Blokiraće ulazak u "mini Šengen"?

Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović biće protiv priključenja BiH tzv. "mini Šengenu" na sutrašnjoj sednici Predsedništva BiH, piše Dnevni avaz.

Izvor: Dnevni avaz
Pošaljite komentar
 1. Ono iz Bosne sam i iz Sefikovog tora( mislimna nacionalni tor). Inicijativa mi se inace jako svidja i jedna ekonomska sansa za sve. Da ce Srbija tu imati najvazniju ulogu i da ce dobiti na moci svakako, ali to ne bi trebalo biti bilo kome razlog za ne provodjenje neke dobre ideje. BIo sam u par navrata u BG-u i naprosto cinjenica da meni jedan blizak narod ili do 90-tih blizak narod, sa skoro indenticnom kulturom i jezikom, tj njegova drzava me posmatra strancem i obrnuto me je rastuzila. Zivim u Minhenu pa se ovde svi medjusobno druzimo, kad vidimo jedni druge obradujemo se jednim drugima.
  Inicijativa mi je na mjestu, je da su rane 90 tih jos otvorene, ali uz dobru volju sve se moze preziviti.
  (nekiliktamo, 16. septembar 2020 12:46)

  # Link komentara

 2. Neće sa Milom i kad trebaju ići, a on je tako kooperativan. Nek potegne nacjonalni interes i neka udara po opoziciji. Bitno je samo da se talasa. Narod, ko pita narod.
  (d, 16. septembar 2020 12:29)

  # Link komentara

 3. I meni jednostavno nema logike da ides u ntamo ekakav 'mini Sengen' u kom je i Kosovo. A BH to Kosovo ne priznaje samo zato sto se tom priznanju protivi 33% Srba koji zive u BH.
  Nije uizalud ona stara: "Gdje Bosna pocinje - tu logika prestaje" jer jedino u Bosni dermokratska manjina od 33% stanovnistva komanduje sta teba da uadi ostatak vecine od 67%
  (cicok, 16. septembar 2020 12:19)

  # Link komentara

 4. Како муслимани вуку БиХ на дно, ужас.
  Послије ће им Ђаво бити крив, кад је развале.
  (Макарије, 16. septembar 2020 12:15)

  # Link komentara

 5. da BiH "ne može pristati na aktuelnu regionalnu inicijativu" zbog, kako je rečeno, "izvesne opasnosti gubitka suvereniteta".

  Jadan ti i tvoj suverenitet, pola stanovnika tvoj/vaš suverenitet ne priznaje a da ne pričam o državi koja je sve više liči na neki protektorat i veštačku tvorevinu
  (Plebejer, 16. septembar 2020 12:07)

  # Link komentara

 6. predstavnici muslimana u BiH nikad ne propuste priliku da urade pogrešnu stvar. tako ce biti i ovog puta. vakat.
   (kojih tacaka, 16. septembar 2020 12:07)

  # Link komentara

 7. Ма да. Кад ти иде све много боље што би се удруживао са којекаквим губитницима.
   (p.mandic, 16. septembar 2020 12:06)

  # Link komentara

 8. Bošnjaci.
   (MileR, 16. septembar 2020 12:03)

  # Link komentara