"Građanima jedino preostaje da izađu na ulice"

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas kaže da građani protestuju jer ne žele da tolerišu nasilje i ne vide budućnost u poslovima sa platom od 250 evra.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. 1.Sredite biračke spiskove,izbaciti umrle !
  2.Birati po imenu i prezimenu a ne stranke da nude ,,kadrove,!
  3. U izbornim komisijama predsednik biračkog odbora iz nezavisnog tela, tj predtavnici posmatračkig organizacija do sada.
  Samo tim redom!
  (Vuk, 31. decembar 2018 11:13)

  # Link komentara

 2. Potpuno bih se složio s Đilasom u vezi ovog što je izjavio za Vučića. Čovek je patološki lažov. To sam znao i pre nego što je došao na vlat, ali nisam znao da je ovako ozbiljno. Ali, ovaj deo kad sam pročitao, bukvalno mi se slošilo, fizički: ""Biće to vlada sastavljena od stručnjaka koja će posle godinu dana raspisati fer i demokratske izbore i tada građani neka kažu kakvu politiku žele", rekao je Đilas." - slošilo mi se jer sam se prisetio istih, upravo identičnih obećanja ("ne želimo vlast da bismo vladali, već da ozdravimo Srbiju") pre 5. oktobra, od ljudi od kojih su mnogi i sada tzv. opozicija. Definitivno neću glasati, niti ići na ulicu zbog ovakvih neiskrenih i prevarantskih obećanja. ZNAM da i vi želite vlast (kao što ste je i imali) samo da biste vladali i sebe obezbedili. Ostaviću vas da se koljete s Vučićem, ali bez mene, jer niti mene niti naroda Srbije nema u toj vašoj i Vučićevoj priči
  (Test, 31. decembar 2018 10:57)

  # Link komentara

 3. Ne volem Acu, al ne volem ni tebe....
  (kikimusampa, 31. decembar 2018 10:45)

  # Link komentara

 4. "Biće to vlada sastavljena od stručnjaka koja će posle godinu dana raspisati fer i demokratske izbore i tada građani neka kažu kakvu politiku žele", rekao je Đilas

  Pa zna se šta "građani" žele nacionalizam zavijen u populizam začinjen autoritarnošću. To je ideal "građana" Srbije samo je problem što u Srbiji ima malo građana a mnogo više malograđana i podanika.
   (Partizan 1917, 31. decembar 2018 10:22)

  # Link komentara

 5. Уз дужно поштовање и уважавање господина Ђиласа, да неко не помисли да сам за ову и овакву власт... Народ може до миле воље да шета улицама... И није тачно да је народу једино преостало да изађе на улице... Него на изборе... Сви да изађу на изборе, кад за то дође време и тако да сваки појединац помогне да се нешто на боље промени. А не да се праве блесави и седе код куће. То је једини исправан начин.
  (Ћезо рца, 31. decembar 2018 10:10)

  # Link komentara