Sreda, 31.08.2005.

13:10

Šešelj se odriče svojih izjava

U nastavku svedočenja na suđenju Slobodanu Miloševiću, Vojislav Šešelj se odrekao mnogih svojih javnih izjava iz protekle decenije

Izvor: SENSE

Šešelj se odrièe svojih izjava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

G, Francuska

pre 18 godina

Zar je moguce da Seselja neko uopste uzima za ozbiljnog i suvislog coveka ( svedoka)? Pa ovo je sve u stilu visegodisnjeg suludog uma i besprizornih lazi. Bilo je i ima ih jos koji su u Srbiji slusali te gluposti, a sada ih ima i u Hagu? Pametni se uce na tudjim greskama.

sasa s

pre 18 godina

Ovaj, Seselj je placen da sto vise "potopi"
JNA i Srbiju. Pa taj iznosi neke detalje, kao da je svedok tuzilastva. Iako se on "kao brani i objasnjava" ovaj "probisvet od politicara" javno priznaje kako je deset godina LAGAO. I sada naravno laze. Nije on u odbrani Milosevica, vec da oblati Srbiju i Srbe. Pa on je u dogovoru sa sudijama i tuzilastvom. Oslobodice ga, ali ce pokopati celu Srbiju.
Strasno, Radikali odricite ga se, citajte izmedju redova sta taj "nemoralan " covek govori.
Zar je to normalan covek???
On javno optuzuje sve i svakoga ali kao u odbarani svojih ideja. neverovatno. Ima li ko u Srbiji da objasni NARODU, sta on to tamo radi. On je PRODAN za svoju slobodu optuzuje sve i javno iznosi neke vrlo delikatne stvari.
Opasno je ovo za Srbiju.

Dr X

pre 18 godina

Gledajuci "spijune iz Kembridza" na B92, i poredeci te izdajnike britanskog naroda, prosto ne mogu da ne pozalim sto nismo i mi imali takvu gospodu. Ova dvojica (SM i VS) samo nek sede tamo u Hagu i neka blebecu sta hoce. Sigurni smo samo dok su u tudjem zatvoru. Nasi nisu sigurni.

Posteni lazov

pre 18 godina

Jedan od razloga zasto su radikali toliko popularni u Srbiji je i sto su uspeli da prodaju zvaku da su oni posteni, a da su svi drugi lopovi i lazovi. Sad sam zbunjen: kako su oni to postani, kad njihov lider priznaje da je lagao iz politickih razloga?

Donki-Prishtina

pre 18 godina

Evo sada g.Sesel leti nisko, kao da ne pripada "nebeskom narodu", koliko godina ludi verovali da on zaista je bio ozbilan, ali opasan to smo videli.

dejan

pre 18 godina

Ne treba mnogo filozofirati o Seseljevim izjavama. I on sam i njegove pristalice vide isto sto i ostali, da tu nema ni logike ni istine. On i okuplja takve i sam pripada njima - onima koji vole "crni humor" sa kasikama, besmislice, izjave po kojima je on uvek u pravu... Ono cime se treba baviti je pitanje zasto samo u Srbiji takvi ljudi cine vise od jedne trecine stanovnistva.

Lala Holandija

pre 18 godina

Crni humor velikog vojvode i koljacki talenat njegovih dragovoljaca su ostavili mnogo prerezanih vratova otvorenih trbuha i odsecenih udova slicno sirom bivsih Jugoslovenskih republika i na teritoriji SCG. Po stavovima se udaljio od SM ali je ostao veoma blizak sa drugaricom Markovic. Za drugaricu znamo da je glavni ideolog jugoslovenskog udruzenje lopova i stvaranja ultra leve Jugoslavije

Srba

pre 18 godina

Znaci Vojislav Seselj je lagao Srbe punih 10 godina i to danas priznao.
Znaci posle 2000 nastavio je da laze jer se izvezbao , i danas na sudjenju je lagao . Laganju je obucio svoje partijske podanike .
Ko laze taj i krade pa je na losemn putu .

?

pre 18 godina

Ovi sto su u Hagu i oni sto bi trebali u Hag ni sami sebi ne veruju. Oni su se toliko upleli u svoje manipulacije i kombinacije da ni crni djavo od njih ne bi mogao sastvaiti neki smisao. Hi,hi: Ja sto sam rekao ne mislim, a ono sto mislim je u kontekstu zivota, a sta sam radio nisam mislio, mada verujem da nisam rekao, ko je video, nije postojalo.

ricky

pre 18 godina

Citajuci gluposti ove dvojice, pocinjem da vjerujem u zakon po kome je kolicina gluposti jednaka kilocini pameti na Zemlji. Ova dvojica narcisoida, samo sto nisu poceli u ruku da sami sebe ljube, kada udju u sudnicu. Nisu ni svjesni da su gov... dosla do usta, i da ne treba da talasaju. Tipujem da ce dobiti 1000 godina robije.

Znanac - Stranac

pre 18 godina

Seselj je u stvari slika i prilika balkanskog politicara. Lazi, optuzuj obmanjuj sve dok ti raste broj pristalica jer narod na ovim prostorima nikada nece doci pameti pa da se zapita da li je ono sto govore politicari istina ili propaganda. Bilo bi zaista dobro ali prosto nemoguce da Seselj moze da nam objasni koliko puta je slagao (iz propagadnih razloga naravno) kada je govorio o razlozima rata. Jedini koji je veci idiot od njega je izgleda Milosevic koji pokusava da dokaze nemoguce da su se svi ostali osim Srba sami poubijali (ili uz pomoc stranih sluzbi) iz ciste zavisti sto im Seselj nije verovao da su i oni Srbi Muslimani, Hrvati i li Albanci... Ovo ce sigurno biti jedna od glavnih stvari koje ce pomoci BiH i Hrvatskoj da dokazu svoje optuznice. Ko god bude verovao i jednu izgovorenu rec Seselju od sada nadalje i ubuduce zasluzuje da zivi u drzavi kava je Srbija danas... bojim se da je i takvih sve manje... Tesko Srbima ako su spali na to da ih brane Seselj i Milosevic, jer im je posle toga uvek bilo samo gore.

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Seselj ovde javno priznaje delikatne stvari i stavlja Srbiju u delikatnu situaciju u kojoj ce biti lakse osuditi Srbiju za agresora zato sto on priznaje da je JNA bila i ostala stub srpskih snaga u Hrvatskoj i BiH, navodno su njegovi dobrovoljci iskljucivo bili podredjeni JNA a ne njemu kako bi sebi skinuo ljagu s'vrata....Drugo, on priznaje otvoreno da je lagao narod u predizbornim obmanama koje SRS koristi kao kampanju. Oni koji favorizuju i dalje Radikale u Srbiji treba sebe da pitaju koliko je moralno odgovorno da njihov glas ide stranci ciji lider je haski robijas koji otvoreno tvrdi da je sve ove godine lagao svoje clanove i svoje glasace iz licnog ubedjenja da je laz najbolja politika za Srbiju. U lazi ne vidim patriotizam, ciji doticni gospodin Seselj zeli da bude predvodnik. Znaci najmanmje 30% glasova na proteklim izborima je baceno uzalud na kampanju pune lazi i politikantske obmane. Sta bi bilo da takav agresivan lider koji se rukovodi lazima stvarno dodje na vlast? Dali je taj covek uopste mentalno zdrav? Verujem da se mnogi smeju njegovom svedocenju u Hagu i misle da je dominantan nad sudijama i tuziocem ali ne vide koliku stetu doticni gosodin svojim svedocenjem nanosi Srbiji i njenom ugledu, pogotovo ako se zamisli da je on bio u uzem krugu rukovodstva Srbije u 90-im.....Totalna blamaza od coveka i kako da neko bude pametan u drzavi u kojoj takav ima vise od 30% podrske, kako te ljude prevaspitati o moralnim vrednostima i civilizovati drustvo kad ti isti u podsvesti znaju da ih optuzeni svesno laze ali im to zanimljivo.....Politika u razvijenim drzavama nije zabava vec ozbiljna stvar.

mama ludaca

pre 18 godina

Od laznih premisa stvaras istinit zakljucak, od laznih zakljucaka istinite premise
-da li je to istina ili laz?
Toliko naknadne pameti i narcizma-gde tu uopste moze da stanuje istina, zaboga!
Doduse, to ne znaci da necemo imati svetog Seselja ili SM, ali to je druga prica.

Mashinovodja

pre 18 godina

Lepo je videti da je Šeki u staroj formi, pa i dalje oduševljeno drži banku. Međutim, to je ipak samo još jedna predstava namenjena njegovoj vernoj domaćoj publici, ali sve samo ne ozbiljna odbrana od optužbi.
Pokušava da se vadi na fazon da sve što ga tereti pred sudom, to su ili "besmislice", ili je bio deo njegove "propagandne kampanje". A pošto je u Srbiji (kako je g.Dejan Mihajlov zvanično potvrdio pred sudom) u propagandnoj kampanji sasvim legitimno i normalno govoriti najdrskije i najbezočnije laži, to bi praktično značilo da sve što se pri tome kaže, samo koncentrovani moron može shvatiti ozbiljno, pa prema tome i ne može da ima nikakvu težinu u eventualnom sudskom sporu.
Šekijev problem je u tome što ta "teorija" ne prolazi u Hagu. Za njih je itekako važno šta je ko, kada, gde i povodom čega izjavio. Ako, nažalost, mnogi Srbi imaju (pre)kratku pileću pamet i (pre)brzo zaboravljaju, to ne znači da su i baš svi drugi takvi.
Izgleda da Šeki još uvek ne shvata da je i on teško optužen i da rizikuje dugogodišnju robiju.
Mogu on i njegovi pacijenti da pričaju, pa čak i da veruju u to, kako on upravo "rastura Hag", ali kako je krenuo, rasturiće ga onako kako je Pavković rasturio Nato.

Petar Srdanovic

pre 18 godina

Gledao sam jucerasnje svedocenje velikog vojvode. Pa on ce dobiti 20 godina samo za krivokletstvo. A sto sam se slatko nasmejao kad je objasnio kako Vlada "nije imala uticaj na medije osim delimicno na RTS, jer je postavljala upravni odbor, u kom je opet bilo mnogo opozicionara. Ostale televizije su bile opozicione kao i sve novine". Siroma SPS, svi su ga kinjili.

nik

pre 18 godina

Šta je to Šešelj slagao o srpskom političkom životu? Da SVI jedni druge vređaju, da SVI jedni druge opanjkavaju i pljuju, da falsifikuju, da nema odgovornosti za javnu reč, da su spremni da lažu jedni o drugima ako im to donosi političke poene? Zar je to laž!? Pa sa tim se susrećemo svakog dana. Ništa on tu slagao nije. Nažalost.

Milos

pre 18 godina

Jedino u sta ce sudije poverovati iz danasnjeg Seseljevog svedocenja je nazalost to da je srpski politicki zivot laz, prevara, kleveta i obmana.
To je nas politicki folklor, kako rece Seselj i lepo nas prikaza svetu.
Ako mu poveruju, sta li ce tek misliti o folkloru obicnog naroda ciji su izabranici (znaci najbolji) lazovi i prevaranti. Stvarno vesta odbrana srpske stvari.

Pravnik

pre 18 godina

Seseljevo svedocenje mora biti deo medjunarodne zavere protiv Srba. Koliko su ga platili da nas ovako ponizava i filuje tuzbu protiv SCG za agresiju?

mama ludaca

pre 18 godina

Ta farsa u Hagu sve vise mi lici na takmicenje za najveceg srpskog barona Minhauzena u proizvodnji SUP-a, MUP-a, SDB-a...
Ko se nada da tu cuje istinu i cinjenice ljuto se vara i samo gubi vreme!

Cika Sava

pre 18 godina

Sve ranije date izjave, koje bi otezale njegovu situaciju na Sudu, Seselj "elegantno" naziva delom njegove propagandne kampanje. Nedostaju sudije koje ce se oduseviti njegovom "elegancijom" i poverovati mu.

Milos

pre 18 godina

Jedino u sta ce sudije poverovati iz danasnjeg Seseljevog svedocenja je nazalost to da je srpski politicki zivot laz, prevara, kleveta i obmana.
To je nas politicki folklor, kako rece Seselj i lepo nas prikaza svetu.
Ako mu poveruju, sta li ce tek misliti o folkloru obicnog naroda ciji su izabranici (znaci najbolji) lazovi i prevaranti. Stvarno vesta odbrana srpske stvari.

Pravnik

pre 18 godina

Seseljevo svedocenje mora biti deo medjunarodne zavere protiv Srba. Koliko su ga platili da nas ovako ponizava i filuje tuzbu protiv SCG za agresiju?

Cika Sava

pre 18 godina

Sve ranije date izjave, koje bi otezale njegovu situaciju na Sudu, Seselj "elegantno" naziva delom njegove propagandne kampanje. Nedostaju sudije koje ce se oduseviti njegovom "elegancijom" i poverovati mu.

mama ludaca

pre 18 godina

Ta farsa u Hagu sve vise mi lici na takmicenje za najveceg srpskog barona Minhauzena u proizvodnji SUP-a, MUP-a, SDB-a...
Ko se nada da tu cuje istinu i cinjenice ljuto se vara i samo gubi vreme!

nik

pre 18 godina

Šta je to Šešelj slagao o srpskom političkom životu? Da SVI jedni druge vređaju, da SVI jedni druge opanjkavaju i pljuju, da falsifikuju, da nema odgovornosti za javnu reč, da su spremni da lažu jedni o drugima ako im to donosi političke poene? Zar je to laž!? Pa sa tim se susrećemo svakog dana. Ništa on tu slagao nije. Nažalost.

Mashinovodja

pre 18 godina

Lepo je videti da je Šeki u staroj formi, pa i dalje oduševljeno drži banku. Međutim, to je ipak samo još jedna predstava namenjena njegovoj vernoj domaćoj publici, ali sve samo ne ozbiljna odbrana od optužbi.
Pokušava da se vadi na fazon da sve što ga tereti pred sudom, to su ili "besmislice", ili je bio deo njegove "propagandne kampanje". A pošto je u Srbiji (kako je g.Dejan Mihajlov zvanično potvrdio pred sudom) u propagandnoj kampanji sasvim legitimno i normalno govoriti najdrskije i najbezočnije laži, to bi praktično značilo da sve što se pri tome kaže, samo koncentrovani moron može shvatiti ozbiljno, pa prema tome i ne može da ima nikakvu težinu u eventualnom sudskom sporu.
Šekijev problem je u tome što ta "teorija" ne prolazi u Hagu. Za njih je itekako važno šta je ko, kada, gde i povodom čega izjavio. Ako, nažalost, mnogi Srbi imaju (pre)kratku pileću pamet i (pre)brzo zaboravljaju, to ne znači da su i baš svi drugi takvi.
Izgleda da Šeki još uvek ne shvata da je i on teško optužen i da rizikuje dugogodišnju robiju.
Mogu on i njegovi pacijenti da pričaju, pa čak i da veruju u to, kako on upravo "rastura Hag", ali kako je krenuo, rasturiće ga onako kako je Pavković rasturio Nato.

mama ludaca

pre 18 godina

Od laznih premisa stvaras istinit zakljucak, od laznih zakljucaka istinite premise
-da li je to istina ili laz?
Toliko naknadne pameti i narcizma-gde tu uopste moze da stanuje istina, zaboga!
Doduse, to ne znaci da necemo imati svetog Seselja ili SM, ali to je druga prica.

Petar Srdanovic

pre 18 godina

Gledao sam jucerasnje svedocenje velikog vojvode. Pa on ce dobiti 20 godina samo za krivokletstvo. A sto sam se slatko nasmejao kad je objasnio kako Vlada "nije imala uticaj na medije osim delimicno na RTS, jer je postavljala upravni odbor, u kom je opet bilo mnogo opozicionara. Ostale televizije su bile opozicione kao i sve novine". Siroma SPS, svi su ga kinjili.

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Seselj ovde javno priznaje delikatne stvari i stavlja Srbiju u delikatnu situaciju u kojoj ce biti lakse osuditi Srbiju za agresora zato sto on priznaje da je JNA bila i ostala stub srpskih snaga u Hrvatskoj i BiH, navodno su njegovi dobrovoljci iskljucivo bili podredjeni JNA a ne njemu kako bi sebi skinuo ljagu s'vrata....Drugo, on priznaje otvoreno da je lagao narod u predizbornim obmanama koje SRS koristi kao kampanju. Oni koji favorizuju i dalje Radikale u Srbiji treba sebe da pitaju koliko je moralno odgovorno da njihov glas ide stranci ciji lider je haski robijas koji otvoreno tvrdi da je sve ove godine lagao svoje clanove i svoje glasace iz licnog ubedjenja da je laz najbolja politika za Srbiju. U lazi ne vidim patriotizam, ciji doticni gospodin Seselj zeli da bude predvodnik. Znaci najmanmje 30% glasova na proteklim izborima je baceno uzalud na kampanju pune lazi i politikantske obmane. Sta bi bilo da takav agresivan lider koji se rukovodi lazima stvarno dodje na vlast? Dali je taj covek uopste mentalno zdrav? Verujem da se mnogi smeju njegovom svedocenju u Hagu i misle da je dominantan nad sudijama i tuziocem ali ne vide koliku stetu doticni gosodin svojim svedocenjem nanosi Srbiji i njenom ugledu, pogotovo ako se zamisli da je on bio u uzem krugu rukovodstva Srbije u 90-im.....Totalna blamaza od coveka i kako da neko bude pametan u drzavi u kojoj takav ima vise od 30% podrske, kako te ljude prevaspitati o moralnim vrednostima i civilizovati drustvo kad ti isti u podsvesti znaju da ih optuzeni svesno laze ali im to zanimljivo.....Politika u razvijenim drzavama nije zabava vec ozbiljna stvar.

?

pre 18 godina

Ovi sto su u Hagu i oni sto bi trebali u Hag ni sami sebi ne veruju. Oni su se toliko upleli u svoje manipulacije i kombinacije da ni crni djavo od njih ne bi mogao sastvaiti neki smisao. Hi,hi: Ja sto sam rekao ne mislim, a ono sto mislim je u kontekstu zivota, a sta sam radio nisam mislio, mada verujem da nisam rekao, ko je video, nije postojalo.

ricky

pre 18 godina

Citajuci gluposti ove dvojice, pocinjem da vjerujem u zakon po kome je kolicina gluposti jednaka kilocini pameti na Zemlji. Ova dvojica narcisoida, samo sto nisu poceli u ruku da sami sebe ljube, kada udju u sudnicu. Nisu ni svjesni da su gov... dosla do usta, i da ne treba da talasaju. Tipujem da ce dobiti 1000 godina robije.

dejan

pre 18 godina

Ne treba mnogo filozofirati o Seseljevim izjavama. I on sam i njegove pristalice vide isto sto i ostali, da tu nema ni logike ni istine. On i okuplja takve i sam pripada njima - onima koji vole "crni humor" sa kasikama, besmislice, izjave po kojima je on uvek u pravu... Ono cime se treba baviti je pitanje zasto samo u Srbiji takvi ljudi cine vise od jedne trecine stanovnistva.

Donki-Prishtina

pre 18 godina

Evo sada g.Sesel leti nisko, kao da ne pripada "nebeskom narodu", koliko godina ludi verovali da on zaista je bio ozbilan, ali opasan to smo videli.

Znanac - Stranac

pre 18 godina

Seselj je u stvari slika i prilika balkanskog politicara. Lazi, optuzuj obmanjuj sve dok ti raste broj pristalica jer narod na ovim prostorima nikada nece doci pameti pa da se zapita da li je ono sto govore politicari istina ili propaganda. Bilo bi zaista dobro ali prosto nemoguce da Seselj moze da nam objasni koliko puta je slagao (iz propagadnih razloga naravno) kada je govorio o razlozima rata. Jedini koji je veci idiot od njega je izgleda Milosevic koji pokusava da dokaze nemoguce da su se svi ostali osim Srba sami poubijali (ili uz pomoc stranih sluzbi) iz ciste zavisti sto im Seselj nije verovao da su i oni Srbi Muslimani, Hrvati i li Albanci... Ovo ce sigurno biti jedna od glavnih stvari koje ce pomoci BiH i Hrvatskoj da dokazu svoje optuznice. Ko god bude verovao i jednu izgovorenu rec Seselju od sada nadalje i ubuduce zasluzuje da zivi u drzavi kava je Srbija danas... bojim se da je i takvih sve manje... Tesko Srbima ako su spali na to da ih brane Seselj i Milosevic, jer im je posle toga uvek bilo samo gore.

Lala Holandija

pre 18 godina

Crni humor velikog vojvode i koljacki talenat njegovih dragovoljaca su ostavili mnogo prerezanih vratova otvorenih trbuha i odsecenih udova slicno sirom bivsih Jugoslovenskih republika i na teritoriji SCG. Po stavovima se udaljio od SM ali je ostao veoma blizak sa drugaricom Markovic. Za drugaricu znamo da je glavni ideolog jugoslovenskog udruzenje lopova i stvaranja ultra leve Jugoslavije

Srba

pre 18 godina

Znaci Vojislav Seselj je lagao Srbe punih 10 godina i to danas priznao.
Znaci posle 2000 nastavio je da laze jer se izvezbao , i danas na sudjenju je lagao . Laganju je obucio svoje partijske podanike .
Ko laze taj i krade pa je na losemn putu .

Posteni lazov

pre 18 godina

Jedan od razloga zasto su radikali toliko popularni u Srbiji je i sto su uspeli da prodaju zvaku da su oni posteni, a da su svi drugi lopovi i lazovi. Sad sam zbunjen: kako su oni to postani, kad njihov lider priznaje da je lagao iz politickih razloga?

Dr X

pre 18 godina

Gledajuci "spijune iz Kembridza" na B92, i poredeci te izdajnike britanskog naroda, prosto ne mogu da ne pozalim sto nismo i mi imali takvu gospodu. Ova dvojica (SM i VS) samo nek sede tamo u Hagu i neka blebecu sta hoce. Sigurni smo samo dok su u tudjem zatvoru. Nasi nisu sigurni.

sasa s

pre 18 godina

Ovaj, Seselj je placen da sto vise "potopi"
JNA i Srbiju. Pa taj iznosi neke detalje, kao da je svedok tuzilastva. Iako se on "kao brani i objasnjava" ovaj "probisvet od politicara" javno priznaje kako je deset godina LAGAO. I sada naravno laze. Nije on u odbrani Milosevica, vec da oblati Srbiju i Srbe. Pa on je u dogovoru sa sudijama i tuzilastvom. Oslobodice ga, ali ce pokopati celu Srbiju.
Strasno, Radikali odricite ga se, citajte izmedju redova sta taj "nemoralan " covek govori.
Zar je to normalan covek???
On javno optuzuje sve i svakoga ali kao u odbarani svojih ideja. neverovatno. Ima li ko u Srbiji da objasni NARODU, sta on to tamo radi. On je PRODAN za svoju slobodu optuzuje sve i javno iznosi neke vrlo delikatne stvari.
Opasno je ovo za Srbiju.

G, Francuska

pre 18 godina

Zar je moguce da Seselja neko uopste uzima za ozbiljnog i suvislog coveka ( svedoka)? Pa ovo je sve u stilu visegodisnjeg suludog uma i besprizornih lazi. Bilo je i ima ih jos koji su u Srbiji slusali te gluposti, a sada ih ima i u Hagu? Pametni se uce na tudjim greskama.

G, Francuska

pre 18 godina

Zar je moguce da Seselja neko uopste uzima za ozbiljnog i suvislog coveka ( svedoka)? Pa ovo je sve u stilu visegodisnjeg suludog uma i besprizornih lazi. Bilo je i ima ih jos koji su u Srbiji slusali te gluposti, a sada ih ima i u Hagu? Pametni se uce na tudjim greskama.

Milos

pre 18 godina

Jedino u sta ce sudije poverovati iz danasnjeg Seseljevog svedocenja je nazalost to da je srpski politicki zivot laz, prevara, kleveta i obmana.
To je nas politicki folklor, kako rece Seselj i lepo nas prikaza svetu.
Ako mu poveruju, sta li ce tek misliti o folkloru obicnog naroda ciji su izabranici (znaci najbolji) lazovi i prevaranti. Stvarno vesta odbrana srpske stvari.

Pravnik

pre 18 godina

Seseljevo svedocenje mora biti deo medjunarodne zavere protiv Srba. Koliko su ga platili da nas ovako ponizava i filuje tuzbu protiv SCG za agresiju?

Cika Sava

pre 18 godina

Sve ranije date izjave, koje bi otezale njegovu situaciju na Sudu, Seselj "elegantno" naziva delom njegove propagandne kampanje. Nedostaju sudije koje ce se oduseviti njegovom "elegancijom" i poverovati mu.

mama ludaca

pre 18 godina

Ta farsa u Hagu sve vise mi lici na takmicenje za najveceg srpskog barona Minhauzena u proizvodnji SUP-a, MUP-a, SDB-a...
Ko se nada da tu cuje istinu i cinjenice ljuto se vara i samo gubi vreme!

nik

pre 18 godina

Šta je to Šešelj slagao o srpskom političkom životu? Da SVI jedni druge vređaju, da SVI jedni druge opanjkavaju i pljuju, da falsifikuju, da nema odgovornosti za javnu reč, da su spremni da lažu jedni o drugima ako im to donosi političke poene? Zar je to laž!? Pa sa tim se susrećemo svakog dana. Ništa on tu slagao nije. Nažalost.

Mashinovodja

pre 18 godina

Lepo je videti da je Šeki u staroj formi, pa i dalje oduševljeno drži banku. Međutim, to je ipak samo još jedna predstava namenjena njegovoj vernoj domaćoj publici, ali sve samo ne ozbiljna odbrana od optužbi.
Pokušava da se vadi na fazon da sve što ga tereti pred sudom, to su ili "besmislice", ili je bio deo njegove "propagandne kampanje". A pošto je u Srbiji (kako je g.Dejan Mihajlov zvanično potvrdio pred sudom) u propagandnoj kampanji sasvim legitimno i normalno govoriti najdrskije i najbezočnije laži, to bi praktično značilo da sve što se pri tome kaže, samo koncentrovani moron može shvatiti ozbiljno, pa prema tome i ne može da ima nikakvu težinu u eventualnom sudskom sporu.
Šekijev problem je u tome što ta "teorija" ne prolazi u Hagu. Za njih je itekako važno šta je ko, kada, gde i povodom čega izjavio. Ako, nažalost, mnogi Srbi imaju (pre)kratku pileću pamet i (pre)brzo zaboravljaju, to ne znači da su i baš svi drugi takvi.
Izgleda da Šeki još uvek ne shvata da je i on teško optužen i da rizikuje dugogodišnju robiju.
Mogu on i njegovi pacijenti da pričaju, pa čak i da veruju u to, kako on upravo "rastura Hag", ali kako je krenuo, rasturiće ga onako kako je Pavković rasturio Nato.

mama ludaca

pre 18 godina

Od laznih premisa stvaras istinit zakljucak, od laznih zakljucaka istinite premise
-da li je to istina ili laz?
Toliko naknadne pameti i narcizma-gde tu uopste moze da stanuje istina, zaboga!
Doduse, to ne znaci da necemo imati svetog Seselja ili SM, ali to je druga prica.

Petar Srdanovic

pre 18 godina

Gledao sam jucerasnje svedocenje velikog vojvode. Pa on ce dobiti 20 godina samo za krivokletstvo. A sto sam se slatko nasmejao kad je objasnio kako Vlada "nije imala uticaj na medije osim delimicno na RTS, jer je postavljala upravni odbor, u kom je opet bilo mnogo opozicionara. Ostale televizije su bile opozicione kao i sve novine". Siroma SPS, svi su ga kinjili.

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Seselj ovde javno priznaje delikatne stvari i stavlja Srbiju u delikatnu situaciju u kojoj ce biti lakse osuditi Srbiju za agresora zato sto on priznaje da je JNA bila i ostala stub srpskih snaga u Hrvatskoj i BiH, navodno su njegovi dobrovoljci iskljucivo bili podredjeni JNA a ne njemu kako bi sebi skinuo ljagu s'vrata....Drugo, on priznaje otvoreno da je lagao narod u predizbornim obmanama koje SRS koristi kao kampanju. Oni koji favorizuju i dalje Radikale u Srbiji treba sebe da pitaju koliko je moralno odgovorno da njihov glas ide stranci ciji lider je haski robijas koji otvoreno tvrdi da je sve ove godine lagao svoje clanove i svoje glasace iz licnog ubedjenja da je laz najbolja politika za Srbiju. U lazi ne vidim patriotizam, ciji doticni gospodin Seselj zeli da bude predvodnik. Znaci najmanmje 30% glasova na proteklim izborima je baceno uzalud na kampanju pune lazi i politikantske obmane. Sta bi bilo da takav agresivan lider koji se rukovodi lazima stvarno dodje na vlast? Dali je taj covek uopste mentalno zdrav? Verujem da se mnogi smeju njegovom svedocenju u Hagu i misle da je dominantan nad sudijama i tuziocem ali ne vide koliku stetu doticni gosodin svojim svedocenjem nanosi Srbiji i njenom ugledu, pogotovo ako se zamisli da je on bio u uzem krugu rukovodstva Srbije u 90-im.....Totalna blamaza od coveka i kako da neko bude pametan u drzavi u kojoj takav ima vise od 30% podrske, kako te ljude prevaspitati o moralnim vrednostima i civilizovati drustvo kad ti isti u podsvesti znaju da ih optuzeni svesno laze ali im to zanimljivo.....Politika u razvijenim drzavama nije zabava vec ozbiljna stvar.

?

pre 18 godina

Ovi sto su u Hagu i oni sto bi trebali u Hag ni sami sebi ne veruju. Oni su se toliko upleli u svoje manipulacije i kombinacije da ni crni djavo od njih ne bi mogao sastvaiti neki smisao. Hi,hi: Ja sto sam rekao ne mislim, a ono sto mislim je u kontekstu zivota, a sta sam radio nisam mislio, mada verujem da nisam rekao, ko je video, nije postojalo.

ricky

pre 18 godina

Citajuci gluposti ove dvojice, pocinjem da vjerujem u zakon po kome je kolicina gluposti jednaka kilocini pameti na Zemlji. Ova dvojica narcisoida, samo sto nisu poceli u ruku da sami sebe ljube, kada udju u sudnicu. Nisu ni svjesni da su gov... dosla do usta, i da ne treba da talasaju. Tipujem da ce dobiti 1000 godina robije.

dejan

pre 18 godina

Ne treba mnogo filozofirati o Seseljevim izjavama. I on sam i njegove pristalice vide isto sto i ostali, da tu nema ni logike ni istine. On i okuplja takve i sam pripada njima - onima koji vole "crni humor" sa kasikama, besmislice, izjave po kojima je on uvek u pravu... Ono cime se treba baviti je pitanje zasto samo u Srbiji takvi ljudi cine vise od jedne trecine stanovnistva.

Donki-Prishtina

pre 18 godina

Evo sada g.Sesel leti nisko, kao da ne pripada "nebeskom narodu", koliko godina ludi verovali da on zaista je bio ozbilan, ali opasan to smo videli.

Znanac - Stranac

pre 18 godina

Seselj je u stvari slika i prilika balkanskog politicara. Lazi, optuzuj obmanjuj sve dok ti raste broj pristalica jer narod na ovim prostorima nikada nece doci pameti pa da se zapita da li je ono sto govore politicari istina ili propaganda. Bilo bi zaista dobro ali prosto nemoguce da Seselj moze da nam objasni koliko puta je slagao (iz propagadnih razloga naravno) kada je govorio o razlozima rata. Jedini koji je veci idiot od njega je izgleda Milosevic koji pokusava da dokaze nemoguce da su se svi ostali osim Srba sami poubijali (ili uz pomoc stranih sluzbi) iz ciste zavisti sto im Seselj nije verovao da su i oni Srbi Muslimani, Hrvati i li Albanci... Ovo ce sigurno biti jedna od glavnih stvari koje ce pomoci BiH i Hrvatskoj da dokazu svoje optuznice. Ko god bude verovao i jednu izgovorenu rec Seselju od sada nadalje i ubuduce zasluzuje da zivi u drzavi kava je Srbija danas... bojim se da je i takvih sve manje... Tesko Srbima ako su spali na to da ih brane Seselj i Milosevic, jer im je posle toga uvek bilo samo gore.

Lala Holandija

pre 18 godina

Crni humor velikog vojvode i koljacki talenat njegovih dragovoljaca su ostavili mnogo prerezanih vratova otvorenih trbuha i odsecenih udova slicno sirom bivsih Jugoslovenskih republika i na teritoriji SCG. Po stavovima se udaljio od SM ali je ostao veoma blizak sa drugaricom Markovic. Za drugaricu znamo da je glavni ideolog jugoslovenskog udruzenje lopova i stvaranja ultra leve Jugoslavije

Srba

pre 18 godina

Znaci Vojislav Seselj je lagao Srbe punih 10 godina i to danas priznao.
Znaci posle 2000 nastavio je da laze jer se izvezbao , i danas na sudjenju je lagao . Laganju je obucio svoje partijske podanike .
Ko laze taj i krade pa je na losemn putu .

Posteni lazov

pre 18 godina

Jedan od razloga zasto su radikali toliko popularni u Srbiji je i sto su uspeli da prodaju zvaku da su oni posteni, a da su svi drugi lopovi i lazovi. Sad sam zbunjen: kako su oni to postani, kad njihov lider priznaje da je lagao iz politickih razloga?

Dr X

pre 18 godina

Gledajuci "spijune iz Kembridza" na B92, i poredeci te izdajnike britanskog naroda, prosto ne mogu da ne pozalim sto nismo i mi imali takvu gospodu. Ova dvojica (SM i VS) samo nek sede tamo u Hagu i neka blebecu sta hoce. Sigurni smo samo dok su u tudjem zatvoru. Nasi nisu sigurni.

sasa s

pre 18 godina

Ovaj, Seselj je placen da sto vise "potopi"
JNA i Srbiju. Pa taj iznosi neke detalje, kao da je svedok tuzilastva. Iako se on "kao brani i objasnjava" ovaj "probisvet od politicara" javno priznaje kako je deset godina LAGAO. I sada naravno laze. Nije on u odbrani Milosevica, vec da oblati Srbiju i Srbe. Pa on je u dogovoru sa sudijama i tuzilastvom. Oslobodice ga, ali ce pokopati celu Srbiju.
Strasno, Radikali odricite ga se, citajte izmedju redova sta taj "nemoralan " covek govori.
Zar je to normalan covek???
On javno optuzuje sve i svakoga ali kao u odbarani svojih ideja. neverovatno. Ima li ko u Srbiji da objasni NARODU, sta on to tamo radi. On je PRODAN za svoju slobodu optuzuje sve i javno iznosi neke vrlo delikatne stvari.
Opasno je ovo za Srbiju.