1. Ovo je svapski revansizam za izgubljena dva rata.Udaraju gde mogu.
  (trig, 09. novembar 2018 14:56)

  Jeste, Srbija sama pobedila Nemce u I i II svetskom ratu. Toliko smo ih ponizili da nam jos pamte i vracaju gde stignu! Ako ti je lakse da tako razmisljas mogu da razumem, ali racionalno gledano to je e potpuna glupost. Nemacka na Balkanu vodi politiku koja je oblikovana tokom 90tih godina i ona se dugo dugo nece menjati. Tada smo mi sami takodje doneli odredjene politicke odluke i moramo sami da snosimo odgovornost za njih. Slazem se da je Nemacka politika protiv nasih interesa ali pre nego sto tu i takvu politiku opravdavamo iracionalnim razlozima, bolje bi nam bilo da stavimo prst na celo i menjamo sebe, jer to jedino u potpunosti kontrolisemo!
  (er sie es, 9. novembar 2018 15:55)

  # Link komentara

 2. Ovo je svapski revansizam za izgubljena dva rata.Udaraju gde mogu.
  (trig, 9. novembar 2018 14:56)

  Ne lupaj, ovo je posledica suludog rata koji smo mi vodili i izgubili, nazalost narod nije shvatio sta smo uradili, nemacki narod jeste, zato ide napred i ne okrece se, a mi se valjamo u naprednjackom blatu i lazima!
  (Tarabicka, 9. novembar 2018 15:26)

  # Link komentara

 3. Antisrpska politika je toliko jaka da ni predsednici drugih država ne smeju da imaju svoj stav i mišljenje već samo po nalogu moćnika....
  (terza, 9. novembar 2018 14:57)

  # Link komentara

 4. Ovo je svapski revansizam za izgubljena dva rata.Udaraju gde mogu.
   (trig, 9. novembar 2018 14:56)

  # Link komentara