1. Iako sam prilično rezervisan po pitanju slobode medija u Rusiji, moram reći da je stav tovariš Peskova sasvim na mestu.
   (Moca NS, 17. jul 2019 09:44)

  # Link komentara

 2. Normalno da ih nece akreditovati. Pa te dve televizije zajedno sa ruskim "hakerima" su pod kontrolom ruske drzave. Ko prati ovu temu zna da je Brexit dobijen na laznim informacijama, iz iste kuhinje odakle je Tramp poguran za predsednika. Kada tome dodamo hakerski napad u sred Makronove kampanje u Francuskoj. Svima je jasno o cemu se ovde radi. I na kraju samo pratite kakve informacije lansira Sputnjik i ovde kod nas. Pa juce je bila vest o curenju u Bugarskoj podataka o gradjanima. Ko to zeli da uzdrma bugarsku vladu... Svaki dan, ako ne svake nedelje imate primer siledzijskog ponasanja hakera i uvek sa istim ciljem. I uvek nekako im RT i Sputnjik pruzaju kisobran.
  Da je narod barem malo obrazovan, da imamo razvijeno kriticko misljenje i moc rasudjivanja, za ovakvim konferencijama ne bi ni bilo potrebe.
   (sljepiputnik, 17. jul 2019 09:05)

  # Link komentara

 3. Šire dezinformacije, to jest govore o istim stvarima i događajima na drugačiji nacin iz drugog ugla. Zapad ulaže silne milione u kreiranje svoje istine, a onda dođe neko ko tu istinu pretvara u besomučnu laž prikazivanjem svoje istine. Najbolje je da vesti slobodno dolaze do onih kojima su namenjene, a ljudi koji to primaju kao informaciju neka sami odluče kome će verovati.
  (Kolos, 17. jul 2019 08:50)

  # Link komentara

 4. Kod nas u selu nema više ljudoždera. Juče smo pojeli poslednjeg.
   (bunjuel, 17. jul 2019 08:06)

  # Link komentara