Miloševiću visok pritisak

Hag -- Suđenje bivšem predsedniku Srbije i SRJ Slobodanu Miloševiću biće nastavljeno u ponedeljak, 25. aprila.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Svedok Bulatovic manifestuje balkanski primitivizam. Nece da svedoci, ako Milosevic nije prisutan? Pa nije haski sud srpski, pa se boji da ce neko da mu prepravlja izjave. Sve sto bude rekao, od slova do slova bice preneto "njegovom presedniku"!
  (g.m., 20. april 2005 13:00)

  # Link komentara

 2. Taj haški samozvani sud je gori od svakog srpskog suda. Gospodinu Bulatoviću svaka čast!
  (Jeremija, 20. april 2005 13:23)

  # Link komentara

 3. Mozda je ruzno sto ovo kazem, ali svima nam je devedesetih godina zbog njega skakao pritisak, a pravo je cudo da nismo dobili ni cir na zelucu.
  (Svega se secamo, 20. april 2005 13:25)

  # Link komentara

 4. Bulatović misli da je u Srbiji i da se śepuri pred sudom kako on hoće, ovde je Haśki medjunarodni sud za zloćine druże Bulatović i nema vrdanja kako ti misliś ...!
  (TaTa MaTa, 20. april 2005 13:30)

  # Link komentara

 5. Cuo sam da svedok nije zeleo da svedoci u odsustvu Milosevica, jer bi na taj nacin uvredio i predsednika SM, i svoju porodicu i svoje pleme. Da li sam to dobro razumeo, svedok zivi u plemenu i postuje samo svoje plemenske zakone?
  Mozda ce se naglo osavremeniti kad ga osude na modernu kaznu - globu od 100.000 evra ili zatvor.
  (Bogoljub Macic, 20. april 2005 14:01)

  # Link komentara

 6. Tesko i nezahvalno je govoriti o zivom coveku u kontekstu da li treba da umre ili ne. Ali ipak, Tudjman i Izetbegovic nisu docekali da budu kaznjeni, pa bi neka visa pravda bila da ni Milosevic to ne doceka. Neka im svima Bog sudi.
  (Bane BG, 20. april 2005 14:18)

  # Link komentara

 7. Kamo srece da se SM "izvukao" kao Tudjman! Ne bismo se ovoliko blamirali pred svetom, taj deo istorije bi zaista bio iza nas.
  (Pingvin, 20. april 2005 14:18)

  # Link komentara

 8. Prekinuti ovu lakrdiju sto pre. Milosevicu presuditi po kratkom postupku, a ustedjene pare podeliti njegovim zrtvama. Koja je to kraljica drame!
  (Opijum, 20. april 2005 15:07)

  # Link komentara

 9. Zavisno od sirine uma i stepena demokraticnosti, stvar se moze posmatrati i kao nepostovanje optuzenog i svjedoka. A ako je na snazi osmanlijsko "kadija te tuzi, kadija ti sudi", nema ni potrebe da se svjedoci odbrane maltretiraju sa davanjem iskaza, nego odmah da idu na robiju, cija je duzina, naravno, direktno proporcionalna tezini njihovih dokaza, da su ih eventualno iznijeli.
  (Vaga, 20. april 2005 15:40)

  # Link komentara

 10. O Milosevicu je suvisno komentarisati, jer je on vise zala ucinio nama Srbima nego drugima. A sto se tice Koste Bulatovica video sam i cuo tu njegovu izjavu, svaka mu cast, zaista je hrabro i muski postupio, ali na zalost takvo njegovo zrtvovanje Milosevic ne zasluzuje.
  (Nenad, 20. april 2005 17:04)

  # Link komentara

 11. ...uopste me ne zanima da li ima visok pritisak ili ne. Nikada mu necu oprostiti, ratove, toliko ugasenih zivota na tim prostorima, hladnjace, sve one izbeglice na traktorima, bake i deca sa krvavim licima zato sto su ih kamenovali dog su bezali, za izdaju srpskog naroda, za granatirajne Sarajeva, dok je njegov sin u isto vreme organizovao auto-reli po Srbiji, za kriminal i mafiju u Srbiji, za ubistvo gospodina Djindjica i mogla bi jos hiljadu razloga da navedem zasto me uopste ne zanima da li mu je visok pritisak ili ne!!!!
  A ovom svedoku samo mogu da porucim ovde na zapadu funkcionise sudstvo jako dobro...pa ce dobiti sigurno jace sankcije. A on i njegovo PLEME neka se najbolje iseli iz Srbije da bi mi normalni konacno mogli da se vratimo u NASU Srbiju.
  (maria, 20. april 2005 17:13)

  # Link komentara

 12. Sto kaze moja keva, nek' vidi i on malo sta je krvni pritisak. Isti takav ona ima vec 13 godina od svega sto je uradio sa nama i nasim zivotima.
  (Nenad, 20. april 2005 18:16)

  # Link komentara

 13. Razumem li ja dibro? Sudije su zelele da, protivno statutu, nastave sudjenje u odsustvu opruzenog, svedok nije pristao i sada je svedok kriv sto nije pristao na tu ilegalu, a ne sudije koje su pokusale da prekrse statut? Svasta.
  (ivan, 20. april 2005 18:31)

  # Link komentara