1. Vesić stalno zaboravlja da je bio deo DOS vlasti, prvo u Saveznoj Vladi, pa onda i u gradu Beogradu.
   (Henry Chinasky, 31. mart 2019 19:32)

  # Link komentara

 2. Nadlezne sluzbe sto pre da privedu i kazne vinovnike danasnjeg divljastva i ometanja normalnog funkcionisanja zivota gradjana.
  (Slavko, 31. mart 2019 19:10)

  # Link komentara

 3. Originalno.
   (jasdf, 31. mart 2019 19:07)

  # Link komentara

 4. Ne razumem, gde je policija da spreci ovo? Ogorcen sam i ja, sto se radovi izvode u isto vreme na vise vaznih mesta i sto su rokovi nenormalni, ali ko sam ja da zbog toga blokiram grad dzakovima? Sta je ovo, zavladala opsta anarhija u ime demokratije?
   (rani, 31. mart 2019 19:04)

  # Link komentara

 5. Ne znam čemu sve ovo? Opozicija ovako pokazuje svoju nemoć.
  (Jovana, 31. mart 2019 18:57)

  # Link komentara

 6. Nije to način za bilo šta, tako se maltretira običan svet, a to nije u redu.
  (Novaković, 31. mart 2019 18:49)

  # Link komentara

 7. Zašto treba podneti krivične prijave zbog današnje blokade Kolarčeve ulice protiv opštinskih funkcionera? Oni samo skreću pažnju javnosti na nefunkcionalan, neestetski i veoma skup projekat od “Gondole do nove Opere” sa neizvesnim ishodom sadašnjh beogradskih čelnika - Gorana Vesića i Milutina Folića. Ako je plan da vozila koja sada iz Kolarčeve dolaze na Trg republike i zatim nastavljaju Vasinom ili Francuskom, ubuduće budu upućivana na Makedonsku, da će Vasina biti rezervisana samo za pešake, da će umesto "Staklenca" biće podignut objekat kulture, predlog je da tu budu opera i balet i da će Ispod objekta biti parking za 500 vozila i to sve za NEKOLIKO godina. Da li se pomišlja kako će studenti Filozofskog, Filološkog, Biološkog, Matematičkog, Fizičkog, Hemijskog, Fizičkohemijskog i Geografskog fakulteta dolaziti na predavanja i vežbe, a i da ne govorimo o građanima koji stanuju u tom centralnom delu Srarog grada. Možda studenti i Starograđani nisu važni!
  (Milka, 31. mart 2019 18:11)

  # Link komentara

 8. Blokirajte ispred svog dvorista.
  (TriMetraOdSatruna, 31. mart 2019 18:10)

  # Link komentara

 9. Zatvorene Karadjordjeva, Kolarceva, Trg republike, Vasina, deo Francuske, Toplicin venac... Javni prevoz na aparatima... Za ovu godinu najavljena zatvaranja Kraljice Marije, Dvadeset sedmog marta, Dzordza Vasingtona, Cara Dusana, Kneza Milosa, Savkog trga, rusenje tramvajskog mosta mosta... koliko to sve brzo ide videli smo na primeru Slavije, koja jos nije zavrsena.
  Na svakom od postojecih gradilista sa javnim radovima ima 2-5 radnika koji rade prosecno 3-4 sata dnevno. Vise radnika se angazuje za renoviranje stana, nego za renoviranje Trga republike. Pola grada u kraterima i udarnim rupama, a razvaljuje se lepo uredjen Studentski trg, koji je sredjivan pre 10 godina i prekopava se najvece rimsko arheolosko nalaziste u gradu Beogradu, koje se nalazi ispod njega. Pored ulica koje su idealne za pesacke zone i zone usporenog saobracaja (Strahinjica Bana, Jevremove, Jovanove, ...), Vasina se pretvara u pesacku zonu???... u gradu bez metroa, a sada vec i bez javnog prevoza. Sta se desava sa ulicama koje su kao vracene pesacima... Kosancicevim vencem, Zadarskom, Srebrnickom, Emilijana Josimovica? Pretvorene su u besplatne parkinge, gde samo sto se ne parkira ljudima u dnevne sobe.
  (Zatvor, 31. mart 2019 18:09)

  # Link komentara

 10. Ovome sto pre treba da se stane na put.
  (Anja, 31. mart 2019 18:02)

  # Link komentara

 11. Smeta im sto se obnavlja ulica i konacno uredjuje trg da ne bude samo goli iskrpljeni asfalt?
  (Pera, 31. mart 2019 18:00)

  # Link komentara

 12. Vesic je bio visoki kadar prosle vlasti...Pametnom dosta.
   (Miki, 31. mart 2019 18:00)

  # Link komentara

 13. Za ovakvo ponasnaje treba da snose posledice.Pravljenje cirkusa na ulici je za svaku osudu.Znaci opoziicojo preterali ste svaku meru normale.
  (Anabell, 31. mart 2019 17:57)

  # Link komentara

 14. Nisam zanao da Srbija ima ovakve ostre zakone za one koji protestuju ili strajkuju. U evropskim zemljama baca se djubre, voce, mleko, jabuke, poljoprivredni proizvodi, drva, blokiraju se putevi, autoputevi i dalje da ne nabrajam. U svim ovim slucajevima, ne secam se da je bilo sudskih epiloga. Postoje sluzbe koje posle takvih manifestacija to ciste. Takodje, po zakonu svako moze da se obrati javnim medijima i da trazi objasnjenja: finansijska, razlog o neobjavljivanju nekih informacija itd. Kod nas se to smatra nasilje nad medijima. Ovde se postavlja pitanje dokle ide sloboda gradjana ako je sve zabranjeno.
  (Zeed, 31. mart 2019 17:53)

  # Link komentara

 15. Zasto svaki rok za zavrsetak radova traje 420 dana? Zasto sve radove zavrsavate polaganjem identicnih kamenih kocki? Zasto vam se svuda lomi ta podloga posle par meseci? Zasto radove tempirate tako da izazivaju kolaps? Zasto su ulice van centra sve vise i vise izrovarene? Sta je tacno impresivno u tome sto ste podigli tri ruzna solitera na obali reke? Zasto nijedan projekat nije uskladjen sa neposrednim okruzenjem? Kad budete morali da odgovorite na ova pitanja i dodatna podpitanja, Srbija ce biti normalna zemlja. Ovako, nama koji nismo zainteresovani za brasno, pastete i sendvice ostaje da cekamo i trpimo.
   (geda, 31. mart 2019 17:52)

  # Link komentara

 16. Bahatosti nikad kraja.Ovo prelazi sve granice.Uvek ispasta neduzan gradjanin.Postupati po Zakonu.
  (Nikola, 31. mart 2019 17:44)

  # Link komentara

 17. ne podrzavam ovakve akcije. ovi zaista preteruju
   (boban, 31. mart 2019 17:41)

  # Link komentara

 18. I treba! Ko su oni da bi blokirali saobracaj i da normalni ljudi moraju zbog njih da ispastaju. Sramota..
  (ivana, 31. mart 2019 17:40)

  # Link komentara