1. I treba buna , sljam koji je od 2000' prodefilovao ovom zemljom, sto politicara, sto biznismana ostvarenih, sto eksperata skolovanih u mmf, sto patriJota i rodoljuba, ovu zemlju je pokralo za preko 100 milijardi evra, sve sto vredi prodato, sto ne ugaseno, putevi se raspadaju, ovi novi nisu otvoreni oni propali, zdravstvo i vojska unisteni,, sve je unisteno, ljudi icedjeni, rade za 25-30 hiljada dinara, pravosudje radi jedino po naredjenju onih iz vlasti, obican covek nema nikakva prava, mogu da ga pregaze na naplatnoj rampi i da niko ne odgovara za to, politicari se bahate, vodja daje sebi za pravo da vodi bilo koje ministarstvo, bilo koji sektor, kao supermen je, niko ne sme kamencic u Vranju da pomeri bez njega, mora on da dodje da ga pomeri jer toboze, drugi su nesposobni. Buna, samo buna.
   (ernesto che, 26. februar 2019 09:33)

  # Link komentara

 2. Gospode Boze sta je ovo,jel mi hocemo medjusobno da se poubijamo zarad cega...zacaranog kruga
  Kako narod blenatavi nije u stanju da shvati da mi imamo visededenijsku manje visu istu politiku ,samo drugacije upakovanu ( i nazalost bez podrske zapada nije moguce puno da se odstupa od toga,dovoljno je samo uvesti vize,a ostalim stvarima da ne govorim).
  I meni ovo danas lici na nista drugo nego pritisak pojednih zapadnih zemlja na sadasnju vlast da prizna Kosovo i to je sve nazalost.
  Bilo ko da dodju sutra nece se nista znacajno promeniti.
  Uostalom imali smo jednog Premijera koji je to probao i svi zanmo sta je bilo 2003.
  (Nemam reci koliko smo blentav narod...., 26. februar 2019 09:29)

  # Link komentara

 3. Nikola Sandulovic i njegovi drugari mogu da budu vodje samo nekog DB protesta
  (Vule, 26. februar 2019 09:26)

  # Link komentara

 4. Budala je uvek bilo i biće. Sa ovakvima ništa postići nećemo.
   (Pitanje, 26. februar 2019 09:25)

  # Link komentara