1. Samo mi recite da mi Srbi nismo prvi poceli. Jesmo. Trazili smo djavla i dobili ga u obliku kamenice. Da bi zahtevali nesto od drugog, pronalazenje izgrednika na Vojvodjanskoj strani cemo naravno prvo prepustiti nasoj Srbiji.
  (brick, 30. septembar 2004 15:59)

  # Link komentara

 2. Hoce, evo samo sto nisu, ko sto su i nase vlasti pronasle sve pocinioce huliganstva prema Madjarima u Vojvodini.
  (swordfish, 30. septembar 2004 16:25)

  # Link komentara

 3. Odmah se obatiti Savetu Evrope i zatraziti pomoc. Isti arsin za sve!
  (Brisel, 30. septembar 2004 16:33)

  # Link komentara

 4. Na sva zvona treba oglasiti taj incindent, kao sto to rade ostali protiv nas. Naucimo se bar jednom u zivotu, kad ne mozemo na tudjim greskama onda bar na svojim.
  (Megafon, 30. septembar 2004 16:43)

  # Link komentara

 5. Bravo patriote! Posto je suvise bilo susednih zemalja u koje se mirno moglo otici sa BG tablicama (Madjarska, Rumunija, Bugarska i delom Makedonija i BiH) resili ste da jos malo suzite spisak. Svaka cast, vi ionako ne znate da postoji nesto severno od Horgosa.
  (Milos, 30. septembar 2004 17:04)

  # Link komentara

 6. Ministarstvo SCG izrazilo je očekivanje da će mađarske vlasti pronaći počinioce tog incidenta - interesanto A jesu li vlasti SCG nasle pocinioce, ne jednog, nego velikog broja incidenata u Vojvodini? I da li srpske vlasti pokusavaju da sprece slicne incidente?

  Kostunica kaze, ne preba preuvelicavati “nekoliko sitnih dogadjaja” kad se prosepurio Vojvodinom. A sada odjednom napravise halabuku, zbog nekoliko “sitnih kamencica”. Bezobrazluk i absolutna necivilizovanost. Prvo napravite red u svojoj sopstvenoj kuci, pa onda gledajte sta se desava spolja.

  Svima vama koji se cudite mojim i slicnim komentarima, od sveg srca zelim da odete u Ameriku, pa da pokusate nesto slicno da uradite, i vidite sami sta ce vam se desiti.
  (osramoceni gradjanin, 30. septembar 2004 17:30)

  # Link komentara

 7. Znam mađarski i gledam mađarske kanale ovde u Subotici,naročito informativni program.
  Gotovo svakodnevno na udarnim vestima su "napadi na mađare u Vojvodini".O tome se prave emisije,koje stvaraju kod običnih ljudi mržnju i gnev prema srbima.
  Tako je skoro bio, na mađarskoj tv,opisan incident po kome su srbi jurili mađare dok se oni nisu slupali,iako se zna da je to bio mađarsko-mađarski obračun.Takvi događaji se u mađarskoj koriste,počinjem da shvatam u koje svrhe,na podizanje nacionalnih tenzija,tamo u mađarskoj.Tako da bacanje kamenica na ambasadu SCG,nije iznenađenje i ako se nastavi takvo medijsko prikazivanje,ni našim građanima neće biti siguran put u mađarsku.
  (subotičanin, 30. septembar 2004 17:55)

  # Link komentara

 8. Ko zna da li je to uradjeno iz vana ili iznutra? Da li je covek ili macak krivac? Da li je obicno, politicko, drzavno ili nacionalisticko lice krivac? Ne treba sve uzimati zdravo za gotovo...
  (kakva buka., 30. septembar 2004 18:30)

  # Link komentara

 9. A kada će SCG pronaći poćinioce "incidenata" protivu vojvodjanskih Madjara i Hrvata, i kada će izrućiti Haśke optużenike koji mirno po Srbiji śetaju i kandiduju se za izbore!!???.
  (Ekser, 30. septembar 2004 18:57)

  # Link komentara

 10. Pa to bas pomaze smirivanju medjuetnicke netrpeljivosti....
  (maki, 30. septembar 2004 19:48)

  # Link komentara

 11. Naravno, nicim izazvana agresija na najmiroljubiviji narod i njegovu ambasadu u omrazenoj tudjini. Ostanite 'tamo daleko'.
  (Uvek nevini, 30. septembar 2004 20:32)

  # Link komentara

 12. Pa sta vam je ljudi, sta ste se uzrujali, pa to je odraz kulture naseg suseda, nove clanice EU...
  (martin mladenovic, 30. septembar 2004 20:51)

  # Link komentara

 13. Na ovakvo postupanje treba da reaguje Ministarstvo inostranih poslova SCG, jer je po Beckoj konvenciji to napad na drzavu.
  (andrijana urosevic, 30. septembar 2004 23:14)

  # Link komentara