinisanje se prijavilo 150k dobrovoljno i jos toliko su naterali botova iz javne uprave da se prijave. Dakle trenutno imamo visak od 1,2m vakcina i sto se deo ne bi prosledilo RS. Mi smo jedan narod i dace bog uskoro i jedna drzava. Kome to smeta verovatno komentarise iz neke susedne hejterske zemlje, ocaja i ljubomore. Dragi moji slobodno kukajte eu sto nemate vakcine a ne nama.
  (Mirko NS, 20. januar 2021 21:32)

  # Link komentara

 3. Ma neka zvučim kako god, ali... mi ćemo ko zna do kada čekati, jer smo mladi, da bi eto dobio neko u RS.. E, pa nije u redu.
  Kada završite sa svima u Srbiji koji žele vakcinu, delite dalje šakom i kapom.
  A Dodik, bez sramote da traži! Užas!!!!
  (Maja, 20. januar 2021 21:09)

  # Link komentara

 4. Da ja pitam Dodeka odakle mu obraz da trazi od nas da nase vakcine damo
  njima. Pa znaci kao i uvek mi gradjani Srbije uvek da budemo zadnji. A sto da mi prvo nase gradjane ne spasimo a posle druge. Sramota. Sta ste cekali jel treba Vucic svima da sve organizuje.
  (gogi, 20. januar 2021 20:30)

  # Link komentara