1. Sada ga otpustiti iz bolnice, uz kaznu da mu je na dalje zabranjeno lečenje u državnim ustanovama, pa nek ide u privatne ustanove i tamo nek plati i proba da tuče osoblje!
   (b1321, 2. avgust 2020 18:15)

  # Link komentara

 2. Popeo na radijator i skakao kroz prozor? Verovatno je video bele miseve pa se uplasio. Ovo kao da se desavalo u Gornjoj Toponici a ne u Klinickom centru.
  (eee, 2. avgust 2020 17:27)

  # Link komentara

 3. Trebalo je da mu prinese stolicu da se lakse popne na prozor. Zar stvarno iko od vas misli da se takvoj individui bilo sta moze recima objasniti?
  (Ema, 2. avgust 2020 16:47)

  # Link komentara

 4. Odavno sam sagledao stanje svesti,vaspitanja i obrazovanja svojih pacijenata. Postoji jedna vrsta pravne formulacije odbijanja lecenja. Na prvi pomen da zeli da izadje,dobije papir da potpise. Ako pacijenta ne interesuje sopstveno lecenje, ja ga na silu sigurno ne lecim.
  Na napad treba adekvatno odgovoriti da se ne ponovi i da bude otreznjujuce za druge.
  (Dr, 2. avgust 2020 15:44)

  # Link komentara

 5. Postoji protokol aman ljudi. Nije sestra ta koja sme da otpusti pacijenta, samo lekar može. Pacijent mora da poštuje ustanovu jer je potpisao kad je u istu legao, a da bi izasao onda mora da potpiše da izlazi na lični zahtev.
  A sada u epidemiji svi pacijenti koji se otpuštaju moraju se testirati.
  U suprotnom, da pacijent pobegne, obaveštava se policija. Pa nije baš tako odeš i ko te šiša. Došao je da se leči, njemu treba psihijatar čim je hteo da skoči sa sprata.
   (Lična odgovornost, 2. avgust 2020 14:21)

  # Link komentara

 6. Izgleda da sestra ne razume da pacijent nije logoraš ,a pacijent ne shvata da iza ograničenja njegove slobode stoji briga i posvećenost čoveku i trud da se njegovo zdravlje zaštiti !
   (Superhik, 2. avgust 2020 13:59)

  # Link komentara

 7. Eto toliko o ljudskim pravima i slobodama u Srbiji.....Nedopustivo je to sto coveku nije objasnjeno njegovo zdravstveno stanje i ponudjeno da podpise dokument otpusta na licnu odgovornost....Ah da ali navika medicinskog osoblja u srbiji je da kada se pojavis prestajes da budes covek odnosno ljudsko bice vec si postao pacijent i samim tim sebi daju za pravo da se ponasaju odmeno i bezobzirno * jer mozes misliti , oni rade svoj posao (ma sta to bilo )plus dodatno na to da pacijentovo stanje i dijagnoze dele sa trecim licima !
  (maxzsa, 2. avgust 2020 12:47)

  # Link komentara

 8. Ako nije u pitanju ustanova zatvorenog tipa nema ona sta da ga sprecava da svojevoljno napusti bolnicu, tj. lecenje. Svakako, napad na nju je krivicno delo.
   (antihrist, 2. avgust 2020 12:42)

  # Link komentara

 9. Nije problem u zadnjoj recenici, problem je sto doktor nije bio obavesten i trebalo je u konsultaciju pozvati psihijatra.
  (Srki, 2. avgust 2020 12:41)

  # Link komentara

 10. Problem je u ovoj recenici na kraju!
  (xyx, 2. avgust 2020 12:35)

  # Link komentara