Smene u Novom Sadu

Novi Sad -- Odbornici Skupštine Novog Sada smenili su sve članove Gradske izborne komisije i predsednicu GIK-a Sonju Brkić.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Ne znam ima li smisla sve ovo i komentarisati. Oni jednostavno ponovo rade sta im se hoce. Sledeci put nece dati ni saopstenje za javnost. Tako bahato se ne vlada ni nekakvim zaseokom na Ibarskoj magistrali a ne mojim (pokojnim) Novim Sadom u kojem sam odrastao i iz kojeg sam na vreme pobegao.
  A vi sto ste preostali ne cudite se vise i ne uzrujavajte. Jos tri i po godine ce da vladaju vasim gradom. I sledece izborne nedelje dobro se naspavajte, ne remetite nedeljni rucak i popodnevnu dremku, ili brusite sebi u bradu da nemate za koga da glasate i da niko nije ni bolji.Ali jedno je sigurno - od njih i njihove koalicije nema nikog goreg. Stoga dajte im jos jednom sansu da vas upropaste.
  Moje iskreno saucesce,
  (Zoran Gvozden, Frankfurt am Main, 28. februar 2005 16:16)

  # Link komentara

 2. Ostavimo se stranacke politike, pravo pitanje je da li je gospodja Sonja Brkić napisala podnesak o spornim sednicama, bez pečata, bez protokola i bez sastanka GIK-a i time zloupotrebila službeni položaj.
  Ako jeste, onda je ovo blaga odluka, jer bi mogla i krivicno da odgovara, ako pak nije onda je odgovornost na drugoj strani.
  (Petar, 28. februar 2005 16:49)

  # Link komentara