"Rosa" i zvanično deo "Koka-kole"

Surdulica -- Boris Tadić rekao je da je voda "Rosa" postala međunarodni brend, zahvalivši se zbog toga i Draganu Tomiću.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. kohabitacija sta ces a koka kola ulaze da bi ispumpavala, kad ce vec nasi ljudi jednom to da shvate pa nisu oni dobrotvori da vade pare iz banke i ulazu u srbiju sve cemo mi to platiti
  a najsmesnije je da smo to vec jednom platili jer to je napravljeno od nasih para, sad ce neko lepo da proda svoje deonice opere pare a nas ce kola da guli a mi cemo eto zadovoljno da se smejemo
  (pera, 6. jun 2005 17:36)

  # Link komentara

 2. Mi se izgleda ponosimo sto prodajemo fabrike vode koja ce u buducnosti biti povod za rat kao sto je nafta danas. Koji vizionari!
  (DrEvil, 6. jun 2005 18:21)

  # Link komentara

 3. A jel to onaj Dragan Tomic iz Miloseviceve garniture? Alal vera Predsednice.
  (IvanS, 6. jun 2005 18:27)

  # Link komentara

 4. Kupovina Rose od strane Coca-Cole nije dovoljna da bi ona postala međunarodni brend. Potrebno je da Coca-Cola nastupa sa Rosom na drugim tržištima, što sigurno neće uraditi, jer u svom portfoliju već ima nekoliko pravih globalnih brendova.
  Inače, samo Srbi mogu da paniče zbog stranih ulaganja i gubljenja nezavisnosti... Voleo bih da mi neko objasni kako će to Coca-Cola, SAD ili bilo ko drugi da prenese izvor npr. u zapadnu Evropu...
  (Ivan, 6. jun 2005 20:58)

  # Link komentara

 5. Nije li Tadic mozda prvo trebalo da proveri kojim i cijim je parama Dragan Tomic, beliki Milosecvicev privrednik uopste napravio Rosu!
  (luda od zahvalnosti, 6. jun 2005 22:21)

  # Link komentara

 6. "Nista nas (vise) ne smije iznenaditi!"
  (klanfa, 7. jun 2005 03:27)

  # Link komentara

 7. Rosa je preuzeta od Simpa za relativno male pare, jer je jos nerazjasnjena uloga Simpa oko fabrike u Lipljanu. Ovo je prakticno kompenzaija, da se ne sazna sta se sve radilo u pogonu Coca Cole u Lipljanu za vreme rata na Kosovu.
  Vode za prosirenje proizvodnje nema, jer je zahvacen izvor reke Vrle. Moguce je da se cevovodom dovodi voda sa Vlasine, ili da se buse novi bunari u slivu reke Vrle.
  Mislim da ce Coca Cola kojoj nije program proizvodnje vode u svetu, prodati Rosu i time poravnati dugove sa Simpom.
  Nazalost Tadic kao i Kostunica nije upoznat. Vec nekoliko puta boravi kod Tomica, koji ima recept za svaku vlast. Ili Tomic oprema nekome vilu... Mucno je koliko je ponizan prema Tomicu. A Simpo je propala firma samo se odlaze kapitulacija. Na domacem trzistu gubi utakmicu sa privatnicima, a izvoz nije rentabilan za siguran opstanak.
  Da li predsednik zna da Simpo od 1998 godine ne uplacuje poreze i doprinose na plate radnika ( samo za direktore).
  Sada ce novim zakonom za one kojima nisu uplacivani doprinosi svi biti namireni sa minimalcem. Koliko ce tada biti penzija radnika Simpa.
  Sta radi ministarstvo finansija i kako i dalje Simpo podize plate bez uplacivanja obaveza prema drzavi. Da li mozda Tomic sa gomilom namestaja (iverice, sundjera i mebla) kupuje sve beogradske politicare ...
  (Ljubo, 8. jun 2005 12:22)

  # Link komentara