1. Produzeni rspust obavezno.Zdeavlje se mora sacuvati, a gradivo naucice deca, samo ga malo ,,umanjite,, preobilno je.
  (humanista, 21. novembar 2020 13:34)

  # Link komentara

 2. Nije mi jasno zasto se i dalje forsira rad fakulteta? Organizacija kolokvijuma u ovakvim uslovima je veliki rizik... Gradivo se svakako mora nauciti za ispit tako da je PIO u ovoj situaciji nebitan.
  (Stefan, 21. novembar 2020 13:22)

  # Link komentara

 3. U ovakvom stanju sve su drzave uvele ONLINE SKOLE , mogli ste barem PREVENTIVNO to da uradite iako vam je stanje po skolama alarmantno a vi se pravite kao da je normalno !!!

  Kome mi poveravamo nasu decu !!!
   (Darkwejd, 21. novembar 2020 13:16)

  # Link komentara

 4. Kao prosvetni radnik poručujem vladi da je situacija u školama daleko od bezbedne i one koju oni uporno predstavljaju. Još je sad za vikend bila slava za koju sam od učenika čuo da će je slaviti sa puno gostiju. Sada su deca kao dronovi koji seju virus svuda oko sebe. Oni ne nose maske kad god to mogu. Moj je predlog da se pređe na onlajn do decembra i da se onda produži raspust do sredine januara. Nadoknadiće se na proleće i leto kad je transmisija manja, a možda dotle budu i vakcine. Što se ne može nadoknaditi, sažeće se da se odradi najbitnije.
  (Dejan, 21. novembar 2020 13:11)

  # Link komentara

 5. Ja ne znam sta se ceka tolko za skole svima je jasno da je.u njima najveca transmisija virusa..
  (Bhhh, 21. novembar 2020 13:03)

  # Link komentara

 6. Nije mi jasno zasto se ne predje na online nastavu!? Pa nas skolski sistem je inace ocajan, jedan od najgorih na olaneti, i svi znamo da djaci nece mnogo propustiti, a smanjice se rizik od zaraze!? Cemu toliko insostoranje da skole rade!?
  (sasa jokic, 21. novembar 2020 13:00)

  # Link komentara