Trampova "pobeda": Nova era i resetovanje

Vašington -- Pojedini američki mediji, poznati po tome što nisu naklonjeni predsedniku Donaldu Trampu, ocenjuju da on ulazi u novu eru i resetovanje predsednikovanja.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Čovek, koji je pobedio američki establišment ili nije, videćemo. Sada sa razlogom slavi, a bilo je onih, koji su tražili impičment. Ne samo da je preživeo, već je njegova pobeda na sledećim izborima sada sasvim izvesna. A da li je to dobro za SAD i svet, je veoma teško predvideti.
     (muddy, 25. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  2. Ironija je da će jednom istorijski udžbenici pisati o Trampu kao spasiocu američke nacije kao i sveta, koji se hrabro suprostavio neviđenoj hajki demokrata, koji trenutno predstavljaju najgori deo američkog društva, čega se oni uhvate to se momentalno sasuši. Čovek koji nije ni konzervativan, ni pravi republikanac, koji nema ni manira, a ni pojavu, opet neverovatan pregovarač i pobednik. Ko god ga napadne, završi kao luzer. Da li je to neviđena sreća, ili je to do demokrata koji su toliko ogrezli u korupciji i nemoralu, i u nekoj vrsti izvrnute realnosti - sve ih je ogolio.
    (MilenaMila, 25. mart 2019 18:23)

    # Link komentara