1. de....ni iz ministarstva. sta je sa nastavnicima od 1. do 4. osnovne skole koji jedini rade svo vreme i zarazavaju se. prirodna selekcija. sta li. ruzicu nisi ti za to mesto. idi kuci .........e
  (dusan, 15. januar 2021 23:53)

  # Link komentara

 2. Kad je krenula online nastava - ubrzo je počeo da pada broj zaraženih. Tako je bilo i aprila-maja. Čudna koincidencija? Sada se vraćamo u školu uživo - verovatno nas čeka ubrzo povećanje broja zaraženih. To je vrlo jasno i očekivano. Ne razumem zasto insistiraju na tome, to je idealno mesto za širenje virusa, pored škole, tu je i hiljade dece u špicevima u gradskom prevozu itd. Kao da neko želi da održava virus u "cirkulaciji". Nedavno je u Kini u nekom gradu blizu Pekinga skočio broj inficiranih sa petnaestak na svega tridesetak, prvo što su uradili - zatvorili škole.
  (Milan, 15. januar 2021 23:53)

  # Link komentara

 3. To da nas okuražite pred početak drugog polugodišta? Pa sastanak sa ministrom, pa tapšanje po ramenu,niko da pomene koliko kolega je već obolelo od virusa, naravno,svi su dobili u Italiji na skijanju,niko u učionici ... stvarno i nismo za bolje, do nas je!
  (Kavrić, 15. januar 2021 22:33)

  # Link komentara

 4. Dok se ne potroše kineske vakcine. ?
  (Doris, 15. januar 2021 20:48)

  # Link komentara

 5. A radnici u osnovnim skolama? To nije prosveta ili?
  (Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina, 15. januar 2021 20:36)

  # Link komentara