1. Rusija ne moze da bude kao SSSR, htela ne htela. SSSR je bio druga ekonomska sila sveta, vojna supersila i politicki najuticajnija drzava sveta, uz SAD. Drzava koja je imala svoj vojno-politicki savez, svoje saveznike sirom sveta i bila strah i trepet.
  Rusija je ekonomski patuljak u odnosu na SSSR, ima ekonomiju kao Meksiko, vojska joj je 10 puta manja od americke i 50 godina starija, politicki uticaj nikakav, toliko su jadni da im uvodi sankcije ko god hoce...
  (aha, 20. jun 2019 22:20)

  # Link komentara

 2. Nema razlike izmedju njih i amera, ustvari ima ameri pod okriljem demokratije su zapalili pola sveta i izazvali bezbroj ratova a ovi to pokusavaju u svom komsiluku
   (Darko, 20. jun 2019 20:42)

  # Link komentara

 3. Sve sto kazes treba shvatiti kao obicnu laz, a to su na svojoj kozi osetile sve bivse sovjetske republike koje su pokusale da se otrgnu iz narucja Ruske Federacije i da se okrenu ka zapadu, npr Ukrajina i Gruzija.
  (Sarena laza, 20. jun 2019 20:32)

  # Link komentara

 4. Pa sad ja ne znam da li je slucajno da sve bivse sssr republike imaju dikatatore i cim se okrenu zapadu rusija izazove tamo rat, referendum za odcepljenje ruske manjine i rasturanje drzave?
  (Mnogo bre, 20. jun 2019 20:12)

  # Link komentara