1. "Odnosi nisu isti i drugačiji su u odnosu na period ranije i mi takav momenat moramo da iskoristimo. Vreme ne radi za nas i zato treba da se iskoristi ovaj povoljan trenutak i trenutni politicki položaj Srbije jer može da se desi da ono što sada možemo da dobijemo kao moguce kompromisno rešenje kasnije možda i nece biti slucaj", navodi Jevtić i dodaje da se kod kosovskih lidera vidi nervoza.
  Јевтићу, за име Бога, не говори се јавно да време не ради за нас све и да је тако. Уместо тога требало је да Албанцима упутите поруку да ми имамо на претек времена и да нам се нигде не жури. Овако правите исту грешку као и Тадић који је себи везао руке тим што је говорио да Европа нема алтернативу уместо да каже да Србија има више избора и да ће одабрати онај који њој највише одговара.
   (Бата Стојковић, 18. februar 2019 04:14)

  # Link komentara

 2. Kako nemamo razloga kad veq 20 g NEMA na Kosovo serbsku cizmu.sloboda koju nikad nismo imali imamo vojsku policiju kad pozdravi na albanskom mirdita a ne dobar Dan.
  (Joca, 17. februar 2019 11:42)

  # Link komentara

 3. A mogao je i Srbima da kaže da umesto sto su juce slavili trebali su da podvuku crtu i vide šta je reseno.
  (A, 17. februar 2019 10:58)

  # Link komentara

 4. Besmislena proslava i ne treba da interesuje Srbe.
  (Beni, 17. februar 2019 10:38)

  # Link komentara

 5. Albanci slave nezavisnost?!!! Čega???
  (Tifani Rok, 17. februar 2019 10:19)

  # Link komentara

 6. nemoj govoriti u ime naroda kosova,narod kosova imaju cim slaviti jer skole rde unverziteti rade.dece vrtici su puni.ulice su slobodno nema straha sfe je nabole sto moze biti bole ed druge drzave u regijan.zato ti pricaj sfoj jad i kukaj dale kosova je slobodna i mirna drzava sa sfim maninama koj zivi na kosovu.sfi su ukluceni u slusbama drzave tfoje price su vremena genocida.
  (carlo, 17. februar 2019 10:11)

  # Link komentara

 7. Ako kazes ti ,evo ja prvi necu da slavim....
  (Pa koji si sa ti, 17. februar 2019 09:56)

  # Link komentara

 8. Napravljena je granica, rasformirane 4 srpske opstine, ustavna ovlascena iz Beograda preneta u Pristinu i celo KiM, uklonjene su barikade sa mosta, uklonjen je park mira, policija i pravosudje je integrisano u sistem Pristine, Sudije polagale zakletvu pred Tacijem, Brezovica, sve nase fabrike i rudno bogatstvo najvece u Evropi vrednosti 500 milijardi dolara registrovano je u privrednu komoru Pristine, telefonski geografski broj i ako to na svetu ne postoi vec u vodjinoj glavi, formirali su vojsku, dozvoljeno im je uclanjenje u FIFA UEFA MOK FIS EHF FINA FIBA IAAF ITF IHF sve ovo je potpisao Toma Vucic i Dacic.
   (Veljo, 17. februar 2019 09:34)

  # Link komentara

 9. Vreme radi za nas i istina sve vise cuje u svetu, pa zbog toga moramo izdrzati bez obzira na pritiske i ucene, jer KiM je za Srbiju veliki ulog .
  (Igor, 17. februar 2019 09:24)

  # Link komentara

 10. Dalibor Jevtic je upravu...
  (Laki, 17. februar 2019 09:03)

  # Link komentara