Entitetsko preuređenje Kosova

Gost: Dušan Bataković, odlazeći ambasador SCG u Grčkoj i budući savetnik predsednika Srbije za Ksovo i Metohiju
Novinar: Jelena Veljković

Pošaljite komentar
 1. Probudi se iz sna čoveče nije ovo 1998 već 2005.
  (miki, 27. maj 2005 14:42)

  # Link komentara

 2. Potpuno podrzavam stav gospodina Batakovica i dobro je da se se takvi ljudi dovode na mesto savetnika.
  (Ivan M., 27. maj 2005 14:46)

  # Link komentara

 3. A kakvi to ljudi?
  Zasto niste pitali g-dina Batakovica da iznese detalje o hapsenju Bagzija u Solunu. Bio je u to vreme ambasador u Atini.
  (nsv, 27. maj 2005 16:38)

  # Link komentara

 4. Ama, ljudi, kad cete se, vec jednom, manuti corava posla!? Dobro, Sizife, odguraj taj kamen na vrh brda... i onda... sta?
  (ex-you, 28. maj 2005 15:31)

  # Link komentara

 5. ovo sto beogradski rezim pokusava i dezinformise javnost da, kao kosovo je jos srpsko to za normalnog covjeka je vise nego smesno!!
  (bugatti, 28. maj 2005 19:09)

  # Link komentara

 6. Zaista smesno, ovaj politicki"strucnjak" prica kao da na Kosovo nije se dogodilo nista za vreme 1988-1999! Zna li ovaj da jos ima po Srbiji masovne grobnice napunjene telima alabanskih civila!? Zna li koliko je alabanskih sela totalno unisteno, razoreno, pljackano i zapaljeno!? Zna li zasto je to Milosevic i njihovi saradnici uradili!? Jer su bili svesni da Kosovo je izgubljeno zauvek! Kosovo je platio cenu nezavisnosti ne samo ljudskim zivotima nego i materijalnom stetom od pametnjakovica kao sti vi danas filozofirate! Batakoviç moze samo da obmanjuje sebe i svoje apetite i ostalih srpskih sovenista jos kojih dana ali Kosovski narod nikad nece prihvatiti da Kosovo bude i dalje kolonija Srbije! To je jasno za svakoga pa i samu medjunarodnu zajednicu. Ako Batakovic ima iste planove kao sto je imao Milosevic da polovinu albanskog naroda putem genocida otera da napuste svoje ognjiste kao sto je uradio kroz 1988/99 i tu gresi jer medjunarodna zajednica nece dozvoljiti da se tako nesto ponovi na ovim prostorima! Prema tome njegova matematika je pogresna ne samo za albanski narod nego i za sam srpski narod! Politicke kombinacije tipa Batakovic u prvom redu donece stetu samom srpsku narodu ne samo na Kosove vec i u samoj Srbiji!
  "ovo jo 21 vek"
  (RIO, 31. maj 2005 05:13)

  # Link komentara