1. Koliko mi je poznato odluku o odbijanju prijedloga su posrzali pripadnici svih srpskih stranaka, cak i od vjecnog protivnika SDS-a, tj. SNSD-a.
  Ne vidim da u BiH ne mogu da postoje dvije policije kada takvo nesto imamo u US ili Nemackoj gdje to dobro funkcionise.
  (Dragan, 31. maj 2005 21:54)

  # Link komentara

 2. Neko bi trebao da potseti Padi Ašdauna da je Dejtonski sporazum uspostavio dva identiteta, t.j. države u BH.
  To žto on radi, ili pak pokužava da radi, krši sporazum, i RS je u punom pravu da odbije slivanje svoje policije u neku BH policiju. A to što on i dalje preti RS nije ništa novo. Radili oni šta on zahteva, ne radili, isto im se piše. On neće biti zadovoljan sve dok RS i Srbi u BH ne nestanu.
  (Živko Jakšić, 31. maj 2005 22:17)

  # Link komentara

 3. Medjunarodna zajednica je u potpunosti izgubila kompas u BiH i uopste ne zna u kojem pravcu da ide. Licno mislim da je mirno razdruzivanje BIH naroda (entiteta) najbolje rjesenje za sve.
  (Sasa, 31. maj 2005 23:25)

  # Link komentara

 4. Ovo su pausalne ocene Pedija, koji se trza na sve sto nije po njegovoj volji: "Videce te vi sta ce biti, ako ne bude kako ja kazem".
  BIH ne trebaju vise carevi koji koce demokratiju, vec hladna glava. Ovo nije put ka miru i pomirenju.
  Nije mi jasno kako to da SDA i HDZ su demokratskije stranke od SDS.
  (krdr, 1. jun 2005 02:10)

  # Link komentara

 5. Kad rat vode amateri i ratni profiteri taj rat se izgubi i dobije se dejtonski sporazum, sad je doslo vreme da se i to revidira. Videcemo vec kako ce ici.
  (Petar, 1. jun 2005 02:32)

  # Link komentara

 6. Srbi u Republici Srpskoj ne smeju dati da im niko rusi njihove republicke institucije i obelezja. Samo tako ce odbraniti svoju republiku od nestajanja. Gospodin Esdaun misli da ce prevariti Srbe. Zaboravlja da su ti isti Srbi jedan od najstarijih naroda u Evropi.
  (Jesa Bosnic, 1. jun 2005 03:17)

  # Link komentara

 7. RS okrenula ledja Evropi, Francuzi isto! Evropa je mrtva, zivjela Evropa!
  (r, 1. jun 2005 10:40)

  # Link komentara

 8. Vreme je da se uspravimo. Vreme je da pitamo medjunarodnu zajednicu, koliko dugo misle jos da se izivljavaju nad nama Srbima? Dokle?Republika Srpska mora imati svoje institucije kao i sve druge repulike. To sto smo ostali u sastavu BiH, nismo prihvatili putem demokratije, nego smo naterani.NATERANI! Bez prava na drugacije razmisljanje. Zar mi Srbi nemamo pravo na "LJUDSKA PRAVA"? Postoji li sud kome mozemo tuziti mi nase dzelate, tu mislim i na NATO, ili cemo biti saterani u neke nove rezervate? Zato moramo ucvrscivati ,a ne razbijati jednu po jednu istituciju. A u Evropsku uniju i NATO i treba da nam se zuri. Treba da se okrenemo sebi i da razmisljmo Srpski, a nikako Esdaunski i Solanski.
  (Srpko, 1. jun 2005 22:39)

  # Link komentara