1. Nije to ništa koliko smo mi pomogli Evropi..
  (Hepo kocka, 7. jun 2020 09:10)

  # Link komentara

 2. Muka mi je i od jednih i od drugih. Cas se kao svadjaju a cas se pohvaljuju i zahvaljuju jedno drugom. Onda kao nece da saradjuju, a posle dan-dva lete skupa i saradjuju u svemirskom programu. Onda malo jedni drugima prete sankcijama i zahladjivanjem odnosa, a vec brzo posle toga nude pomoc... Sve su to price za siroke mase i dokaz da u stvari pravih konfrontacija i nema i da se samo gleda interes, dok narod ovde navija i misli suprotno.
  (Milan Indjija, 7. jun 2020 08:02)

  # Link komentara

 3. Rusija ima tolike prirodne resurse kao najveca zemlja na svetu ali istovremeno je toliko unistavaju, svako malo imaju ekoloske ktastrofe slicne ovoj, znate sta znaci 20 000 tona nafte koja se izlije u reke, uzas, posledice ce biti nesagledive. Prosle godine nuklearni incident na obali mora, pozari, nesavesna seca suma, paljenje, unistili su mnogo regiona, pa mislim da je najzagadjeniji grad u Rusiji u nateknutoj prirodi gde u okolini po 1000 km nema nikoga, mislite o tome.
  (Boki, 7. jun 2020 06:50)

  # Link komentara

 4. danas glume brigu za prirodu, ali rusi su tu rame uz rame sa trecim svetom po nemaru. taj norilsk, grad celicno sivog neba, od osnivanja je jedno od najnezdravijih mesta na svetu. ugalj, nikl, kobalt, samo vade a prirodu ne sljive. ne bi verovatno ni pisali o izlivanju da neko sa zapada nije objavio. cutali bi, lokalne novine bi ucutkali i cao.
  (key and peele, 7. jun 2020 02:47)

  # Link komentara

 5. 21000 tona?! QQ
   (sladoledsmesom, 7. jun 2020 01:40)

  # Link komentara