1. Kad ce se oglasiti osoba koja je procenila da "ovo" moze da izadje tri godine ranije iz zatvora... kada.. kada ce zivoti nase dece da postanu vazniji od partijske knjizice..
   (Jeste i bice.., 26. decembar 2019 23:28)

  # Link komentara

 2. Strašno mi je to što niko nije znao da je djete oteto do iza dva sata popodne...Neki sistem mora da se ustanovi, kako obavjestiti roditelje da djete nije u školi, (ima mnogo drugih razloga zašto je to dobro, osim ovog strašnog)...., ali problem nas, kao društva, je taj što smo nedisciplinovani, nedosljedni, ne volimo pravila i ne poštujemo ih, iako su na dobrobit nas samih....sve nam je gnjavaža.
   (una, 26. decembar 2019 22:37)

  # Link komentara

 3. Bas tako!! Ovo je neverovatan propust države .U Austriji gde živimo smo u obavezi da javimo školi ako dete ne dolazi inače se dobija kazna kao sto je i škola u obavezi nas da nazove ako se dete ne pojavi. Ono sto meni nikako nije jasno kako može serijski silovatelj ,i to dece,da bude na slobodi .To je isto kao da su pustili serijskog ubicu na ulice ,čak i gore . Kao majka dve devojčice ne spavam već par noći normalno ,budim se i proveravam vesti da li su našli ovo nesrećno dete .Ne smem ni da zamislim kroz šta prolazi ako je uopšte još uvek međju živima . Molim se da je pronadju živu.
  (Ana, 26. decembar 2019 21:19)

  # Link komentara

 4. Svaka cast ovom coveku! Drzava nista nije uradila, on je jedino upozoravao i sad se samo svi nadamo da nije kasno. Sram drzavnike i medije za paradu. Volela bih da nista ne znamo o ovome dok se ne resi!
  (liki, 26. decembar 2019 21:03)

  # Link komentara