1. Ima snimak na youtubu kako su je upucali. Jedan od najglupljih načina kako da se izgubi život. Donela je fatalnu odluku da jedina iz grupe preskoči vrata i ugrozi obezbeđenje, iako ovi "hrabri" koji su snimali i potpaljivali masu nisu bili ni blizu barikade niti im je padalo na pamet da priđu vratima. A nakon pucnja bežanija i tajac jer vrag odneo šalu a i nisu bili baš spremni da polože život za pravdu i otadžbinu. Više fore radi malo da lomimo i divljamo bez višeg cilja i svrhe. Bez obzira na ovaj događaj celokupna situacija u USA je loša jer bukvalno ih od građanskog rata deli to što pljačkaju celi svet i kupuju socijalni mir. Takođe represijom i vojskom drže naciju pod kontrolom.
  (Janko, 7. januar 2021 11:46)

  # Link komentara

 2. Srbija je bastion demokratije za ove tzv. zastitnike demokratije na zapadu. Njih samo drzi to sto i dalje imaju jake ekonomije (zahvaljujuci pljackanju i kolonijalizmu). Cim to nestane ovi ce da se kolju gore nego mi u Jugoslaviji. Kao sto su to radili do pre 80 godina.
  (Oksi, 7. januar 2021 10:45)

  # Link komentara

 3. hrabra zena,slava joj !
  (fsf, 7. januar 2021 10:41)

  # Link komentara

 4. Kontam da su ljudi , veterani pre svega, svesni da ljudski život nema popravni. Tama se spustila na njene oči a ne na DC...memento mori.
  (Uskok, 7. januar 2021 09:45)

  # Link komentara

 5. Bajden nije bas dobro poceo ...
   (Rale, 7. januar 2021 09:20)

  # Link komentara