1. Na zračenje sam cekala više od mesec ipo dana. Mislim da nisu problem samo aparati, njima fali i osoblja. Svi tehničari pričaju o kursevima nemackog i odlasku iz zemlje. Sto se tiče sobe za hemioterapiju tamo jeste haos, previše pacijenata, nedovoljno lekara i sestara. Pacijenti cekaju po više sati na pregled i terapiju. Veoma zamorno.
   (kiki, 5. septembar 2019 16:59)

  # Link komentara

 2. Ljudi imajte poverenja u doktoricu Danicu Grujicic, ako se neko bori kao lavda se stvore bolji uslovi, da se svaki pacijent obradi po proceduri i da se ucini sta se moze , onda je to ona. Mesto na kojem se nalazi je mnogo interesantno sa stanovista novcanih interesa pojedinaca. Pre svega onih koji bi da umesaju svoje prste u nabavku lekova za hemoterapije, gde se vrti velika para. Afera Borojevic je zavrsena vrlo cudno, iskusni radiolog je platio glavom jer nije pristao na pritiske. Cuvajmo nase doktore.
  (coma, 5. septembar 2019 14:33)

  # Link komentara

 3. Važno je samo da bude izgrađen nacionalni stadion i još pedesetak stadiona po selima, šta se bune ovi onkolozi!?
  (Ćuti bre tamo!, 05. septembar 2019 11:34)

  Bukvalno se uporedo grade i bolnice i klinicki centri.
  Nemojte biti bot.
   (hours of love, 5. septembar 2019 12:17)

  # Link komentara

 4. Je l' da? Ko može da stigne do Instituta (za nedelju dana)? Ni Beograđanin ako nije VIP, doktorka! Brat mi je umro pre nekoliko dana od kancera, za njega Instututa nije bilo. Sam sam pod šifrom 531 godinama, ne znam ni gde je vaš institut. Ja ne bih prihvatio to direktorsko mesto ako treba da diskriminišem građane na važne i nevažne. PROMENITE PROTOKOLE PA ONDA PRIČAJTE O LEČENJU.
   (sredoje, 5. septembar 2019 11:56)

  # Link komentara

 5. Važno je samo da bude izgrađen nacionalni stadion i još pedesetak stadiona po selima, šta se bune ovi onkolozi!?
  (Ćuti bre tamo!, 5. septembar 2019 11:34)

  # Link komentara

 6. Ako su vase sposobnosti koriscenja tih aparata jednaka vasim jezickim sposobnostima, onda ne cudi da "skljocaju", kako kazete.
  (Dejan, 5. septembar 2019 11:33)

  # Link komentara