1. ”U zajedničkom nam je interesu da ceo region, a među prvima Srbiju, postane deo porodice zemlja članica."

  Ceo region, a među prvima Srbiju

  U regionu pored nas imamo još Crnu Goru, Bosnu, Albaniju i Makedoniju koje nisu još u EU. Kosovo je naravno deo Srbije što je i ovaj gospodin priznao navodeći da će u EU ulaskom Srbije uci i 8 miliona ljudi.

  No, ova citirana izjava je za plakanje. Od 4 zemlje mi ulazimo medju prvima. Pošto prvi nećemo biti, Bosna će ući u EU nikad (a možda ni tad), ostaje nam napeta trka sa Makedonijom i Albanijom. Zaista pohvalna i optimistična izjava.
   (motka, 23. novembar 2020 22:56)

  # Link komentara

 2. ko još uvek sluša šta pričaju ovi aparatčiki, sam je kriv.
   (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 23. novembar 2020 16:29)

  # Link komentara

 3. Kaze covek "Nova vlada u Beogradu iskazala svoju posvećenost sprovođenju reformi i to u prioritetnim oblastima vladavine prava i medijskih sloboda"
   (nema dalje, 23. novembar 2020 16:10)

  # Link komentara

 4. Ma nemoj...evo vidim kako to funkcioniše u slučaju Makedonije...nema kraja ucenama i nema nikakve šanse da ih ikad primite...a vidim kolika je bezbednost u EU...ti, koje tražite da priznamo, vam odsecaju glave i pucaju po ljudima iz mitraljeza, u sred dana...mnogo ste bezbedni...neka hvala...ne treba!
   (Boss po trnju..., 23. novembar 2020 16:01)

  # Link komentara

 5. Zasto? Zasto je to JEDINA mogucnost? Zasto to nije jedina mogucnost Islandu? Svajcarskoj? Norveskoj? Treba da ispunimo sve uslove, zbog sebe. Ali ne vidim zasto bi EU bila jedina mogucnost. Ako se nekim cudom unormalimo kao narod nema razloga da ne budemo uzorna nezavisna drzava koja je u dobrim odnosima sa EU i sa potpisanim dobrim bilateralnim sporazumima
   (Bio sam "Eto tako" ali vise nisam, 23. novembar 2020 15:53)

  # Link komentara