1. I dokle tako. Oored coveka na putu koji lezi prolazi se lagano i niko da se buni. Dokle sa ponizavanjem čoveka.
  (Wolfdang, 13. januar 2021 17:08)

  # Link komentara

 2. Stene ga napalo...hahaha.
  (Gale, 13. januar 2021 15:58)

  # Link komentara

 3. Evo testa za naše pravosuđe. Ako im ovakve izjave prođu i dobije neku smešnu kaznu ili ne daj Bože bude oslobođen, to samo govori da je naše pravosuđe otišlo u kanal. Zanemarićemo što bogataši prolaze sa malim kaznama, to je zbog mita. Ovaj verovatno nema novca da podmiti tako da... Ako prođe sa smešnom kaznom to je samo zbog nesposobnosti pravosuđa.
  (Patriota, 13. januar 2021 15:55)

  # Link komentara

 4. Ja bih ga kaznio da bar godinu dana bez nadoknade radi u nekom azilu za zivotinje!
  (Perhan, 13. januar 2021 15:36)

  # Link komentara

 5. Trt

  Vi psa niste ni pregledali ni lecili, pa ne mozete ni da pisete takve komentare. Veterinari su naveli i povrede i neuroloske smetnje, a jedan od predloga po komentarima je bio da nasilnik snosi troskove lecenja. Kad Vas neko bude na ulici sutnuo u glavu iz cista mira, onda trtljajte napamet u prazno do mile volje!
  (Ja, 13. januar 2021 15:35)

  # Link komentara

 6. Da li je još neko čuo za štene od par meseci koje je napalo odraslog čoveka? I najagresivniji psi nisu agresivni prema ljudima dok su još štenići. To postanu tek u kasnijim razvojnim fazama i često uz kombinaciju traumaticnih iskustava poput ovog ili specificnu vrstu dresure ili nečeg sličnog. Pa i divlji vuk da je, ne bi bio agresivan u tom uzrastu.
  (dartanjan, 13. januar 2021 15:33)

  # Link komentara

 7. Da se uplasio steneta koje ima tri meseca, prica je koja moze da prodje samo kod nekog maloumnog. I da je odrastao pas u pitanju, tesko da moze i da rezi i da mase repom u isto vreme, a ako je dozvoljeno da tako sutiramo svakog psa, jer se navodno plasimo njegovog pukog postojanja, sto ne bismo mogli da sutiramo i ljude na ulici, preventive radi? Takodje, treba biti malouman, pa poverovati u pricu da on delo nece ponovoti, jer je sasvim jasno sa je njemu ovakvo ponasanje odavno postalo rutinsko. Nema tu nikakvog straha, samo gola agresija i potreba za izivljavanjem nad slabijima od sebe.
  (Ja, 13. januar 2021 15:31)

  # Link komentara

 8. Nasla se jadna kuca slucajno na mestu da ovaj iskali svoj bes. Na ovaj nacin sud samo daje do znanja da su agresivni ljudi u ovoj zemlji zasticeni. Posle se izcudjavaju kako neko ubije zenu ili dete, agresija je agresija, danas prema kucetu a sutra prema nekom drugom. Poostrite hitno zakone i sprovodite ih kako treba !
  (Mici, 13. januar 2021 15:22)

  # Link komentara

 9. Taj specijalac je prošao sve ratove i ofanzive...preventivni napad na malo pseto! Šta je sigurno , sigurno!
  (teatar apsurda, 13. januar 2021 15:00)

  # Link komentara

 10. Možda će (jednom) i njega neko da šutne u glavu, samo tako, iz obesti.
  Nadam se da će, takozvani "sud", i tada imati sličan stav...
  (Abrakadabra, 13. januar 2021 14:53)

  # Link komentara

 11. dobro je da je ovaj izašao živ iz duela sa pobesnelim štenetom.štene mu inače nije ni do članaka i ne znam kako ga je napadalo nekoliko dana.na snimku deluje da je štene baš tog dana prohodalo i mogu da zamislim kako opasno može takvo gigantsko štene da reži.uglavnom očekivana odluka suda,agresivno i opasno štene a bezazleni,istraumirani lik sada može da dobije debelu odštetu ako presavije tabak i tuži grad jer sa na njegovim ulicama nalaze takve opasne zveri.živi bili pa videli.
  (debeli, 13. januar 2021 14:53)

  # Link komentara

 12. Da mu je udario fels jeste....da psu nije nista takodje istina, da pas ima zube i moze da ujede istina. Da smo kao drustvo krenuli u ekstreme jesmo i jedni i drugi.
  (trt, 13. januar 2021 14:47)

  # Link komentara

 13. Lepo ga naucio advokat sta da kaze...
  (miki, 13. januar 2021 14:37)

  # Link komentara

 14. Nisam neki ljubitelj pasa i macaka, ali definitivno ne podrzavam nikakav vid nasilja ili zlostavljanja zivotinja. S druge strane ovi sto traze zatvor za coveka koji je sutnuo psa, stvarno treba da se pitaju da li su skroz u vinklu.
  (Realno, 13. januar 2021 14:36)

  # Link komentara

 15. Napao ga je onaj psić koji nema više od par meseci starosti ?!!! Onakva mrvica od psa ?!!! Uplašio se da će ga štene pojesti ili šat već, pa ga je krvnički šutnuo nekoliko metara dalje ... Ovakvi likovi zaslužuju zavtvorsku kaznu pa neka tamo ispoljava svoju agresivnost !
  (Milojko, 13. januar 2021 14:21)

  # Link komentara

 16. Maleni psić belgijski malinoa ujeo mi nedavno ženu.Koga da strpam u zatvor???Malo realnosti molim!!!!
  (kiki, 13. januar 2021 14:14)

  # Link komentara